تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 1298 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416466866 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ری.ه شده تو اینترنت من.
    هیچ سایتی رو نمیشه باز کرد
    حرف وی پی ان رو هم نزن که...
    اینترنت شما چجوریه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه neverhood66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام بچه ها من اینترنت adsl از مخابرات گرفتم ولی موقع نصب خودم خونه نبودم
    حالا نمیدونم یوزر و پسم چیه
    چشتیباتی هم مشغوله
    میشه کمک کنید؟
    ممنون میشم

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

4. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    می شود ان مشلاتی که ان پنل داشته به من بگید! من تا حالا 3 نسخص را خریدم! اگر امکان داره به من بگید تا این اشتباه را دوباره تکرار نکنم! کم پولی نیست هر کدوم 5 میلیونه!
    یک عکس برات می گذارم تا بدونی من کجا رفتم! ببین این جا کجاست من که نفهمیدم موتور خونس یا پنل ادمین! البته این پنل که من لاگین کردم پکیده تر از انی بود که ماله ادمین باشه!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بابت ان مورد هم گفتم ببخشید! اما بهتره بدونی بیشتر یوزر ها عصبانی هستن!
    بله میتونم بهت بگم
    اون پنل به درد ISP های کوچیک میخوره زیر 1000 تا کاربر نه جای مثل مخابرات اصفهان که 42000 حساب داره.
    توی تمام ریز مصرف ها،توی کانفیگ کردن سیستم،توی باز بودن دست کاربر،توی داینامیک بودن پنل مشکل داشت!
    این عکسی که شما گذاشتی میشه "داشتن پسورد یه کاربر" نه به قول شما سیستم سوراخ و امنیت صفر!
    پنل ادمین شامل 27 بخش اصلیه که شما چون یوزری که باهاش وارد شده دسترسی نداره فقط 3 بخشش رو میبینی!
    در ضمن کل این محصول شامل 7 پنل هست که یکیش پنل ادمین و یکی دیگش پنل سرویس دهی میشه
    اگر خودت از اون یکی پنل ها خریدی پس حتما ISP داری دیگه،خودتم شاید یکی از نماینده های فروش اصفهان باشی و واقعا هم یوزر پس داشته باشی و به صفحه خودت لاگین کردی! در ضمن تو یک امکان در ارتباط با فروش ADSL اسم ببره که این پنل نتونه پشتیبانی کنه! ولی من صد تا برات اسم میبرم که IBSng نمیتونه پشتیبانی کنه.
    میدونم یوزرها عصبی هستند این عصبانیت وقتی کم میشه که مشکلاتشون حل بشه
    حالا من سعی میکنم اون بخشیش رو که خودم میتونم حل کنم،حل کردن بقیش هم به عهده مسئولین خودش.

در مورد اینکه دوستان نوشته بودن پنل باز نمیشه خدمتتون عرض کنم که متاسفانه مشکل ارتباط نتورک بین سرورها وجود داشت که حل کردنش از عهده ما خارج بود و الان حل شده.من عذر خواهی میکنم بابت مشکل عدم اتصالتون توی این چند روز ،دیگه نباید پیش بیاد.

بازم من پیغام خصوصی دارم و وقتی میخوام جواب بدم مینویسه هنوز 10 تا پست ندادی!
    نمیدونم چطوری جواب بدم به خدا

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

بله میتونم بهت بگم
    اون پنل به درد ISP های کوچیک میخوره زیر 1000 تا کاربر نه جای مثل مخابرات اصفهان که 42000 حساب داره.
    توی تمام ریز مصرف ها،توی کانفیگ کردن سیستم،توی باز بودن دست کاربر،توی داینامیک بودن پنل مشکل داشت!
    این عکسی که شما گذاشتی میشه "داشتن پسورد یه کاربر" نه به قول شما سیستم سوراخ و امنیت صفر!
    پنل ادمین شامل 27 بخش اصلیه که شما چون یوزری که باهاش وارد شده دسترسی نداره فقط 3 بخشش رو میبینی!
    در ضمن کل این محصول شامل 7 پنل هست که یکیش پنل ادمین و یکی دیگش پنل سرویس دهی میشه
    اگر خودت از اون یکی پنل ها خریدی پس حتما ISP داری دیگه،خودتم شاید یکی از نماینده های فروش اصفهان باشی و واقعا هم یوزر پس داشته باشی و به صفحه خودت لاگین کردی! در ضمن تو یک امکان در ارتباط با فروش ADSL اسم ببره که این پنل نتونه پشتیبانی کنه! ولی من صد تا برات اسم میبرم که IBSng نمیتونه پشتیبانی کنه.
    میدونم یوزرها عصبی هستند این عصبانیت وقتی کم میشه که مشکلاتشون حل بشه
    حالا من سعی میکنم اون بخشیش رو که خودم میتونم حل کنم،حل کردن بقیش هم به عهده مسئولین خودش.

در مورد اینکه دوستان نوشته بودن پنل باز نمیشه خدمتتون عرض کنم که متاسفانه مشکل ارتباط نتورک بین سرورها وجود داشت که حل کردنش از عهده ما خارج بود و الان حل شده.من عذر خواهی میکنم بابت مشکل عدم اتصالتون توی این چند روز ،دیگه نباید پیش بیاد.

بازم من پیغام خصوصی دارم و وقتی میخوام جواب بدم مینویسه هنوز 10 تا پست ندادی!
    نمیدونم چطوری جواب بدم به خدا
    1.من ای اس پی ندارم!
    2. نمایندگی مخابرات هم ندارم!
    3. کانفیگ اولیه هم توسط خوده شرکت انجام می شود! نیاز به فضولی قسمت پشتیبانی در ان نیست!
    4. ریز مصرفش کاملا دقیقه! اگر مشکلی هم داشته باشه خود شرکت رفعش می کنه! که من تا بحال همچین مشکلی ندیدم!
    5. دست کاربر باز باشه؟ یعنی چی؟ کاربر که فقط می خواد وضعیت اتصالش به چه صورت است! ایا گیگ تمام کرده؟ اگر نت وصل نیست پنل بالا بیاد و بتونه شارژ کنه! اگر وصل نمی شود بدون نیاز به استفاده از کانکشن پشتیبانی دلیل عدم اتصال با به ان بگه! حالا بعضی مواقع کاربر می خواهد مک مودم در سیستم ثبت بشه و اشتراک روی ان قفل بشه!
    6. داینامیک ؟ منظورتون را نفهمیدم اگر منظورتون تغییر دادن ظاهر یا زبان است که هر 2 مورد به راحتی قابل انجام است! برای ظاهر مسئول پنل جای مانور کمی داره! اما اگر نیاز بیشتری داشته باشید بازم شرکت کمک می کنه! هزینش هم کمتر از سفارش پنل جدید برای نوشتن است!
    یک نگاهی به این صفحه بندازید بد نیست! این همه شرکت و سازمان دولتی به مشکلات این پنل پی نبردن! مخابرات اصفهان گفته اشغاله به درد نمی خوره!
    8. 7 تا پنل نشونه چیه؟ خوب من می گم نشونه یک کالایی است که می خواهید به یک ادم بی سواد نشون بدید و قانعش کنید این پنل عظیم و کار امد است!
    9. من که دیگه مودم را خاموش کردم یک نت نا محدود از ایرانسل گرفتم یک انتن هم از یک جایه دیگه!
    10 . شما به عنوان یکی از افرادی که در پروژه ان پنل دست دارید باید از ان حمایت کنید! اما بهتره از عدالت دور نشد! یک لحظه فکر کنید به حاله جونی که رفته یک نت ارزون از مخابرات بخره بعد سره ماه یک قبض براشون میاد که 25% حقوق پدرش را باید بده برای ان ، به ترس ان جوون برای نشون دادن ان قبض به پدر فکر کن ، به خدا قسم نمی تونی جواب ان جوون را توی ان دنیا بدی!
    من دیگه حرفی ندارم! اما به ان موردی که گفتم فکر کن! 1% فکر کن ان مورد یا شبیه ان واقعی باشه!
    Last edited by Mr. M.S.R; 29-12-2011 at 13:07.

7. 3 کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه neverhood66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

من ثبت نام کردم ولی یوزر و پسورد اتصال به من داده نشده

کسی که اومده برای نصب مودم استفاده از مودم سی نت رو بلد نبوده

برای همین من خودم میخوام نصبش کنم ولی VPI و VCIرو ندازم

همچنین یوزر و پس
    (بای دیفالت شماره تلفن رو به عنوان یوزر و پس معرفی میکنن؟)

پشتیبانی 2030 هم که دو روزه کلا مشغوله اصلا وصل نمیشه

اگه کمکم کنید ممنون میشم دیکه کلافه شدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض قابل توجه دوستان استفاده کننده پلوتون مخابرات اصفهان

با سلام:
    با توجه به اينکه در حال حاضر مخابرات استان اصفهان پشتيباني مناسبي رو به شما مشترکين محترم ارائه نمي کنه تصميم گرفتم بعنوان يک دوست به شما دوستاني که با حفظ ادب مشکلاتشون رو مطرح مي کنند کمک کنم و يا در صورتي که حقي از کسي ضايع شده اون رو برگردونم:
    1. دليل نا پايدار بودن سرويس در بازه اي از شبانه روز، بدليل تغييراتي هست که در جهت بهبود سرويس در حال حاضر انجام شده است. هم اکنون سرويس بصورت پايدار در حال ارائه است.
    2. دوستاني که در خصوص ريزکارکرد و مصرفشون مشکلاتي دارند، مثل حجم ترافيک نا معقول در بازه زماني خاص، ميتونن بصورت شخصي براي بررسي به من اعلام کنند و يا بصورت شکايت به مخابرات. در صورت صحت بررسي، حتما اون مقدار به اعتبارشون برگردانده خواهد شد. براي اينکار کافيه شماره مشتري و شماره ملي و شماره سرويس خودشون رو با مشکلي که دارن بصورت يک پيغام خصوصي ارسال کنند.
    3. براي راهنماي تنظيمات مودم، در صورت نياز دوستان، امکان ارسال فايل آموزشي با ذکر مشخصات مشتري و سرويس شون، وجود دارد.
    4.تمامي اين درخواستهاتون رو در صورتي که از روش هاي معمول و پشتيباني که مخابرات اصفهان ارائه ميکنه جواب مورد نظر خودتون رو دريافت نکرديد، براي من ارسال کنيد.
    5. به شما دوستان اعلام ميکنم که بنده در هزينه اي که شما براي دريافت سرويس خودتون پرداخت مي کنيد، ذينفع نيستم و بعنوان کسي که سرويسي رو با کيفيت در اختيار کاربرانش قرار بده اينجا عضو شدم.
    7. در صورتي که هر بخش از سامانه هم بنظر شما دوستان ميتونه بهتر بشه و يا مشکلي دراون وجود داره هم اونو بمن اعلام کنيد. طبيعي هست در صورت دريافت نظرات مفيد و کاربردي هم، پاداشي براي سرويس شما در نظر گرفته خواهد شد.

به اميد اينکه مشکلات زودتر برطرف بشه و رضايت شما دوستان از اين سرويس بيشتر بشه
    با تشکر از شما

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

من ثبت نام کردم ولی یوزر و پسورد اتصال به من داده نشده

کسی که اومده برای نصب مودم استفاده از مودم سی نت رو بلد نبوده

برای همین من خودم میخوام نصبش کنم ولی VPI و VCIرو ندازم

همچنین یوزر و پس
    (بای دیفالت شماره تلفن رو به عنوان یوزر و پس معرفی میکنن؟)

پشتیبانی 2030 هم که دو روزه کلا مشغوله اصلا وصل نمیشه

اگه کمکم کنید ممنون میشم دیکه کلافه شدم
    باید زنگ بزنی پشتیبانی
    کسی یوزر و پس شما را نمیدونه!
    0 و 35 هم Vpi VCI هستش

داره خودمونی میشه wwwatiw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

نميدونم مشكل از مخابراته يا جاهاي ديگه هم اينطورن . ولي چيز پي ان جون ميكنه تا مياد يه سايتو باز كنه . ديگه اعصاب برام نذاشته اين اينترنت لعنتي

12. این کاربر از wwwatiw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیروز وی -- ان و ... نابود بود ! کلا این مشکلاتی که بعضا بعضی سایتا باز نمیشن و ... بد روی اعصابه ! مثلا سرعت دانلود میگیری 130 اما همین پی 30 ورلد رو که میخوای باز کنی از دایل آپ بدتر کار میکنه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •