تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 366 از 414 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من اشتراک 3ماهه 128 پارس آنلاین دارم که هنوز 50 روز و 3گیگش باقی مونده ولی میخام به 256 تبدیلش کنم
    الان اگه تبدیل کنم چقدر باید پول بدم؟ این حجمی که برام مونده چی میشه؟
    من 60 روز داشتم 128 پارس آنلاين.
    36 تومن داده بودم از اونجايي كه 90 روز كل دوره بود و 9 گيگ داشتم روزي 100 تا مصرف ميكردم يعني وقتي مراجعه كردم 60 روز داشتم با حدود 6 گيگ.
    گفت يك سوم دوره رو مصرف كردي پس 12 تومن كسر ميشه 24 تومن بهت مي ديم حالا اگه بخواي مثلا يه سرويس 256 با ترافيك 9 گيگ بخري كه ميشه 48 تومن 24 تومن ديگه بايد بدي.
    اگه بخوان كار به ترافيك نداشته باشند (كه احتمالا هم اينطوره) به شما براي 45 روز نصف پولي كه دادي ميدن.
    ولي اينم گفت اگه اينكار رو بكني مثل اينه كه الان اشتراك جديد گرفتي با كل ترافيك.
    يه چيز ديگه هم چندين بار بهم گفت كه بذار سر وقتش هر وقت تموم شد بيا. منم حرفش رو گوش كردم. من خيلي داغون بودم كه 128 داره 16 دانلود ميكنه گفتم بايد برم يكي بگيرم آرومم كرد
    الانم اون 6 گيگ رو طبق روال خودش مصرف كردم 7 روز دارم و 700 مگ با همون 128 خودمون. حالا تموم كه شد اگه پولم رسيد بالاتر ميگيرم
    پيشنهاد من به شما هم اينه كه حداقل تا تموم شدن ترافيكت صبر كن يعني اگه 30 روز ديگه اين 3 گيگ رو مصرف كني بعد ديگه به جاي خريد ترافيك برو و 256 بگير.

2. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پيشنهاد من به شما هم اينه كه حداقل تا تموم شدن ترافيكت صبر كن يعني اگه 30 روز ديگه اين 3 گيگ رو مصرف كني بعد ديگه به جاي خريد ترافيك برو و 256 بگير.
    ممنون
    اگه ترافیکم تموم بشه بعد نمیگن چون هیچ ترافیک نداری هیچ پولی پس نمیدیم! دبه نکنن

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون
    اگه ترافیکم تموم بشه بعد نمیگن چون هیچ ترافیک نداری هیچ پولی پس نمیدیم! دبه نکنن
    من هدفم اين نبود من هدفم اين بود كه بگم باهاش سر كن.
    به صورت عادي مصرف كن اگه دورت رو تونستي تموم كني كه چه بهتر .
    فرض كن عادي مصرف كن مثلا 20 روز باقي بمونه بخوان حساب كنن و نگن ترافيكت تموم شده براي 20 روز اگه مثل مال من گرفته باشي يعني 36 تومن خيلي بدن 7-8 تومن. براي اين 20 روز هم بخواي ترافيك بگيري يه گيگ 5 تومن ميشه.
    من ميگم نه 7-8 رو ميخواي نه ميخواي ترافيك بخري برو يه 256 بگير.
    من 3 روز بود كه اين 128 سه ماهه رو گرفتم كه طرح 128 خورد بهمون اعصاب نمونده بود برام
    اگه مورد خاصي نيست به جز خاطرات كه روز 200 دانلود ميكردي و توي خونه وبگردي ميكني روي پيشنهادم فكر كن و صبر كن. منم فكر نميكردم 90 روز دووم بيارم چند بار تا پاي فسخ رفتم به قول شاعر :
    شبهاي هجر را گذرانديم و زنده ايم ************** ما را به سخت جاني خود اين گمان نبود

5. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

سلام دوستان
    خوبین؟

من از دنیا نت سرویس میگیرم : 1 مگ ( نماینده اسیاتک)
    تو دانلود شبانه از هر سایت و سروری میتونم با سرعت ایده ال یعنی حدوده 115 دانلود کنم غیر از سرور های سایت میهن فیلم
    خیلی عجیبه وقتی یه فیلم برای دانلود میزارم تو روز سرعت این سایت خیلی بالاست و همون 115 تا رو میده اما تو شب به حدوده 1 تا 2 میرسه گاهی هم اصلا دریافت ندارم اما نزدیک صبح یعنی حدوده ساعت 6 که یک ساعت تا پایان زمان رایگان مونده سرعت این سرور ها به حالت عادی بر میگرده و حدوده 115 میشه

میخواستم بدونم این ایراد از سایته یا isp سرعت این سایت رو می بنده ؟
    اگه سرعت محدود میشه پس چرا برای تمام سایت ها نیست ؟ یعنی میشه یه سرور خاص رو محدود کرد؟

این اشکال حدوده دو هفته اس ایجاد شده و قبلا این طور نبود و من حدوده 1400 مگ میتونستم از این سایت شبانه دانلود کنم

اینم یه لینک از سایت اگه خاصین چک کنین ببینین سرعت شما تو دانلود شبانه چه قدره؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منتظرم دوستان
    یا علی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    خوبین؟

تو دانلود شبانه از هر سایت و سروری میتونم با سرعت ایده ال یعنی حدوده 115 دانلود کنم غیر از سرور های سایت میهن فیلم
    خیلی عجیبه وقتی یه فیلم برای دانلود میزارم تو روز سرعت این سایت خیلی بالاست و همون 115 تا رو میده اما تو شب به حدوده 1 تا 2 میرسه گاهی هم اصلا دریافت ندارم اما نزدیک صبح یعنی حدوده ساعت 6 که یک ساعت تا پایان زمان رایگان مونده سرعت این سرور ها به حالت عادی بر میگرده و حدوده 115 میشه

اگه سرعت محدود میشه پس چرا برای تمام سایت ها نیست ؟ یعنی میشه یه سرور خاص رو محدود کرد؟

این اشکال حدوده دو هفته اس ایجاد شده و قبلا این طور نبود و من حدوده 1400 مگ میتونستم از این سایت شبانه دانلود کنم

کد:
    منتظرم دوستان
    یا علی...
    شما کدوم منطقه هستین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اقا بالاخره شرکتی تو اهواز رو فیبر نوری ADSL میده یا نه؟کسی گرفته؟

داره خودمونی میشه davidmti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شاتل فقط توی کیانپارس این سرویس رو میدهد.

10. این کاربر از davidmti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fanii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پارس آنلاین هم مییده

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سه حالت داره.توی منطقه شما یا پارس آنلاین سرویس میده؛ یا شاتل و یا هیچکدام!.

---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

سلام دوستان
    خوبین؟

کد:
    منتظرم دوستان
    یا علی...
    نه محدود نمیکنند. حتماً ایراد از شلوغیه سرور سایته. اگر از سایت خوبی دانلود کنی باید بالای 2 گیگ بتونی دانلود کنی.
    Last edited by adcomputer; 22-02-2011 at 20:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پارس آنلاین 1 مگابیت ساعت 4:30 بعداز ظهر

یه سوال کلا تو speedtest تو این مایه ها میزنه اما
    با دانلود منیجر لینک مستقیم بدون چی* لتر ،صبح و شب و .... سرعت روی 200 تا 230 هستش افتم نداره!
    بدون دانلود منیجرم حدودا روی 70 تا 80 k کلا ثابته...
    این خوبه یا بد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •