به [kritus]
سیم کارتت همراه اوله دیگه!
به [kritus]
سیم کارتت همراه اوله دیگه!
Last edited by amirkhan_0o0; 25-03-2011 at 16:01.
بله
قیمت رو ندارم
باید بعد از تعطیلات دید چجوری میشه
سلام به همه.
من امروز همین گوشی رو گرفتم.5 مگا پیکسلیشو.چند تا سوال واسم پش اومد.
خیلی ممنون میشم جواب بدیدو
اول اینکه از مودم wi fi اش چطور میشه استفاده کرد؟
بعد اینکه تشخیص چهره و لبخند دوربینش چطور کار میکنه؟
و در اخر در مورد سیستم عاملش.سیستم عامل سیمبین ویرایش 5 اش خیلی ضعیف تر از اندروید ائه؟
ممنون میشیم جواب بدید.![]()
سلام
اینو از سایت vivaz.irگرفتم
اینم لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب آره برنامه خوندن فایل های پی دی اف روش هست اما تریال هست شما باید نسخه کرک شدش رو نصب کنی
خیلی راحت میتونی استفاده کنی
وقتی مرورگرت یا برنامه ای که اینترنت لازم داره رو باز می کنی ازت می پرسه که چجوری می خوای وصل شی یکی از گزینه هاش هم وای فای هست اسم شبکت رو انتخاب می کنی کد امنیتیش رو (در صورت لزوم وارد می کنی و وصل می شی!)
برا تشخیص چهره وقتی دوربین در حالت اتوماتیک نیست یعنی وقتی سمت چپ صفحه بالای گزینه AUTO چند تا شکل دیگه هم هست سومی رو انتخاب می کنی و حالت face detection رو انتخاب می کنی
برای تشخیص لبخند هم دومی رو انتخاب کرده حالت لبخند رو
اگه عشق نرم افزار و ستینگ های مختلف و ور رفتن به گوشی هستی خوب بله
اما اگه نه که نه
ا
بزار یه چند روز دیگه,الان دلار گرون شده 1200 فک کنم , قیمت هم رفته بالا!
-=-=-=-=-=
کسی نبود کمک کنه؟وقی گوشیم اینطوری میشه خاموش روشنش که میکنم درست میشه!
سلام دوستان شما هم مشکل جی پی اس رو دارید خیلی دیر وصل میشه مال دوستم هم همینطوره حال و حوصله میخواد الان میخواستم وصلش کنم یه پنج دقیقه وایسادم ولی هیچی
امیر جان دستت درد نکنه.وقتی مرورگرت یا برنامه ای که اینترنت لازم داره رو باز می کنی ازت می پرسه که چجوری می خوای وصل شی یکی از گزینه هاش هم وای فای هست اسم شبکت رو انتخاب می کنی کد امنیتیش رو (در صورت لزوم وارد می کنی و وصل می شی!)
برا تشخیص چهره وقتی دوربین در حالت اتوماتیک نیست یعنی وقتی سمت چپ صفحه بالای گزینه AUTO چند تا شکل دیگه هم هست سومی رو انتخاب می کنی و حالت face detection رو انتخاب می کنی
برای تشخیص لبخند هم دومی رو انتخاب کرده حالت لبخند رو
اگه عشق نرم افزار و ستینگ های مختلف و ور رفتن به گوشی هستی خوب بله
اما اگه نه که نه
من وای فای رو انتخاب میکنم.اما اسم میخواد که نمیدونم چی بزنم.اون هم نوشته حالت hidden.
کیفیت فیلم برداریش اصلا جلب نیست.مگه نباید HD باشه؟تو نور کم و معمولی تصویر برداریش مثل vga ائه.مشکل از کجاست؟
بازم ممنون.(البته گوشی من pro kanna هستش که تو تاپیکش جواب ندادن اینجا مطرح کردم
)
بگذار از اول شروع کنیم:
1-برای استفاده از wifi باید یکی اینترنتش رو با استفاده از وافای بفرسته
قاعدتا اسم شبکه هم همون اسمیه که فرستنده انتخاب کرده
2-معمولا برای استفاده از اینترنت روی موبایل باید از نوع کدینگ WPA (یا یه همچین چیزی)استفاده کنید
.
.
.
منظور از HD ابعاد HD هست که اگه این رو لحاظ نکنیم یک کم تو ذوقمون می خوره
البته عکس برداری و فیلمبرداریش یک کم قلق داره و به مرور زمان تو دستت میاد
و البته تو نور زیاد کیفیتش خوبه
اگه فیلمبرداریت پرش داره احتمالا به خاطر رم گوشیت هست
اگه تصویر نویز داره احتمالا به خاطر نور صحنه هست
هرچند ویواز یه camera phone هست اما خوب با یه دوربین دیجیتا نیمه حرفه ای فرق داره!
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
این که تو باز کردن بعضی سایتا محدودیت داره
کیفیت فیلمبرداری این گوشی جز بهترین هاست. نه تنها از لحاظ ابعاد و بلکه از لحاظ کیفیت هم فیلمای خوبی میگیره.
اگه فیلمتون پرش داره. پیشنهاد میدم یک رم دیگه تهیه کنید. چون رمی که همراه ویواز هست سرعت خوبی نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)