خوب اين كارا رو انجام دادم از شارژر هم استفاده مي كنم و آخرين درايور رو از ati گرفتم
اما مشكل افت فريم كماكان وجود داره ويندوزم 7 64بيت هست ممكنه مشكل از اون باشه؟
خوب اين كارا رو انجام دادم از شارژر هم استفاده مي كنم و آخرين درايور رو از ati گرفتم
اما مشكل افت فريم كماكان وجود داره ويندوزم 7 64بيت هست ممكنه مشكل از اون باشه؟
کول پده منم دقیقا همین شکلیه منتها اسمش هست : Cooler Pad
سمت راست و بالا یه درجه هم داره برای کم و زیاد کردن دور فن و قسمت پشت و راست هم یه دکمه برای خاموش روشن کردن فن داره
راستش دیگه نمیدونم مشکل چیه، شاید خود بازی مشکلی داشته باشه (منظورم کرکش ..) بهتره توی تاپیک های مربوط به بازی هم سرچ کنی شاید مشکلت حل شه
آره مال منم اونایی که گفتیو داره.یادم رفته بود اونا رو بگم.احتمالا هر دو یکین.فقط اسماشون فرق می کنه.(همشونم ساخت چینن)
در حالی که کول پد 3 فنه این امکاناتو نداره.
سلام
من 5010 ميخوام بگيرم خوبه ديگه؟
ديروز سفارش دادم رم4 گرافيك 550V
واسه بازي خوبه؟
قیمتش رو تو خصوصی بگو
مرسی
درسته که 5010 لپ تاپ خیلی خوبیه اما به نظرم الان دیگه باید به لپ تاپ های روز فکر کنی منظورم امکاناتی مثل USB 3 و sandy bridge هست
البته اگه این موارد براتون مهم نیست، 5010 گزینه خوبیه
اگه 5010 رو برای بازی میخوای بهتره با گرافیک AMD 5650 بگیری که قویترین گرافیک لپ تاپ 5010 هست
Last edited by sheytoon001; 15-06-2011 at 21:19.
این کول پدهایی که شما دارین، کپی شده از کول پد شرکت معروف Cooler master هستند که قیمت اصلی اون حدود 25 تا 30 هستش. مشابه مدهای مارک کولر مستر رو من زیاد تو بازار دیدم که با نامهای مختلف به فروش می رسند که البتا طبعا کیفیت جنس اصلی را ندارند.
من خودم از یه مدل کولر مستر به نام Infinite استفاده میکنم که با گارانتی 1 ساله از شرکت گارانتی اصلی به نام دریا کامپیوتر به قیمت 35 تومن خریدم که قابلیت خنک کنندگی خوبی داره و از داغ شدن لپ تاپ جلوگیری میکنه و دما رو هم در موقع عادی و هم بازی در حد متعادلی نگه میداره.
این مدل که من دارم، 3 تا تنظیم سرعت فن داره که تا 2000 RPM قابل زیاد شدنه. زیر کول پد بستس و هوای مورد نیازشو از دریچه پشتی میگیره، بنابراین برای کار روی تخت یا جای پرزدار مناسبه، چون باعث مکیدن هوا از زیر و انتقالش به داخل لپ تاپ نمیشه.
برای اطلاعات بیشتر در مورد این مارک کول پد میتونید به لینک های زیر مراجعه کنید. کسانی که در تهران هستند با مراجعه به بازار رضا، پاساژ ایران یا بازار موبایل ایران میتونند کول پدهای کولر مستر را از فروشگاههای دریا کامپیوتر تهیه کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام و خستنه نباشید به همه دوستان
من جدیداً یه 5110 گرفتم ( VGA : Geforce 525m ) و مشکلم اینه که بازی COD 5 رو که اجرا میکنم با باتری افت فریم داره ولی وقتی تو شارژه خیلی خوب اجرا میشه
من طبف گفته sheytoon001 عزیز توی پست اول اون تنظیمات رو هم انجام دادم ولی نشد...
من توی تاپیک 5110 لین سوال رو پرسیدم جوابی ندادن دوستان / اینجا چون افراد حرفه ایی ترن اینجا مطرح کردم
ممنون میشم راه حل رو بگید
( درایور گرافیک هم جفتش نصبه اپدته...)
نبود ؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)