هر کدوم که خاطره باشه قبلش میگم...
--
--
هر کدوم که خاطره باشه قبلش میگم...
طوری پیچوندم که بعدا خودم رفتم تو کف!! دوستمم نفهمید چطوری پیچونده شد! کلا پیچوندنو خوب بلدم![]()
سلام !
ما اومدیم ! (خب بیا ! که چی مثلاً!)
اومدم سوتی بدم و برم
اولین سوتی که چند دقیقه پیش دادم این بود که یکی از دوستام Id می خواست ایمیلمو دادم !
خب برای شروع بد نیست !
اینو گفتی یاد سوتی یکی از دوستان افتادم که اول ایمیلش www میزاشتسلام !
ما اومدیم ! (خب بیا ! که چی مثلاً!)
اومدم سوتی بدم و برم
اولین سوتی که چند دقیقه پیش دادم این بود که یکی از دوستام Id می خواست ایمیلمو دادم !
خب برای شروع بد نیست !
و به وبلاگش هم میگفت سایت
تو خونه نشسته بودیم همه بودن! داشتیم تلوزیون نگاه میکردیم! که داداشم به من گفت بزن کانالای 1 و 3 ببینیم چی داره!![]()
دیگه در اون حد نیستم !اینو گفتی یاد سوتی یکی از دوستان افتادم که اول ایمیلش www میزاشت
و به وبلاگش هم میگفت سایت
این دیگه برای من عادی شده !تو خونه نشسته بودیم همه بودن! داشتیم تلوزیون نگاه میکردیم! که داداشم به من گفت بزن کانالای 1 و 3 ببینیم چی داره!
گفتین www یادسوتی دوستم افتادم میگفت w.w.w !!!
خوب این سوتی قدیمی بود!
مال اون زمانی بود که عادی نشده بود!![]()
با اجازه دوستان اهل سوتی و ریش سفیدان این تاپیک !
این سوتی مربوط میشه به 1 سال پیش ، تابستان :
با تیر و طایفه تو پارک ملت مشهد بودیم ، بعد از کلی گشت و گذار و ...... بدجوری دستشوییم گرفته بود !! گلاب به روی عزیزان ، هم 1 داشتیم هم 2 !! اونم به صورت فوق حالت تصور !
رفتیم بعد از کلی پرس و جو ، دستشویی پارک ، رو پیدا کردیم .. جان خودم اون لحظه خیلی خوشحال شدم !![]()
چشمتان روز بد نبیند .. 10 متری دستشویی که رسیدم ، دیدم صف داره در حد تیم ملی اسپانیا !!داشتم نا امید میشدم !
کمی اندشه کردیم .. دیدم همین رو هم از دست بدم دیگه کار به جاهای باریک میکشه !
بلاخره بعد از تحمل مشقت و رنج عذاب بسیار ، موفق با راه یابی به توالت شدیم !!! (( هنوز سوتی مونده ، اینا مقدمه بود ! ))
نشستیم که کارمون رو بکنیم ... یکی از رفقا زنگ زد ( شانسو داری ! ) قطع کردم ! دوباره زنگ زد این دفعه هم قطع کردم هم گذاشتم رو سایلنت ! باز زنگ .. من که دیگه اون موقع اصلا مغزم کار نمیکرد .. پیش خودم گفتم این قدر زنگ بزن جونت درآد !ولی این نامرد ول کن نبود ! انگار می دونست من تو چه شرایطی هستم !
![]()
دیگه بدجوری عصبانی شدم گوشی رو جواب دادم بهش گفتم : مردیکه %^$^$ !#)*&&%^ من تو موالم جون مادرت بعدآ زنگ بزن !
حالا نگو شونصد نفر پشت درها تو دستشویی وایستادن و صدای منو شنیدن ! ( اون موقع اصلا مخم کار نمی کرد ! )
همون لحظه دستشویی از فرت خنده حظار محترم منفجر شد ! به این صورت :![]()
منو میگی .... تازه فهمیدم چه سوتی ناجوری دادم !بنده اصلا ذاتآ سوتی زیاد می دم !
کارم که تموم شد ... کمی هم که آب ها از آسیاب افتاد .. تو فکر این بودم که چه طوری بیام بیرون که دوباره ضایع نشم !![]()
کاملا ریلکس در رو باز کردم ( همه داشتن منو نگاه می کردن ! ) .... از شانس ***** من ، در راه رفتن به قسمت شیر های آب یه لحظه لیز خوردم ( البته نخوردم زمین ) .... دوباره ملت زدن زیر خنده !![]()
من دیگه این دفعه داشتم آب می شدم میرفتم تو زمین ! :43: هیچی دیگه ... دستامو شستم و باز دوباره خیلی ریلکس ، اون محل کذایی رو ترک کردم !![]()
راستش رو بخواین اون شب رو کلا دپرس شدم ...
دیگه از اون به بعد هر وقت اسم پارک ملت مشهد میاد ... من بدنم مور مور میشه !
قربان All !![]()
داداشم پشت کامپوتر نشسته بود میخواست بره تو یک سایتی میگفت این چرا نمیره !
منم که دیدم بهش گفتم خوب اول سایت و بنویس !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)