و البته اینم اضافه کن که دیگه میتونیم برنامه ها را روی مموری کارت نصب کنیم![]()
و البته اینم اضافه کن که دیگه میتونیم برنامه ها را روی مموری کارت نصب کنیم![]()
و .... آخرین آپدیته و دیگه براش آپدیت جدید نمیاد!
منبع این خبر که هفته دیگه اپدیت 2.3 میاد رو کسی داره؟من هرچی گشتم پیدا نکردم.
خود وبلاگ رسمی سونی اریکسون گفته توی ماه آگوست میاد که در خوشبینانه ترین حالت میشه توی مرداد ماه.
Last edited by hamed1297; 04-07-2011 at 14:17.
اولش هم میگفتن به 2.1 آپدیت نمیشه بعد گفتن 2.1 آخرین آپدیته و هرگز دیگه آپدیت نمیشه حالا هم 2.3
من امیدوارم 3.1 براش بیاد همین الان هم 3.0 رو براش دولوپرها آماده کردن البته فقط جهت تست
راستی من بلوتوث mw600 براش گرفتم جالبته با سه تا گوشی pair میشه رادیو داره میشه ارافونهاش رو عوض کرد
اما اونی که توی جعبه خودش از نوع معمولی بود وقتی به ارافون خود گوشی تست گرفتم کیفیت صداش عین با سیمش بود کلی کیف کردم
به یه ذره شارژ که داشت 2 -3 ساعت آهنگ گوش کردم ولی باز هم شارژ داشت ولوم صداش لمسیه !
موقع تماس شماره تماس گیرنده رو نشون میده اما از اسم خبری نیست :( یه شارژر هم تو جعبه بود میکرو یو اس بی
یه جورایی بزرگه و برای گیر دادنش به تیشرت به مشکل بر میخورید
کلا به درد پیراهن و کت و شلوار میخوره
Last edited by saver; 04-07-2011 at 23:31.
سلام دوستان
یکی از دوستام یه x10 تمیز داره مشکی فقط بالای گوشی یه ساییدگی کوچیک داره که دقت کنی معلومه به غیر ای نمکلی نداره با رم 8 وکیف چرم میگه280 قیمتش چطوره خوبه؟
الان نوش چنده؟
موقع تست به چه چیزی دقت کنم؟
پیشاپیش بابت جوابش ممنون![]()
دوستدار شما یاشار
نوش 390 تا 420 متغییر
باید ببینی علت ساییدگی چی بوده
رم که روی گوشی هست
جهت تست کدهای زیر رو با گوشی بگیر
هنگامی که گوشی روشن است و در صفحه Lock Screen قرار دارد کلید های زیر را از چپ به راست بترتیب فشار دهید:
Home, Back, Back, Home, Back, Home, Home, Back
وارد Service Menu میشوید! که میتوانید اطلاعاتی در مورد فریمور گوشی، برند گوشی، ساعات کارکرد گوشی و غیره به دست آورید و همچنین کلیه دستگاههای گوشی از اینجا قابل تست است!
آهسته باید انجام بدید
home دکمه وسط
back دکمه راست
menu دکمه چپ
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saver; 04-07-2011 at 23:43.
خوب معلومه نمی تونه که تا اخر ساپورت کنه همه شرکت ها مثل سامسونگ , lg . نوکیا , سونی اریکسون,... تا یک حدی ساپورت می کنن مثلا 2تا3 سال اون هم بستگی به گوشی داره
مرسی از توضیحات دقیقتنوش 390 تا 420 متغییر
باید ببینی علت ساییدگی چی بوده
رم که روی گوشی هست
جهت تست کدهای زیر رو با گوشی بگیر
هنگامی که گوشی روشن است و در صفحه Lock Screen قرار دارد کلید های زیر را از چپ به راست بترتیب فشار دهید:
Home, Back, Back, Home, Back, Home, Home, Back
وارد Service Menu میشوید! که میتوانید اطلاعاتی در مورد فریمور گوشی، برند گوشی، ساعات کارکرد گوشی و غیره به دست آورید و همچنین کلیه دستگاههای گوشی از اینجا قابل تست است!
آهسته باید انجام بدید
home دکمه وسط
back دکمه راست
menu دکمه چپ
منبع
بعد این دکمه هایی که گفتی بزن وقتی صفحه قل بود بزنم یا قفلشو باز کنم؟
بعد imei گوشی هم با *#06# درسته یا فرق میکنه؟
در مورد ساییدگی از دستش افتاده... عکس گوشیشو دیدم زیاد تابلو نیست صفحش یدونه خشم نداره ....به نظرت میرزه؟
دوستدار شما یاشار
با همون کدی که گفتم imei رو هم میتونی ببینی کلا همه بخشهای گوشی رو میتونی تست کنی
باتری وایرلس بلوتوث جی پی اس قطب نما سنسور نور ال سی دی اسپیکر ارافون میکروفون ویبره
همینطور نرم افزار سریال گوشی همه چیز دم دستته دیگه خلاصه
موقع وارد کردن کد صفحه باید قفل باشه و آهسته اینکار رو انجام بدی تند تند بزنی کار نمیکنه
من جات بودم گوشی زمین خورده نمیخریدم من از همون روز اول یه کیس ژله ای خریدم با یه محافظ نمایشگر الان گوشی من جای یه دونه محافظ نمایشگر دو تا داره یعنی اون فابریکه نوی نو هستش
اصلا تا حالا ضربه هم نخورده وقتی میخوام حتی بذارمش روی میز آهسته اینکار رو میکنم آخه دلم میسوزه 480 پولش دادم
الان گوشی آندرویدی داری یا میخوای بخری ؟
اگر خریدی حتما با من تماس بگیر تا چند تا انجمن سایت درست و حسابی بهت معرفی کنم تا بفهی آندروید یعنی چی
مثلا نرم افزارهایی هست که باهاش میتونی با یه مودم وایرلس فایلهات رو بین پی سی و گوشی جابجا کنی
یعنی دیگه فقط برای شارژ کردن گوشی رو به کابل وصل میکنی و این از اصطحلاک گوشی کم میکنه و کلی چیز دیگه
Last edited by saver; 05-07-2011 at 12:04.
دوستان با توجه به اینکه صفحه نمایش گوشی LCD نیست میخواستم بپرسم آیا از کیفیت تصویر صفحه نمایش گوشی رضایت دارید؟؟ حقیقتش میخوام یه دونه بگیرم ولی یکی از دوستان از کیفیت صفحه نمایش این گوشی نسبت به LCD دارها یه مقداری ناراضی بود لطفا" در این مورد نظرتون رو درج کنید.
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)