جدی ? از کجا میدونید ? من خودم یک هفته پیش رفتم دفتر فروش گفتن با کارت دانشجویی هم نمیدن . البته گفت برید طبقه چهارم با اون بخش هم صحبت کنید شاید بدن منتها من نرفتم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جدی ? از کجا میدونید ? من خودم یک هفته پیش رفتم دفتر فروش گفتن با کارت دانشجویی هم نمیدن . البته گفت برید طبقه چهارم با اون بخش هم صحبت کنید شاید بدن منتها من نرفتم
چند ماه پیش رفتم گفتن با کارت دانشجویی هم میدن اما سرعت شبانه تمام سرویس ها یکیه
Last edited by azar2011; 07-02-2015 at 12:03.
چه خوب . شما زیر زمین رفتید یا طبقه ی چهارم ؟
البته لینکی که دادید برای مخابرات تبریزه ها.
Last edited by aali361; 07-02-2015 at 06:13.
یادم نیست کدوم طبقه گفت شاید قوانینش عوض شده
Last edited by azar2011; 07-02-2015 at 12:03.
نمیدن.
باید شرکت و ... داشته باشید.
یا خوب خالی ببندید
آخه رفیقم با خالی بستن گرفت من با مجوز و ...
دوستان من سرویس 1 میگ از مخابرات با حجم دانلود 5 گیگ و بازه رایگان 1 تا 6 صبح طرح بهار تا بهار رو گرفتم
سرعت دانلود تو روز بین 180 تا 250 میره
سرعت بازه رایگان هم تقریبا 80 تا 90
تو این پنج ساعت میشه از سایت های داخلی تقریبا 1 گیگ فایل رو دانلود کرد
حالا میخواستم ببینم به نظرتون برای من که سرعت روزانه خیلی هم بالا نباشه به دلیل محدود بودن حجم دانلود به نظرتون 256 نگیرم
سرعت دانلود 256 تو شب چقدره چون اگر همین سرعت باشه 4500 تومن داریم بیشتر میدیم به مخابرات
البته دوستان دیشب یه سری فیلم گذاشتم برای دانلود از سایت هایی که باید اکانت داشته باشی و دو گیگ و هشتصد میگ رو دانلود کرد.
برادر سرعتتون شب ها چقدره ؟
ساعت رایگان هنوز 1تا7 صبحه ؟ (تو این دو روز اخیر منظورمه - کسی دقت کرده ؟ ) - از من تو یک روز یه گیگ کم شده که سابقه نداشته اینقدر مصرف کنم .
دوستان سرعت شبانش بستگی به هاست سایتی که دارید دانلود میکنید متفاوته
من شده سرعتم 60 بوده مثلا برای سایتی مثل فارس روید
و شده سرعت دانلودم 250 بوده برای سایتی مثل اهل فیلم
بازه رایگانش هم 1 تا 6 و من از یکی از پرسنل بخش اینترنت مخابرات پرسیدم گفت بازه رایگانمون برای تمام مشترکامون شده از 1 تا 6 صبح
حتی برای بچه هایی که قبلا سرویس گرفتن البته من این رو برای سرویسی که گرفتم مطمئنم 1 تا 6 ولی برای بچه هایی که قبلا هم از مخابرات سرویس داشتن رو بازم خودشون بپرسن و مطمئن بشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)