باشه آقا پس تستش دیگه گردن خودت و خبر دادنش هم پات
ایشالا که زود برگردی پیش خودمون.
باشه آقا پس تستش دیگه گردن خودت و خبر دادنش هم پات
ایشالا که زود برگردی پیش خودمون.
نسخه ی ماه دوم 2011 یعنی 11.2 کاتالیست هم منتشر شد بالاخره:
تغییرات این نسخه:
•Catalyst AI Texture Filtering updates
◦The Quality setting has now been improved to match the High Quality setting in all respects but one; it enables an optimization that limits tri-linear anisotropic filtering to areas surrounding texture mipmap level transitions, while doing bilinear anisotropic filtering elsewhere. This optimization offers a way to improve filtering performance without visibly affecting image quality
◦The Performance setting has been updated to address the sharpness of the default Quality setting causing shimmering in certain cases. It now provides a smoother filtering option that eliminates most shimmering while preserving the improved detail provided by anisotropic filtering.
کیفیت فیلتر ان ایزوتروپیک بهتر شده، کارایی هم بهتر شده.
•Tessellation Controls
◦Supported on the ATI Radeon HD 5000 Series and the AMD Radeon HD 6000 Series
◦New settings give users full control over the Tessellation levels used in applications.
کنترل مستقیم سطح تسلیشن از طریق کاتالیست کنترل سنتر. تو نسخه ی 11.1 هم بوده ولی من که نصب کردم چیزی نیومد !!! امید وارم رو 5730 هم ساپورت شده باشه و بیاد.
■The default selection “AMD Optimized” setting is intended to set the best level of Tessellation on a per application basis. The “AMD Optimized” setting is designed to help users get the maximum visual benefit of Tessellation, while minimizing the performance impact associated with enabling Tessellation. Currently no applications have been profiled.
■The “Use Application Settings” option gives applications full control over the Tessellation level.
■Users can also manually set the maximum tessellation level used by applications with the slider control
•Morphological Anti-Aliasing support for the ATI Radeon HD 5000 Series
◦AMD Catalyst now includes official support for Morphological Anti-Aliasing for the ATI Radeon HD 5000 Series
فیلتر آنتی الیاس به صورت مورفولاجیکال از این به بعد برای سری 5000 هم مورد پشتیبانی خواهد بود.
Support Video Quality settings during Blu-ray 3D playbackموقع پخش بلوری تنظیم کیفیت ویدئو فراهم شده. ولی برای سری 6000 هست، تازه عینک و اینها هم میخواد.
•Supported on the AMD Radeon HD 6000 Series
•Requires Blu-ray 3D player software, 3D supported display and 3D Stereoscopic glasses
•Users can now enable the Video Quality settings within the Catalyst Control Center when playing Blu-ray 3D content
Performance Improvements:
•Call of Duty: Black Ops:
◦Performance increases up to 11% on ATI Radeon™ HD 5000 Series single card configurations with anisotropic filtering and anti-aliasing enabled
•Batman Arkham Asylum:
◦Performance increases up to 4% on ATI Radeon™ HD 5000 Series single configurations with anisotropic filtering and anti-aliasing disabled
کال آف دیوتی بلک آپریشن با فعال کردن آنتی الیاس و ان آیزوتروپیک بهتر شده و تا 11 درصد سریع تر اجرا میشه. البته کلی رو مدلهای سری 5000 گفته، به طور خاص 5730 شاید 5 6 درصد بهتر شده باشه.
این فایل 93 مگابایتی فکر کنم برخلاف اون 73 مگی که دفعه قبل گذاشتم توش Hydra Vision هم داره که شاید دوستان ازش استفاده کنن، مخصوصا اونایی که لپ تاپ رو به مانیتور بزرگ وصل میکنن، ویندوز 64 بیتی سون:
بدون هایدرا ویژن هم میشه همون 73 مگ سابق، برای سون 64 بیتی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سون 32 بیت هم دارین این 51 مگی مناسبه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه ccleaner رو روی لپ تاپ نصب کرده بودم خیلی مزخرفه. فکر کنم چیز هایی را که از توی رجیستری پاک کرده یکم باعث شده ویندوز کند بشه و به اصطلاح خرابکاری کرده.
مشکل ایکون های دسکتاپ حل شد 1 گزینه داشت ک غیر فعال شده بود فعالش کردم.
الان مونده بلوتوث وقتی وارد ویندوز میشی اولش میشناسه اما اگه کری بهش نداشته باشی ( فکر کنم ) بعد از 15-30 دقیقه غیرفعال میشه.
ویرایش :
علیرضا داداش دمت گرم .
این ورژن 93 مگابایتی ( البته برای 32 بیتی 59 مگابایت این ورژن حجم داره ) چه فرق هایی داره ؟ به غیر از اینکه بخوای به ال سی دی وصل کنی ؟ حالا به نظرت کدوم را دانولد کنیم ؟
Last edited by You Were Mine; 16-02-2011 at 15:55.
سلام علیرضا جان دست شما درد نکنه واقعا تو این تاپیک زحمت میکشید. انشاا... همیشه تو همه مراحل زندگیت موفق باشی.![]()
علیرضا جون دستت درد نکنه.
نمیدونم چرا من هر کاری کردم نتونستم از لینک اولی دانلود کنم.
یه جا دیگه ریموت آپلود کردم و دارم دانلود میکنم، لینکش رو میزارم شاید بدردتون خورد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان در حال دانلود هستم. این سرعتش که خب چندان تغییری نداشته تازه اون کال آف دیوتی رو هم قبلا تقریبا تمومش کردم ولی کلا به روز باشه بیشتر خوشم میاد. از نظر سرعت خب لازم نیست دانلود کنی.
اون هایدرا ویژن کاربردهاش متنوع داره. ایسوس مالتی فریم Multiframe رو که تو دی وی دی خود لپ تاپ دیدن دیگه ؟ اون میاد گوشه ی هر پنجره یه آیکون میذاره که بشه با زدن هر سمتش پنجره رو یه جوری قرار داد. مثلا بالا رو بزنی میره نیمه ی بالایی دستاپ رو پر میکنه و ....
این هایدرا شبیه همون ولی کاملتره. شما میتونی دستاپ رو به 4 بخش تقسیم کنی ... یا سه تا ... یه هر چند تا که خواستی و به هر شکل هم که دوست داری. مثلا یه بخش کوچیک بزرای برای دیکشنری که پایین صفحه باز میشه و یه بخش بزگر بالاش بزاری برای صفحه ی وب و ... بعد موقع درگ کردن پنجره ها مثل افکت Aero Snap که تو خود ویندوزه، این پنجره ها فیت میشه به اون ناحیه هایی که تقسیم کردی. اون افکت ویندوز هم شبیه همین دو برنامه هستش. یعنی شما پنجره رو بگیر و درگ کن، محکم بکوبون سمت راست یا چپ دستاپ!!! میبینی به صورت نیم صفحه عمودی قرار میگیرن، بالای صفحه هم بکوبونی تمام صفحه میشه.
هایدرا یه چیز دیگه هم داره .... قابلیت تنظیم 9 دستاپ مجزا، هر کدوم آیکونهای خاص خود رو دارن. مثلا یه دستاپ واسه بازیها درست میکنی، آیکونها رو دستاپه، بازی هم اجرا کردی مثلا. بعد مدیر اداره وارد میشه !!!!! قبل از اینکه آبروریزی بشه سه سوت میری رو دستاپ اداری !!! و آیکونها و برنامه های اداری در حال اجراست !!!
آقا این قسمت آخر رو خداوکیلی نشنیده بگیر .... مملکت از این مشکلات زیاد داره ... بیشترش نکنی !!
اگه هایدرا لازم نداری از لینک دوم و سوم میشه نسخه ی 64 و 32 بیت رو بگیری. هایدرا جدا هم تو سایت هست برای دانلود. چیز هم هست ... Avivo Convertor که متاسفانه رو 5730 نیمشه ازش استفاده کرد یا من نتونستم !! نمیدونم .... ولی نشد ... میشد هم کانورتور با کیفیتی نیست، بهتره همین جوری عادی بدون کمک کارت گرافیک فایل تبدیل کنیم. کیفیتش بهتره.
ویرایش
دوستان لینک اولی رو من نصب کردم ولی هایدرا نداره، حجم اضافیش به خاطر SDK کامل برای برنامه نویسانی هست که میخوان از ATI Stream استفاده کنند. همون لینک دوم به نظرم کافیه. هایدرا هم اگه لازم دارین از این بخش دانلود کنید:
حجمش هم که نوشته 32 مگابایته.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا این گزینه ی تسلیشن و فیلتر آنتی الیاس مورفولاجیکال برای من که نیومده !!!! نمیدونم چرا این جوریه ... تو نسخه ی 11.1 هم نوشته بود اسلایدر کنترل سطح تسلیشن میاد ولی من هر کاری کردم نتونستم این گزینه رو ملاقات کنم. اگر کسی گزینه ی جدیدی جایی دیده به ما هم خبر بده.
ویرایش مجدد !!
بله ... بله ...
دوستان این اسلایدرش بالاخره رویت شد !!!فکر نمیکردم لازم باشه قبلی آن اینستال بشه و اصلا سری قبلی این حرکت رو تست کرده بودم ولی پاک کردن و نصب نسخه ی جدید مشکلم رو حل نکرده بود. این بار سه پیچ گیر دادم و بعد از پاک کردن و ری استرات یه اسکن رجیستری با Tune Up و CCleaner (که نرم افزار دومی همین جوری الکی نصبه جهت تست و بررسی و اینا
) کردم و بعد از پاک کردن رجیستری حالا نوبت نصب شد !! نصب کردم و این آپشن اسلایدر تسلیشن آمد. اون یکی مورفولاجیکال آنتی الیاسینگ نیامد و دیگه نمیدونم چرا نیامد. حوصله هم ندارم دیگه ... ولش اصلا نخواستیم. همون تسلیشن اومد کافیه.
![]()
Last edited by alireza1411; 16-02-2011 at 19:22.
سلام دوستان
من یه usb hub خوب میخوام
مدلی که من دارم اشغال به نظر میرسه چون بعضی اوقات چیزی دیتیکت نمیکنه
جداش کردم میترسم لپتاپمو خراب کنه
مدل خاصی هست که خوب باشه ؟؟؟
تاپیکهای مخصوصش باید باشه .. سرچ کن ...
تا جایی که میدونم و کولپد 18 تومنی خودم رو بررسی کردم ... دلیل دیتکت نشدن اینه که پاور کامپیوتر ضعیفه و به پورتها کم برق میرسه و ثانیا خود هاب که نمیتونه شونصد تا وسیله رو جواب بده ... بهتره از اونایی استفاده کنی که آداپتور دارن و به نوعی تقویت میکنن. البته 4 تا سیم یو اس بی غیر از یکش که گرانده GND سه تای دیگه فقط یکیش مخصوص 5 ولت برقه و دو تاش برای دیتا بیده، ولی خب اگه این آداپتوردارها آمپر همون سیم 5 ولت رو تقویت کنن باز هم خیلی خوبه.
اسم دقیق درایور پد چیه؟
پد سیستم من از کار افتاده میخوام درایور پد رو انیستال کنم دوباره بنصبم.
ممنون
Elan touchpad 8.0.7.0
نسخه آخر رو نگیر اگر به اون حرکت سه انگشتی که میزنی زوم میکنه نیاز داری. نسخه ی رو دی وی دیش این امکان رو داره ولی تو نسخه های بعدی حذف شده که احتمالا به خاطر اینه که با زدن دکمه های خود ویندوز میشه زوم بهتری داشت.
(منظورم اینه که مثلا:
ویندوز (دکمه ی بقل Fn رو میگم)+ + (به اضافه) یا - (منها) : زوم میکنه یا از زوم در میاره
کنترل + آلت + L : زوم رو به صورت Lane یا قاب در میاره
کنترل + آلت + D : زوم رو به صورت Dock یا کادر عریض بالای صفحه در میاره
کنترل + آلت + L : زوم رو به صورت FullScreen یا تمام صفحه در میاره
برای خروج هم نمیدونم چیه شرتکاتش.)
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)