والا من که توی 2009 فقط با پاسکاری توپ رو تا نزدیکی محوطه حریف میبردم یا این که با دریبل کردن اونا رو جا میذاشتم
البته اصلا از تو سر توپ استفاده نمی کردم....بدترین روش دریبل زدن بود....چون که 100% حریفت جا می موند
در کل 2009 خیلی اسون بود
والا من که توی 2009 فقط با پاسکاری توپ رو تا نزدیکی محوطه حریف میبردم یا این که با دریبل کردن اونا رو جا میذاشتم
البته اصلا از تو سر توپ استفاده نمی کردم....بدترین روش دریبل زدن بود....چون که 100% حریفت جا می موند
در کل 2009 خیلی اسون بود
توی این نسخه با این زمان پاسخ دهی ( البته توی حالت رزولوشن بالا ) تو سر توپ زدن و دریبل کردن کلا تعطلیه مگه با چند تا بازیکن خاص مثل مسی که تازه با اینام نمیشه از همه رد شد و توپو میگیرن اگه هم بخوای شوت بزنی تا بیای شوت کنی باز توپو ازت میگیرن .
امسال بازی سخت تر از نسخه پارسال شده و خیلی سخت تر میشه برد . من تا الان چهار تا دلیل برای سخت تر شدنش پیدا کردم . یکی زمان پاسخ دهی دوم پرسینگ بیشتر بازیکنان حریف و دفاع بهتر تیمی . دلیل سوم خیلی سخت شده کرنرها توی این نسخه واقعا گل کردن کرنرها سخت تر شده و دلیل چهارم اینکه دیگه راحت نمیشه دروازه بانو دریبل کرد و جا گذاشت .
خوب این response time چه ربطی به resolution داره؟![]()
بازی کی میاد ؟
پایین ترین سیستمی که پروساکر 2009 رو تونسته اجرا کنه اینو میتونه اجرا کنه ؟![]()
اره می تونه اجرا کنه ولی کمی بالاتر باشه بهتره فریم بیشتری میگیری
از یه چیز خیلی خوشم اومد
تو 2009 وقتی به دروازه بان پاس میدادیم مهاجم حریف با این که نزدیک به وسط زمین بود میدوید به طرف دروازه بان
ولی توی 2010 وقتی مهاجم با دروازه بان فاصله داره مثل فوتبال واقعی دیگه به طرف دروازه بان نمیدوه منتظر میمونه تا دروازه بان توپو بشوته
با سلام و خسته نباشيد به همگي كسي نميدونه دموي اين بازي رو داخل رشت كجاها ميفروشند با تشكر
تو دیگه کی هستی از بس میری در تاپیک پنجمین خورشید اسپم میدی حواست نیست(جدی نگیر)
اره یک هفته ای میشه که اومده
بالاخره دمو رو منم بازی کردم ولی نمیدونم از وقتی که بازیکنا به صف شدن و توی تونلو اینا هیچی ولی به محضه اینکه بازی شروع شد تو ذوقم خورد نمیدونم چرا یه حس بدی بهم دست داد انگار شده بود کپی فیفا اصلا انگار استایل بازیکنا با زمین به هم نمیخورد
بگذریم چند تا بازی کردم فقط تونستم یکیشو ببرم بقیش یا باخت یا مساوی انصافا بازی شخت شده حریف خیلی زیاد با هم پاسکاری میکنند و به سختی میشه توپو از چمگشون در اورد خودمونم فقط باید با پاسکاری جلو بریم اصلا دیگه نمیشه تک روی کرد خیلی بازی با برنامه شده
گرافیکه بازیکنا فوق العادست اما نمیدونم تو کد 20 درصدی که مونده این مساله درست میشه یا نه اونم اینه که انیمیشنهای اعتراض خوشحالی بعد از گل و داور مثله گذشته هست که عذاب اوره اینم بگم که واقعا هر چی بیشتر بازی میکنم بیشتر شیفتش میشم و دیگه اصلا تو ذوقم نمیخوره شاید اول کار که گفتم این جوری شده بودم بخاطره این بود که فضا وگیم پلی بازی به کلی عوض شده و بهش عادت نداشتم در کل چند چیز بازی بد جو چشمو گرفتن
1.گرافیک عالی
2.سختی که نه با برنامه شدن بازی دیگه بازی دیمی نیست
3.جو ورزشگاه که با حرکات بازیکنان در تماس هست
ودر اخر یه سوال داشتم تو تنظیمات برای من
گرافیکو رمو زده اوکی
سیپییو رو زده بد باید چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)