تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 366 از 515 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

شروع آزمون
    8.15 پایان ادبیات
    8.30 پایان عربی
    8.45 پایان دین و زندگی
    9 پایان زبان
    9.15 پایان چک کردن عمومی ها
    10.15 پایان ریاضی
    11 پایان فیزیک
    11.30 پایان شیمی
    تا 12.15 هم دوباره چک میکنن چیارو بلدن جواب بدن
    من نفهمیدم ! یعنی اینکه طبق این برنامه پیش بری بش میگن اون تکنیک زمان های نقصانی ؟
    منظورت از کلی قلمچی ، همون 2-3 تا آزمون هست ؟!!
    فکر نکنم به 2-3 تا آزمون بگن کلی آزمون ! 2-3 تا انگشت شمار هست عزیزم ...
    عزیز جان از من سوتی میگیری ؟
    اون تاپیک که اون پست رو دادم مال سال 3 بود
    ولی من سال 2 قلمچی رو کامل شرکت کردم .
    2-3 تا آزمون سال 3 رو دادم دیگه نرفتم هرچی خواهش کردن ازم

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

در مورد قرصای ضد استرس
    من ایندورال 10 میخوردم تا چند هفته پیش (پروپرانول)
    کاملا استرس رو نابود میکنه اما اون حالت راحتی که میخواید رو بتون نمیده ! بر عکس یه جوری میشید انگار هیچی واستون مهم نیست . باعث افسردگی هم میشه . توصیه میکنم فقط وقتی بخورید که واقعا استرستون خیلی زیاد باشه (من بالا میاوردم از شدت استرس سر امتحانا ! ) تازه اونم فقط و فقط زیر نظر پزشک !
    به نظر من برای اینکه به حالت طبیعی استرستون رو درمان کنید اولا با برنامه ریزی درس بخونید که مطمئن باشید تو این مدت که باقی مونده تمام تلاشتونو میکنید . دوما تغذیه و خوابتون رو حتما درست کنید . خیلیییی مهمن این دوتا !
    شب کنکور پیتزا و هات داگ و اینا میل نکنید بی شوخی میگم پدر آدم در میاد !
    اگه معدتون قاطی کنه یا خوابتون بگیره سر جلسه باعث استرس میشه در حد وحشتناک .
    پس به جا اینکه خودتون رو به بیخیالی بزنید سعی کنید درستش کنید . غذا های غیر چرب بخورید ... سبزیجات پخته ... شبا زود بخوابید ... مث اینا نباشید که میگن من شبا بهتر درس میخونم صبا میخوابم ! اگه برنامه خوابتون رو اینجوری تغییر بدید بدنتوت عادت میکنه که صبحا بخوابه و کنکورم صبحه در نتیجه اون شادابی و راحتی رو نخواهید داشت و مثل این میمونه یکی نصف شب بیدارتون کنه و بگه پاشو کنکور داری !
    تمام مطالب بالا کاملا توسط شخص خودم تست شده و مو لا درزشون نمیره

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نفهمیدم ! یعنی اینکه طبق این برنامه پیش بری بش میگن اون تکنیک زمان های نقصانی ؟
    پست های دوستان رو که در این مورد گفتن پیدا نکردم که آدرس بدم برا همین یه توضیح کویچیک میدم
    هدف از تکنیک زمان های نقصانی اینه که به خاطر سوال های دشوار و وقتگیری که ممکنه اول دفترچه باشه سوالات آسون انتهای دفترچه رو به خاطر کمبود زمان از دست ندیم

روش هم اینطرویه که از زمان استاندارد هر درس چند دقیقه ای رو کم میکنیم و وقتی اون زمان سپری شد میریم سراغ درس بعدی و در انتها دوباره زمانی رو که اضافه میاد به تناسب بین درس ها تقسیم می کنیم تا سوالات انتهایی هر درس رو که احتمالا اونا رو نرسیدیم جواب بدیم جواب بدیم

اینکه چه زمان هایی رو انتخاب کنیم بستگی به خودتون داره ولی حداقل روی عمومی ها روال اینه که برای هر درس 15 دقیقه وقت بذاریم و در انتها هم 15 دقیقه اضافه میاد
    اما به نظر من برای اختصاصی ها بهتره اون طوری که خودتون می خواید زمان بندی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همگی

نکته آموزشی : به نظر من خیلی خوبه بچه ها از الان از خودشون امتحان های جامع بگیرن.
    سعی کنید تو این امتحانا چندتا چیز رو رعایت کنید:
    1- صبح مثل روزایی که آزمون دارید از خواب پاشید و صبونه خوب بخوردی
    2- حتی الامکان لباسایی رو که تو آزمونا می پوشید ، بپوشید
    3 روی میز و صندلی بشینید
    4- یه تغذیه ای هم آماده داشته باشید
    5- سر ساعت آزمون رو شروع کنید
    6-برای کسایی که مثل من هستن بگم که حتما حتما حتما رو صندلی درست بشینید تا عادت کنید
    7- تکنیک های زمان و ............. رو رعایت کنید تا عادت کنید

اما فواید این خود آزمون ها
    1- میفهمید که آیا واقعا چیزی یاد گرفته اید یانه
    2- سطحتون مشخص میشه (اینکه شد شبیه 1)
    3- نحوه مدیریت زمان رو به مرور زمان یاد میگیرید(البته باید هر آزمون اینا رو انجام بدید و سعی کنید یاد بگیرید ، نه اینکه خودش خود به خود درست بشه!)
    4- خیلی ها مثل من مشکل بی دقتی دارن. تو این آزمونا یواش یواش مشکلای بی دقتی رفع میشه (البته با تلاش)
    5- مشکلای درسیتون رفع میشه( با تحلیل آزمون)
    6- به 5 ساعت نشستن روی صندلی عادت میکنید و سر کنکور براتون سخت نیست دیگه 5 ساعت رو صندلی بشینید
    و کلی فواید دیگه.......

تموم شد

با اینکه همه اینجا کنکورین و خودشون کلی سوال دارن ، ولی منم یه سوال می پرسم شاید بتونید کمکم کنید

همونطور که میدونید(شایدم ندونید!؟) آزمونای سنجش 4 هفته ای یه باره. من طبق برنامه ای
    ریخته بودم مطالعه و دوره ام تقریبا داره تموم میشه و دیگه باید تا جمعه ی هفته ی دیگه فقط تست بزنم
    من میخوام این سوال رو بپرسم الان چه تستایی بزنم؟ تست های آزاد؟ یا تست های 80 بعد؟یا آزمونای جامع تالیفی ؟
    فکر نکنم خوب باشه الان تستهای 80 به بعد رو بزنم و خوبه بزارمشون برای دو هفته ی آخر (نظره شما؟)
    به نظرتون تست های آزاد بزنم؟
    من چند وقت پیش یه کتاب دیدم مال مبتکران بود. توش 7 تا آزمون جامع بود. و البته تالیفی بودن. به نظرتون خوبه اون رو تهیه کنم و از اون بزنم؟

5. این کاربر از tariran0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر نکنم خوب باشه الان تستهای 80 به بعد رو بزنم و خوبه بزارمشون برای دو هفته ی آخر (نظره شما؟)
    تو 2 هفته 10 تا آزمون بدی؟
    چطور می خوای رفع اشکال کنی؟
    به نظر من از الان تستهای کنکور رو کار کن (ضمنا سبک سوالات قبل 84-85 خیلی با سوالات یکی دو سال اخیر تفاوت داره به جای کنکورهای 80 به این طرف از سال 85 شروع کن ولی کنکورهای خارج رو هم بزن میشه همون 10 تا)

خوبه که آزمون های جامع جمع بندی تعدادشون زیاد باشه ولی نه دیگه تا این حد! (در مجموع 10-12 تا عالیه)
    یادتون باشه رفع اشکالات و مرور مناسب روی مباحث مختلف مهمترین هدف تو این یک ماهه
    Last edited by Reza31001; 01-06-2011 at 06:06.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به نظرتون تست های آزاد بزنم؟
    اگه کسی هدفش کنکور سراسری است بزرگترین اشتباه اینکه ازمون دانشگاه ازاد از خودش ازمون بگیره.
    زدن ازمون تالیفی از ازمون دانشگاه ازاد بهتره. اگه به تسلط خوبی رسیدی میتونی دو هفته ای 10تا یا بیشتر از خودت ازمون بگیری. در ضمن سوالات سالهای 80,81 خیلی سخت نیست پس میشه توی زمان کمتری اونارو جواب داد.

8. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

اگر کسی هدفش دانشگاه آزاد باشه توی این فرصت باقی مونده دروس عمومی رو چه جوری بخونه که ترازش به 6400 برسه؟

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

اگر کسی هدفش دانشگاه آزاد باشه توی این فرصت باقی مونده دروس عمومی رو چه جوری بخونه که ترازش به 6400 برسه؟
    عمومی های آزاد خیلی آسونه.اگه به سوالای سالای قبل به صورت مجموعه ای نگاه کنی میفهمی.

ادبیاتش خوندن خود کتاب کفایت میکنه به نظرم.نه لغت سخت نه قرابت معنای سخت.

عربیش هم خیلی آسون و درک مطلبم نداره.بیشتر قواعده

دین و زندگیش مفهوم آیه نداره.بیشتر سوالات تک جوابی داره.مثلا برترین مقام بهشت چیست(ته کتاب دین و زندگی جامع خیلی سبز به نظرم مختص کنکور آزاده .برترین ها،زیباترین ها ، لازمه ی ،سر چشمه ی) و مصداق آیه ها هم مهمه(مثلا مشرکان و ظالمان و مفسدان و اینا همه فرق میکنه)

زبان ریدینگ یه دونه داره .لغت ها رو بلد باشی و گرامرا.زیاد سخت نیس

11. 2 کاربر از veritaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها اگه 6 تا درس تو ازاد تجربی بزنم فقط عربی با فیزیک ریاضی نزنم بقیه رو خوب بزنم ایا می تونم میکروبیولوژی تهران شرق قبول شم؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

اینکار رو نکنی که خودت رو بدبخت می کنیا. اصلا این روش پیشنهاد نمی شه. مطمئن باش استرست خیلی میره بالا و ضمنا اینکه اون موقع به نظر من وقت مرور دوباره دروسی مثل دین و زندگی، لغات ادبیات و زبان و ایناست. بازدهت خیلی میره بالا.
    منم پیشنهاد می کنم اگه کنکورهای تجربی و ریاضی رو داری، عمومی و تخصصیش خیلی مفیده + خارج کشور. اونم 85 به بعد. فیزیک 84 هم خوبه. ولی کلا باید تا حالا شروع کرده باشی نه اینکه بخوای بذاری برا دو هفته آخر!!!!!!!!!! . به نظرم آزمون زیاد هم نتیجه عکس میده. خیلی از آزمونها رو معمولی حل کنی بهتره.

اما ...
    خیلی وقت بود سوالی نپرسیده بودم، و در عوضش الان یه سوال خیلی مهم دارم:
    من یه چند هفته ای میشه با اینکه هیچ استرسی ندارم و اتفاقا دوست دارم خیلی سریعتر کنکور بیاد و دنبال وقت نیستم که بیشتر بخونم و به نظرم این وقت باقی مونده کافیه. حالا سوالم اینه اصلا نمی تونم برنامه خوابم رو تنظیم کنم. راهکار چیه؟ همش میرم که بخوابم، میگم مثلا فلان سوالا رو اینطوری زمان بندی کنم، درس فلانی وقتش رو بذارم رو درس فلان، فرمولا رو مرور می کنم، گاهی اوقات هم به فکر بعد کنکور و انتخاب رشته و اعلام نتایج نهایی . کلا فکرم تو این محدوده هستش و اینو بگم با این وجود هیچ دلهره و استرسی هم ندارم.
    گفتم خیلی اگه مشکل حاد بود دو سه روز قبل کنکور و شب کنکور (حوالی ساعت 9 شب ) ربع دارو های خواب آور بخورم فکر کنم خوب باشه، نه؟
    Last edited by vahid-p; 01-06-2011 at 12:38.

14. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •