تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 366 از 386 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بله وقتی بی کیفیت میشه کم کردن هم طبیعی میشه!!کافیه به xu7 و Tu5 ها دهه 80 مراجعه کنی ببینی چند درصدشون روغن کم میکردند،با دهه 90 مقایسه کنید بعد میگیم طبیعی هست!!
    جلوی این همه منبع سکوت کردی!!!!!شما وقتی اختلاف مولتی پلکس و برق 206 V8 با V28 رامتوجه نمیشی من دیگه نمیدونم چی میشه گفت!!جالبه لینک فروم تخصصی 206 هم گذاشتم بازم میگی همون V8 هست!!!بله همون V8 هست ولی به اسم V8 ایرانیزه و در اصل خود ایران خودرو پروژه اش را V28 نامگذاری کرد،شما اطلاعاتتون کم هست،به تخیل خودتون مراجعه کنید...واقعا خیلی تعصبی برخورد میکنید،کسی که خوابه را میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش را به خواب زده نمیشه
    ان لینیک توی دوتا پست قبل بود،
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منبعی دارین که این 206 های حالا با مدل88 شما یکی هست،بسم اله!!!بدون هرگونه تعصب!!!!پذیرای حرف منطقی هستیم
    متاسفانه جو بدی که اینجا وجود داره اینه که هرکسی قدیمیتره فکر میکنه توی همه چیز تخصص داره
    من کجا نوشتم با 88 یکیه؟ (206 از سال 80 تا الان دستخوش خیلی تغییرات شده) دارم میگم اسمش v8 خیلی سادس مسئله! قرار نیست با تغییر سیستم برق ماشین تیپ بندی هم حتما تغییر کنه
    رجوع شود ب سایت ایران فرغون ....من منبعم سایت ایران خودروس میگه v8 ه منم میگم v8 شما جار بزن V28 نمیدونم چی گیرت میاد
    در مورد کم کردن روغن هم حوصله بحث الکی ندارم اول برو دفترچه ماشین بخون حتی خود اصلیش نوشته ک طبیعیه.هر وقت خوندی بیا بحث کن وگرنه جوابتو نمیدم
    این چرت پرتا هم بلغور من نکن
    من تا حالا چند تا 206 عوض کردم بهترینش 206 تیپ 5 7.4.4 بود نه 7.4.5 با پدال گاز برقی (برقی تاخیر داره بر عکس پدال سیمی)
    اینم از این جهت گفتم ک فکر نکنی چون تازه کاری تو انجمن بیشتر بلدی[emoji3] اگرم میگی 206 بده رجوع بشه ب تاپیک اقا پوریا در مورد 206 صفری ک خریدن review دادن
    اینکه از خودت بلغور کنی روغن کم میکنه چرخاش کنده میشه ایربگاش باز نمیشه ساخته ذهن خودته[emoji23]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من کجا نوشتم با 88 یکیه؟ (206 از سال 80 تا الان دستخوش خیلی تغییرات شده) دارم میگم اسمش v8 خیلی سادس مسئله! قرار نیست با تغییر سیستم برق ماشین تیپ بندی هم حتما تغییر کنه
    رجوع شود ب سایت ایران فرغون ....من منبعم سایت ایران خودروس میگه v8 ه منم میگم v8 شما جار بزن V28 نمیدونم چی گیرت میاد
    در مورد کم کردن روغن هم حوصله بحث الکی ندارم اول برو دفترچه ماشین بخون حتی خود اصلیش نوشته ک طبیعیه.هر وقت خوندی بیا بحث کن وگرنه جوابتو نمیدم
    این چرت پرتا هم بلغور من نکن
    من تا حالا چند تا 206 عوض کردم بهترینش 206 تیپ 5 7.4.4 بود نه 7.4.5 با پدال گاز برقی (برقی تاخیر داره بر عکس پدال سیمی)
    اینم از این جهت گفتم ک فکر نکنی چون تازه کاری تو انجمن بیشتر بلدی[emoji3] اگرم میگی 206 بده رجوع بشه ب تاپیک اقا پوریا در مورد 206 صفری ک خریدن review دادن
    اینکه از خودت بلغور کنی روغن کم میکنه چرخاش کنده میشه ایربگاش باز نمیشه ساخته ذهن خودته[emoji23]
    شما که بلدی و اینقدر ادعا دارین!!!بحث سر SD هست نه تیپ5!!! که اونم برای 84 به قبل هست!!!وقتی شما هنوز مفهوم 206 ایرانیزه شده را نمیفهمی و میایی با موتور و گیربکس لوگان که اکثرا بصورت پک از اسپانیا وارد میشه(بغیر از نمونه مگا موتوری که به دلیل نظارت رنو کیفیتش در حد وارداتی هست)،دیگه هیچی نمیشه گفت...هرکسی یکم اطلاعات در مورد206 داشته باشه میدونه V28 جیه و V8 واقعی چی!!!چالبه اینقدر ادعا دارین هنوز اسم v28 به گوشتون غریبه هست و حتی سایتهای تخصصی خودرو هم قبول ندارین ولی ریویو جناب پوریا را بیشتر قبول دارین!!!ایرانخودرو سری اول همین تیپ را به اسم V28 میفروخت که برای زیاد کردن فروش به V8 سریع تغییر نام داد،منبعتون هم میشه سایت ابرانفرقون که هنوز که هنوزه کلی ناقصی داره!!!!جناب مغلطه کار شما میایی میگی 88 دارین!!!با لوگان صفر مقایسه میکنید،بعد میگین کی گفتم 206 عوض نشده؟؟؟206 تا اوایل سال 91 وی 8 واقعی هست،بعد از اون هرچی وی8هست،دراصل V28 هست که به اسم V8 میندازن به امثال شما که فکر میکنید همون قدیمی هست ولی گنجشک را دارند جای قناری به شما میفروشند...ریویو هم تا دلت بخاد سراغ دارم...جواب منطقی دارین بسم اله وگرنه حرف مفت باد هواست

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

شما که بلدی و اینقدر ادعا دارین!!!بحث سر SD هست نه تیپ5!!! که اونم برای 84 به قبل هست!!!وقتی شما هنوز مفهوم 206 ایرانیزه شده را نمیفهمی و میایی با موتور و گیربکس لوگان که اکثرا بصورت پک از اسپانیا وارد میشه(بغیر از نمونه مگا موتوری که به دلیل نظارت رنو کیفیتش در حد وارداتی هست)،دیگه هیچی نمیشه گفت...هرکسی یکم اطلاعات در مورد206 داشته باشه میدونه V28 جیه و V8 واقعی چی!!!چالبه اینقدر ادعا دارین هنوز اسم v28 به گوشتون غریبه هست و حتی سایتهای تخصصی خودرو هم قبول ندارین ولی ریویو جناب پوریا را بیشتر قبول دارین!!!ایرانخودرو سری اول همین تیپ را به اسم V28 میفروخت که برای زیاد کردن فروش به V8 سریع تغییر نام داد،منبعتون هم میشه سایت ابرانفرقون که هنوز که هنوزه کلی ناقصی داره!!!!جناب مغلطه کار شما میایی میگی 88 دارین!!!با لوگان صفر مقایسه میکنید،بعد میگین کی گفتم 206 عوض نشده؟؟؟206 تا اوایل سال 91 وی 8 واقعی هست،بعد از اون هرچی وی8هست،دراصل V28 هست که به اسم V8 میندازن به امثال شما که فکر میکنید همون قدیمی هست ولی گنجشک را دارند جای قناری به شما میفروشند...ریویو هم تا دلت بخاد سراغ دارم...جواب منطقی دارین بسم اله وگرنه حرف مفت باد هواست
    شما هر وقت دفترچه مطالعه کردی باهات ادامه میدم!
    اون مقایسه ای ک من انجام دادم کلی بود چ 206 قدیم چ جدید درش صدق میکنه
    برای مثال نوشتم ترمز 4 چرخ دیسکی الانم هنوز 4 چرخه نه فقط جلو (مثل لوگان یا پارس)
    اینارو هیچ کدوم جواب ندادی نشستی 7.4.4 7.4.5 میکنی :| در ضمن تا نیمه اول 85 7.4.4 بود نه سال 84 گفتم ک اطلاعاتتون بیشتر بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

دوستان در کل من یه نقد بیطرفانه بکنم.چون هم سمند داشتیم هم ال 90 الان هم پژو پارس و پژو دارم جفتشون مدل معمولی...ال 90 هم ای2 بود...
    این قضیه دید عقب ال90 واقعا بد بود...یعنی واقعن ها!!! سمند هم عالی نبود اما خوب بود بدیش این بود من 190 سانتی توی سمند فرو میرفتم تو صندلی و احساس قد کوتاهی میکردم...
    سواری سمندی که داشتیم خداییش خیلی بهتر بود بعد پژو پارسمون بعد 405 بعد ال 90.ال90 اصا انقد صندلیاش باریکه ادم احساس خوبی نداره...سر پیچ هیچ اعتمادی به ال90 نیست مگر اینکه دست کاریش کنی که اونم ما اصلا اهل تیون و از این قبیل نبودیم...206 دوستم هم سوار شدم اگر قد بلند توی خونواده نباشه یاادم هیکلی مث من نباشه خوبه...البته جلوش خیلی خوبه عقبش ادمو داغون میکنه...ولی خوب 206 و 405 زمانی که تولید شدن حالا 15 سال پیش هن که باشه به عنوان یه ماشین خوب و معمولی و کار را بنداز ساخته شدن ولی جالبه که بدونین ال 90 برای سطح پایین و کلا افراد (توهین نباشه)کشاورز و کارگر توی فرانسه تولید شده که هم جادار باشه هم مناسب اب و هوای کوهستانی.البته رانندگی توی جایی مث هراز واقعا وحشتناکه...حالا اومده توی ایران شده لوکس ترین خودروی ارزان قیمت!!!
    سواریشون هم که گفتم ال 90 یکم راحت نیست.یعنی بخوایم اعداد رو بزاریم کنار ال 90 توی جاده ادم رو خسته میکنه...توی شهر هم همینطور نشیمن و داشبورد و این دستگیره درا و ... اصلا راحت نیستن

Sent from my GT-I9082

5. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما هر وقت دفترچه مطالعه کردی باهات ادامه میدم!
    اون مقایسه ای ک من انجام دادم کلی بود چ 206 قدیم چ جدید درش صدق میکنه
    برای مثال نوشتم ترمز 4 چرخ دیسکی الانم هنوز 4 چرخه نه فقط جلو (مثل لوگان یا پارس)
    اینارو هیچ کدوم جواب ندادی نشستی 7.4.4 7.4.5 میکنی :| در ضمن تا نیمه اول 85 7.4.4 بود نه سال 84 گفتم ک اطلاعاتتون بیشتر بشه
    هروقت هم جنابعالی جواب پستهای قبل را دادی من هم ادامه میدهم جناب تعصبی!!!!!!وگرنه حرف مفت که کنتور نمیندازه...امیدوارم شما هم فهیمده باشی V28 چیه؟؟؟؟؟وقتی نمیخای متوجه بشی که هدف از خرید هر ماشین برای افراد مختلف چی هست(یکی مثل شما آپشن براش میشه اولویت یکی هم میخاد زود نقد بشه و کم استهلاک) و توی نتیجه گیری پست قبل هم نوشتم ولی تعصبت روی 206 نمیگذاره ببینی،اونوقت حرف منطقی میشه مثل خوندن یس در گوش...
    206با اون کیفیت قدیم مرد!!!شاید هم همین بلا روزی سر تندر بیاد ولی هنوز با کیفیت ترین ماشین زیر 40 تومنی همین جوجه اردک زشت هست،میخای قبول کن یا نکن ولی با روند و واقعیت نمیشه جنگید...فکر نکنم هنوز اسم فرومهای تخصصی خودرو به گوشت خورده باشه،وقتی عیب و ایرادهای ماشینهای دیگر را با وضع بازار عجق وجق ایران دیدی،میبنی حالا همین ماشین آشغال کارگران اروپا از سر ایرانی ها هم زیادیه!!!
    Last edited by aminkhan2014; 10-07-2015 at 16:25.

7. 2 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

هروقت هم جنابعالی جواب پستهای قبل را دادی من هم ادامه میدهم جناب تعصبی!!!!!!وگرنه حرف مفت که کنتور نمیندازه...امیدوارم شما هم فهیمده باشی V28 چیه؟؟؟؟؟وقتی نمیخای متوجه بشی که هدف از خرید هر ماشین برای افراد مختلف چی هست(یکی مثل شما آپشن براش میشه اولویت یکی هم میخاد زود نقد بشه و کم استهلاک) و توی نتیجه گیری پست قبل هم نوشتم ولی تعصبت روی 206 نمیگذاره ببینی،اونوقت حرف منطقی میشه مثل خوندن یس در گوش...
    206با اون کیفیت قدیم مرد!!!شاید هم همین بلا روزی سر تندر بیاد ولی هنوز با کیفیت ترین ماشین زیر 40 تومنی همین جوجه اردک زشت هست،میخای قبول کن یا نکن ولی با روند و واقعیت نمیشه جنگید...فکر نکنم هنوز اسم فرومهای تخصصی خودرو به گوشت خورده باشه،وقتی عیب و ایرادهای ماشینهای دیگر را با وضع بازار عجق وجق ایران دیدی،میبنی حالا همین ماشین آشغال کارگران اروپا از سر ایرانی ها هم زیادیه!!!
    شما حالت خوبه؟ چند ساعته میخوای ثابت کنی این V28 هست؟ خوب شد 28 بعش چی ؟ من بازم بهش میگم V8 چون ایرانخودرو ب این اسم میفروشه هیچ اشتباهیم نمیکنم
    نمیدونم مشکلش چیع :| من چیکار دارم ایران خودرو قبلا چی میخواسته اسم بذاره !
    در مورد اپشن اینا 206 چیزی کم نداره از ال 90 سورن هم بیشتر از ال 90 داره ک نوشتم شما مدرک بذار اگه حرفم دروغه اگه جوابی نداری اسپم نده ک روغن سوزی و فلان داره!!
    ال 90 هم همونطور ک گفتم بازم میگم ی خودرو ارزان سازی شده مخصوص اروپا شرقه شما اینقدر سطح بالا گرفتی.من همه اینا در ی سطح تقریبا میدونم (=لگن) نه تعصبی دارم ن چیزی
    حرفم از اول ی چیز بود این قیمت برای ال 90 با توجه ب این فاکتور ها زیاده.
    هر کی نظر خودشو داره میتونی حالا همش حمله کنی!
    موفق باشی

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان لطفا بحت حاشیه رو ادامه ندید . نه ال ۹۰ و نه هیچ برندی متعلق به شخص خاصی در اینجا نیست پس خواهشمندم از نکات مثبت تاپیک استفاده کنید تا سایر دوستان هم به این تاپیک سر بزنند .
    سپاسگذارم .

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان چجوری میشه مصرف سوختی که کامپیوتر سفری نشون میده رو صفر کرد کلا ؟

Last edited by Extreme-Forces; 04-08-2015 at 12:51.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دلیلش چیه ؟
    تا الان کسی این کارو نکرده دوست من

12. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

شما با شاسی روی برف پاک کن گزینه مورد نظرت را سلکت کن و بعد با گرفتن 5 ثانیه ای دکمه روی پنل کیلومتر صفرش کن

14. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •