اینتر تو ایتالیاست سروش نه انگلستان!بالوتلی هم اینتری بود و الان تو سیتیه!
واسه من بیش از اینکه افراد مهم باشن، تیم مهمه و مانچینی که خیلی قبولش دارم الان مربی تیم حریفیه که ازش بیزارم!!
![]()
اینتر تو ایتالیاست سروش نه انگلستان!بالوتلی هم اینتری بود و الان تو سیتیه!
واسه من بیش از اینکه افراد مهم باشن، تیم مهمه و مانچینی که خیلی قبولش دارم الان مربی تیم حریفیه که ازش بیزارم!!
![]()
وستهام سقوط کرد!
آرسنال هم عملا نیت کرده که کارش رو تو CL فصل بعد قبل از مرحله گروهی شروع کنه...
لیورپول داره از لیگ اروپا هم فاصله میگره. (تصور کنید بیرمنگام و استوک فصل بعد تو لیگ اروپا هستند اما لیورپول یا تاتنهام...!)
طفلک گرانت ، با بداقبالی مواجه شد در وستهم . ایرادی نداره البته ، فصل بعد با چلسی به روزهای اوج برمیگردهوستهام سقوط کرد!![]()
VDV عجب گلی زد به لیورپول
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا نمیدونم این آرسنال چش شده.
آخه 2-1 به استون ویلا باختن تو زمین خودش خیلی زور داره حالا چه برسه به اینکه تو خونه خودت ببازی.
راستی از چمپیونشیپ هم کوئینز پارک رنجرز + نوریچ اومدن بالا... از بین چهار تیم اسوانسی سیتی، کاردیف سیتی، ردینگ و ناتینگهام فرست هم یه تیم میاد بالا (تو مرحله پلی آف که دور رفتش انجام شده)
اطلاعات بیشتر:
پ.ن: گل رو همین الان دیدم، چه گلی خورده رینا!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(کاش میلاد گل رو تو این روزای آخر
تو تاپیک خودش میزاشتی)
![]()
حسین این یه گل رو اونجا میزاشتم ضایع بودپ.ن: گل رو همین الان دیدم، چه گلی خورده رینا!! (کاش میلاد گل رو تو این روزای آخر تو تاپیک خودش میزاشتی)
+
فک کنم تاتنهام لیورپولو دابل کرد !
تبریک به تمامی منچستری های عزیز و گل
ببخشید که دیر شد![]()
10 گل برتر اسکولزی
از دستش ندیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)