نه سرکاری نبوده برای بعضی ها شارژ شده
اما یکسان نبوده به همه 2 گیگ دادند به من که روز آخر شارژ کردم دوگیگ ندادند نمیدونم 700 15 بود اما یه ذره اضافه داشت
شما که شبانه دارید دیگه شارژ میخواهید چی کار من شبانه بیشتر از 200 مگ نمی تونم دانلود کنم
نه سرکاری نبوده برای بعضی ها شارژ شده
اما یکسان نبوده به همه 2 گیگ دادند به من که روز آخر شارژ کردم دوگیگ ندادند نمیدونم 700 15 بود اما یه ذره اضافه داشت
شما که شبانه دارید دیگه شارژ میخواهید چی کار من شبانه بیشتر از 200 مگ نمی تونم دانلود کنم
سلام.
دوست عزیز شما کدوم استانید؟
شبها حداکثر سرعتتون چقدره؟
باز حوبه مال شما 200 مگ هست...من از زمانی گه گرفتم که 5 ماه شده...سرعت شبانش بیشتر از 7 کیلو بایت نشده.....واقعا ارزش روشن گذاشتن رو نداره![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبانت تبریز،یکی بگه چرا شبهاسرعت افتضاح میشه من اصلا نمیتونم حداقل 700 کگ دانلود کنم.
سلام بچه ها
من 3-4 صفحه قبلو خوندم تا سوالم تکراری نباشه .
ولی بازم جواب سوالمو نتونستم بگیرم .
خیلی از بچه ها میگن سرعت اومده پایین و خیلی ها میگن نه (سرعت خوبه ) .
من خودم الان سرویس 256 مخابرات نامحدود دارم . ولی چون سرعت دانلودش 28 kbp هست میخوام عوض کنم بیام یه شرکتی که سرعت دانلود بالاتری داشته باشه .
حالا سوالم اینه که میانگین سرعت دانلودم تو روزها و شبها چنده ؟
شبها که میگه رایگانه صحت داره ؟(چون بعضی ها خالی بندی میزنن) ساعت چند تا چند ؟
شمارنده ترافیکش سالمه (یعنی زیاد کانتر نمیندازه؟)؟ نیاییم بخریم و سر 5 روز 3 گیگمون تموم بشه .
چند روزه نصبش میکنن ؟
من خودم وقتی مخابراتو خریدم 3 ساعت بعدش اینترنتم وصل شد (فکتون افتاد آره ؟)
تعریف صبانتو خیلی شنیدم
دوست عزیز بستگی داره کدوم شهر باشی.....شههر ما که اهواز باشه...از نظر سرعت دانلود روزانش عالیه...یعنی نسبت به بقیه خوبه.... من که 128 دارم سرعت دانلودم بین 50 تا 90 کیلو بایت هست...ماهیانه 13400 تومان با محدودیت 3 گیگ میدن.....
اما قضیه شبانه یا همون مجانی:از 3 تا 7 میباشد......اونم باید یوزر نیم و پسورد مخصوص مجانی رو بزنی...
راستش واسه من که تقریبا خیلی وقته اکانت صبا رو دارم از شبانش اصلا راضی نیستم....شبا سرعت ماله من بیشتر از 7 کیلو بایت نمیشه...
اما شهرهای دیگه متفاوت هستن.......
در کل اگه زیاد اهل دانلود نیستی....سرویس خوبیه(البته میگم اونم شهر ما اینطوریه)![]()
سلام داداش به نظر من همون مخابرات بمونی بهتره سر جمع تو ماه اگه اهل دانلود باشی با 256 مخابرات بیشتر دانلود میکنی
اما در کل من تهران مرکز شهید عاطف سرعت روزانه 10 مگ اول هر دانلود سرعت 120 و بعد از 10 مگ مخدود میشه رو 50-70
شبانه هم بعد از یه دوری 6-7 ماهه 3 شب هست که دوباره شروع کردم به دانلود شب اول1.8 گرفتم شب دوم 1.4 دیشب هم 1.2 امشب فک کنم بشه 1![]()
از 3-7 هم رایگان با یوزر و پس جدا
راستی یادم رفت بگم سرویسم الان 128 10 گیگ هست
من نه میگم بد هست نه خوب .
Last edited by isbn; 06-08-2011 at 00:00.
من 128 گرفتم و سرعت دانلودم در روز تا 250 هم میرسه به راحتی و شبها هم تو 4 ساعت حدود 2 گیگ میگیرم. بستگی به لینک داره. با مدیافایر تا 150 هم میره
مخل سکونت رو هم میگید ؟ ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)