تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 421 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

هر درایوری که نصب میشه رو نصب کن
    البته درایور وایرلس رو فقط دقت کن که درایور مخصوص سخت افزارت رو دانلود کنی
    اگه در حالت استفاده از باتری دچار افت فریم میشه که در صفحه اول روش برطرف کردنش رو توضیح دادم وگرنه بهتره درایور گرافیکت رو آپدیت کنی، از سایت amd میتونی پیداش کنی
    خوب اين كارا رو انجام دادم از شار‍‍ژر هم استفاده مي كنم و آخرين درايور رو از ati گرفتم
    اما مشكل افت فريم كماكان وجود داره ويندوزم 7 64بيت هست ممكنه مشكل از اون باشه؟

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کول پده منم دقیقا همین شکلیه منتها اسمش هست : Cooler Pad

سمت راست و بالا یه درجه هم داره برای کم و زیاد کردن دور فن و قسمت پشت و راست هم یه دکمه برای خاموش روشن کردن فن داره

3. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب اين كارا رو انجام دادم از شار‍‍ژر هم استفاده مي كنم و آخرين درايور رو از ati گرفتم
    اما مشكل افت فريم كماكان وجود داره ويندوزم 7 64بيت هست ممكنه مشكل از اون باشه؟
    راستش دیگه نمیدونم مشکل چیه، شاید خود بازی مشکلی داشته باشه (منظورم کرکش ..) بهتره توی تاپیک های مربوط به بازی هم سرچ کنی شاید مشکلت حل شه

5. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سمت راست و بالا یه درجه هم داره برای کم و زیاد کردن دور فن و قسمت پشت و راست هم یه دکمه برای خاموش روشن کردن فن داره

آره مال منم اونایی که گفتیو داره.یادم رفته بود اونا رو بگم.احتمالا هر دو یکین.فقط اسماشون فرق می کنه.(همشونم ساخت چینن)
    در حالی که کول پد 3 فنه این امکاناتو نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من 5010 ميخوام بگيرم خوبه ديگه؟
    ديروز سفارش دادم رم4 گرافيك 550V
    واسه بازي خوبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

قیمتش رو تو خصوصی بگو
    مرسی

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من 5010 ميخوام بگيرم خوبه ديگه؟
    ديروز سفارش دادم رم4 گرافيك 550V
    واسه بازي خوبه؟
    درسته که 5010 لپ تاپ خیلی خوبیه اما به نظرم الان دیگه باید به لپ تاپ های روز فکر کنی منظورم امکاناتی مثل USB 3 و sandy bridge هست
    البته اگه این موارد براتون مهم نیست، 5010 گزینه خوبیه
    اگه 5010 رو برای بازی میخوای بهتره با گرافیک AMD 5650 بگیری که قویترین گرافیک لپ تاپ 5010 هست
    Last edited by sheytoon001; 15-06-2011 at 21:19.

10. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid.unique's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کول پدهایی که شما دارین، کپی شده از کول پد شرکت معروف Cooler master هستند که قیمت اصلی اون حدود 25 تا 30 هستش. مشابه مدهای مارک کولر مستر رو من زیاد تو بازار دیدم که با نامهای مختلف به فروش می رسند که البتا طبعا کیفیت جنس اصلی را ندارند.
    من خودم از یه مدل کولر مستر به نام Infinite استفاده میکنم که با گارانتی 1 ساله از شرکت گارانتی اصلی به نام دریا کامپیوتر به قیمت 35 تومن خریدم که قابلیت خنک کنندگی خوبی داره و از داغ شدن لپ تاپ جلوگیری میکنه و دما رو هم در موقع عادی و هم بازی در حد متعادلی نگه میداره.
    این مدل که من دارم، 3 تا تنظیم سرعت فن داره که تا 2000 RPM قابل زیاد شدنه. زیر کول پد بستس و هوای مورد نیازشو از دریچه پشتی میگیره، بنابراین برای کار روی تخت یا جای پرزدار مناسبه، چون باعث مکیدن هوا از زیر و انتقالش به داخل لپ تاپ نمیشه.
    برای اطلاعات بیشتر در مورد این مارک کول پد میتونید به لینک های زیر مراجعه کنید. کسانی که در تهران هستند با مراجعه به بازار رضا، پاساژ ایران یا بازار موبایل ایران میتونند کول پدهای کولر مستر را از فروشگاههای دریا کامپیوتر تهیه کنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از omid.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rasmebazi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام و خستنه نباشید به همه دوستان
    من جدیداً یه 5110 گرفتم ( VGA : Geforce 525m ) و مشکلم اینه که بازی COD 5 رو که اجرا میکنم با باتری افت فریم داره ولی وقتی تو شارژه خیلی خوب اجرا میشه
    من طبف گفته sheytoon001 عزیز توی پست اول اون تنظیمات رو هم انجام دادم ولی نشد...
    من توی تاپیک 5110 لین سوال رو پرسیدم جوابی ندادن دوستان / اینجا چون افراد حرفه ایی ترن اینجا مطرح کردم
    ممنون میشم راه حل رو بگید
    ( درایور گرافیک هم جفتش نصبه اپدته...)

در آغاز فعالیت PH3N0M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بازم منم
    بروبچ یه سوال فنی دارم
    قضیه یه جورایی خیلی عجیبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( نه اینقدرم عجیب نیست ! )
    راستش من ویندوز رو که عوض میکنم دستگاه خیلی آروم و خنک و ساکت کار میکنه ؛ اما به محض اینکه درایور قطعات رو نصب میکنم بعد از هر بار روشن شدن شروع به پرواز میکنه ! خیلی داغ میشه و فن هم یه جورایی داره از جاش کنده میشه !
    قضیه چیه ؟
    من درایورام همه مال خود قطعات دستگاهمه و همه هم آپدیت ترین هستند ! پس چرا اینجوری میشه ؟ آیا ؟

فقط یکبار دستگاه من زمین خورده! آیا امکانش هست هیتسینک یا چیز دیگه ای از جاش دراومده باشه ؟
    پیشاپیش قربون آقا دوستون دارم

نبود ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •