تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 531 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خب شما درایوره صداتونو از تو سی دی مادربرد نصب کنید(البته اگر آنبرد باشه)احتمالا" درست میشه...
    اگر درایور روی سون نصب نمیشه دانلود کنید..
    صداتون چیه؟
    راستش مدلش رو نمیدونم
    ولی میدونم آنبورد هست
    مارد برد هم gigabyte هست
    از کجا باید دانلود کنم؟

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

سلام ، من با یه مشکل خیلی عجیب با ویندوزم برخورد کردم !!! امروز که سیستم رو روشن کردم ، دیدم که دسکتاپ اصلآ نیست !! نوار استارت هم همینطور و یه صفحه ی My Documents باز شده ! و پشتش هم هیچی نیست ! یه صفحه ی سیاه !!!!!!!!!!!

من 7 ماهی میشه که با این ویدوز کار می کنم و کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم !

مشخصات : ویندوز 7 ، RTM , Ultimate 32bit , حالا باید چیکار کنم ؟؟ ویروش هست ؟ {من سیستمم فول آپدیت هست و هر چی ویروس بوده دیفندر خود ویندوز گرفته و تاحالا هیچ افت سرعتی هم نداشتم}

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

سلام
    من یه فیلم دانلود کردم که تو هار سیستمم سیوش کرده بودم
    حالا میخوام کپی کنم تو هارد اکسترنالم ولی اررور زیرو میده ، چکار کنم تا بشه کپیش کرد

ممنون
    دوست عزیز میگه تو این فایل خیلی بزرگ هست! شما تو هارد اکسترنالت فضا رو خالی کن اندازه 6.5 گیگ بعد کپی کن
    موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستش مدلش رو نمیدونم
    ولی میدونم آنبورد هست
    مارد برد هم gigabyte هست
    از کجا باید دانلود کنم؟
    شما میتونی برای دانلود درایور کارت صدا به سایت سازنده ی مادربوردتون یعنی گیگابایت مراجعه کنید.

ولی باید حتما مدل مادربوردت رو بدونی که بتونی درایورش رو دانلود کنی.

برای فهمیدن مدل مادربوردت هم میتونی به آدرس زیر بری:

Control Panel\All Control Panel Items\Performance Information and Tools

بعد که وارد اون قسمت شدی داخل اون پنجره یه عبارتی مثل متن زیر هست که کنارش هم یه آیکن پرینتر گذاشته:

View and Print Detailed Performance and System Information

روی این که کلیک کنی یه پنجره ی جدید باز میشه. داخل اون پنجره چندین قسمت وجود داره که قسمت اولی نوشته
    System. در قسمت System نگاه کن که مقابل گزینه ی Model چی نوشته؟ اون میشه مدل مادربوردت.

5. 2 کاربر از SCORPIONx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من یه فیلم دانلود کردم که تو هار سیستمم سیوش کرده بودم
    حالا میخوام کپی کنم تو هارد اکسترنالم ولی اررور زیرو میده ، چکار کنم تا بشه کپیش کرد

ممنون
    سلام
    تگه فلشت حجمش کمه وجا نداره که خوب معلومه نمیشه
    وای اگه مثلا 8 گیگ هست وخالی هم هست و باید جا بشه و این ارور میاد احتمالا فلشت ایراد داره من یه 8 گیگ داشتم اینجوری شده بود مثلا یه ایمج 5 گیگی بود تا به 3 خورده ای گیگ میرسید همین ارور رو میداد با چند برنامه هم فرمت کردم یا ارور میدادن موقع فرمت یا خوب نمیشد اخرش رفتم سایت خود فلش(ترنسد بود برا من) یه برنامه خودش داره برا تعمیر فلش دانلود کردم اجرا کردم خودش فلش رو درست کرد و خوب شد

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

سلام ، من با یه مشکل خیلی عجیب با ویندوزم برخورد کردم !!! امروز که سیستم رو روشن کردم ، دیدم که دسکتاپ اصلآ نیست !! نوار استارت هم همینطور و یه صفحه ی My Documents باز شده ! و پشتش هم هیچی نیست ! یه صفحه ی سیاه !!!!!!!!!!!

من 7 ماهی میشه که با این ویدوز کار می کنم و کوچکترین مشکلی باهاش نداشتم !

مشخصات : ویندوز 7 ، RTM , Ultimate 32bit , حالا باید چیکار کنم ؟؟ ویروش هست ؟ {من سیستمم فول آپدیت هست و هر چی ویروس بوده دیفندر خود ویندوز گرفته و تاحالا هیچ افت سرعتی هم نداشتم}
    آقا مشکل خیلی اساسیه ، من عملآ الان سیستم عامل ندارم !

یه نکته اینکه ، این اتفاق بعد از آخرین اپدیت اتفاق افتاد !!!
    Last edited by Elendil1; 24-01-2010 at 15:39.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من پرشین رو تو زبان انتخاب کردم ولی روز های هفته و ماه رو عربی مینویسه هر کاری کردم حداقل انگلیسی بشه نشد چیکار میشه کرد؟
    عدد ها رو هم توی قسمت زبان انگلیسی کردم اما بازم بعضی جاها مثلا برا تاریخ ها فارسی نشون میده
    کسی راه حلی داره؟

دوستان قبلا توی فولدر اپشن(توی اکس پی ) یه سر برگ بود برا پسوند فایل ها و مشخصاتش الان توی سون نیست کجا میشه پیداش کرد؟
    دوستان کسی راه حلی نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

سلام
    وای اگه مثلا 8 گیگ هست وخالی هم هست و باید جا بشه و این ارور میاد احتمالا فلشت ایراد داره من یه 8 گیگ داشتم اینجوری شده بود مثلا یه ایمج 5 گیگی بود تا به 3 خورده ای گیگ میرسید همین ارور رو میداد با چند برنامه هم فرمت کردم یا ارور میدادن موقع فرمت یا خوب نمیشد اخرش رفتم سایت خود فلش(ترنسد بود برا من) یه برنامه خودش داره برا تعمیر فلش دانلود کردم اجرا کردم خودش فلش رو درست کرد و خوب شد
    دوست عزیز دارن تو هارد اکسترنال کپی میکنن نه فلش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

دوست عزیز میگه تو این فایل خیلی بزرگ هست! شما تو هارد اکسترنالت فضا رو خالی کن اندازه 6.5 گیگ بعد کپی کن
    موفق باشی
    هارد اکسترنالم الان 210 گیگ فضای خالی داره ،

سلام
    نه عزیزم ، من می خوام کپی کنم تو هارد اکسترنالم ، که اونم 210 گیگ فضای خالی داره

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

سلام من یه وین 7 64 بیت نصب کردم بعد 2 تا چیز عجیب
    1 کیش مشکله که اون اینکه نمی تونم سیستم رو بزارم روی اسلیپ یعنی هر موقع میزنم مانیتور خاموش میشه اما بقیه سیست نه چراق پاور کیس روشن می مونه بعدم به حالت عادی بر نمی گرده
    خاموش نمی شه یعنی مجبوورم ریست کنم وقتی میره روی اسلیپ بعدم ویندوز بالا نمی اید باید بزنم خاموش شه بعد دوباره روشنش کنم
    یه چیز جالب بود نصبش کردم بعد رفتم لایسنسشو ببینم که برم کرکش کنم دیدم زده اکتیو قشنگم آپ دیت میشه
    می خوام بدونم با اسلیپ چه کنم درست شه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •