تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 503 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

معمولا واسه لول 5 hammer استفاده نمیشه چون فارم کردنشون آسونه.
    ارزش نداره که واسشون hammer حروم کنی.
    BDC رو نمی دونم.از یه GS بپرس.
    ممنون . از جی اس پرسیدم گفت دو تا رکورد پوینت می ده بعد تازه باید تله پورت استون بخری که اونم خدا تومن هست ...

نه نمیشه !
    تازه با لول 57 به سختی ! (برای HM )
    لول 58 می تونی با دردسر کم و یه healer +51 فارم می کنی.
    ممنون

راستی این conti سه ساعته چجوری هست سه ساعت بازی کنی ؟ یا کلا سه ساعت ؟ مثلا exp استون چه log off کنی چه بازی ... توی مدتش تموم می شه conti سه ساعته هم اینجوریه ؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من به یه دردسر بالاخره تونستم یه private server واسه این بازی بسازم. ولی هنوز کامل موفق نشدم باگ هاش رو رفع کنم.
    فعلا دارم روش کار می کنم.
    من ازتون یه سوال داشتم که می خواستم بهم کمک کنید :
    منظور از shaiya ep3 و shaiya ep4 چیه ؟
    آخه توی آپدیت سرور لازمش دارم.لطفا دقیق توضیح بدین. به موقع اش هم یه تاپیک برای ساخت سرورش برای دوستانی که نیاز دارن می زنم.انشاالله
    با تشکر قبلی
    ep3 , ep4 همون episode 3 , 4 هست . ep3 آپدیت شد و تبدیل به Ep4 شد و الان همه داریم تو Ep4 بازی می کنیم .
    کلا درک نمی کنم این کار رو برای چی انجام میدین ! فکر می کنین چند نفر تو سرور شما بازی کنن ؟!
    باشه پس منم shaya رو دانلود میکنم کمکم کنید اولین بازی من هست انلاین تا حالا بازی نکردم لطف کنید به ایدی مسنجرم پیغام بدید lahijan_kingtown
    اگه سوالی داشتی تو فروم بپرس حواب می دیم . من دارم یه پست اول خوب و کامل جور می کنم که یه Help کامل هم برای همه باشه.
    چرا exp گرفتن تو hard mode انقدر سخته ... مسخرس..
    بیچاره شدم تا hm رو باز کردم حالا هم lvl 21 هستم اما اصلا نمیشه exp گرفت ..
    quest های بازی هم که همه بیخوده مگه چقدر میشه جکوجونور کشت اخه ادم کلافه میشه ...
    ماشالا همه هم exp stone دارن ما هم که هیچی نه کسی کمک میکنه نه پول دارم واسه این چیزا
    فعلا دارم perfect world رو دانلود میکنم .. این بازی رو نمیشه با این وضع لول آپ شدن ادامه داد
    حالا میفهمم وقتی گفتن بازی cheap هست یعنی چی ... lol
    این گیلد devils rejects هم که من توشم فایده نداره همه فکر خودشونن ..
    خیلی زود نا امید شدی . به نظر من هم بهتره بیخیال شی چون هنوز نمیدونی سختی اصلی بازی و بی پولی کجا اذیتت می کنه . کلا بازی های free2play همینه دیگه !
    تو pw هم این حس رو لول 80 به بع بهت دست میده.
    ممنون . از جی اس پرسیدم گفت دو تا رکورد پوینت می ده بعد تازه باید تله پورت استون بخری که اونم خدا تومن هست ...

ممنون

راستی این conti سه ساعته چجوری هست سه ساعت بازی کنی ؟ یا کلا سه ساعت ؟ مثلا exp استون چه log off کنی چه بازی ... توی مدتش تموم می شه conti سه ساعته هم اینجوریه ؟
    3 ساعت به زمان بازی نه real life

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شانس ما رو می بینی تا چند تا Event رفتیم Guild ما گفت دیگه DKP نمی دیم !!!
    رسما فقط چیزی حدود 2 ماه این گیلد رو کمک کردم یه سیب هم به ما ندادن !!!!
    با 13 نفر رفتیم 8 تا ele lapis گرفتیم 2 شب پیش! تنها فرقی که به حال من کرد این بود که کلی pot مصرف کردم و بقیه رو Heal کردن تا inventory خالی بشه !!
    من تا اطلاع ثانوی 1 spell هم در راه کمک این گیلد نمی کنم !

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

شانس ما رو می بینی تا چند تا Event رفتیم Guild ما گفت دیگه DKP نمی دیم !!!
    رسما فقط چیزی حدود 2 ماه این گیلد رو کمک کردم یه سیب هم به ما ندادن !!!!
    با 13 نفر رفتیم 8 تا ele lapis گرفتیم 2 شب پیش! تنها فرقی که به حال من کرد این بود که کلی pot مصرف کردم و بقیه رو Heal کردن تا inventory خالی بشه !!
    من تا اطلاع ثانوی 1 spell هم در راه کمک این گیلد نمی کنم !
    من 1 ساعت با Hubart تو Vent صحبت کردم.اونم اعتقاد داره که Shoxx داره ازمون دزدی می کنه.
    گفت در اولین فرصت با James صحبت می کنم تا این بچه رو Kick کنیم.
    در مورد DKP هم گفت باید صبر کنیم.اگه تصمیم بر این شد که بریم گایا که بسته به نظر اعضا
    یا اونا رو می فروشیم و پولشو تقسیم می کنیم یا پخش می کنیم بین بچه ها.
    اگه نریم گایا هم بسته به فعالیت و لیاقت اعضا بهشون Item می دیم.دقیقا مثل گیلد The Fallen.
    منظورش شایسته سالاری بود.
    Hubart تا چند روز دیگه یه پست مهم تو فروم میزنه که اعضا تصمیم بگیرن بریم گایا و به Evo ملحق بشیم یا نه.

البته تمام این کارها بعد از Kick کردن اون Shoxx لعنتی اتفاق میافته.
    2 تا Fire ele بلند کرده نامرد.همون 8 bil میارزه.
    Hubart خیلی شاکی بود.مخصوصا از دست shoxx.هی می گفت اون یه موش کثیفه که داره فقط دزدی می کنه.
    البته حق هم داره و داره حقیقت رو میگه.تو این چند وقته نه تنها سودی واسه گیلد نداشه بلکه کلا ضرر بوده.
    میگه James هم مثل سیب زمینی می مونه.اصلا جربزه ی تصمیم گیری نداره.
    من مطمئن هستم اگه Hubart بگه بریم گایا همه بلند میشن میرن اونجا.
    اگه Pantheon بره گایا دیگه fury اونجا لایت ها رو جر میده.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه نریم گایا هم بسته به فعالیت و لیاقت اعضا بهشون Item می دیم.دقیقا مثل گیلد The Fallen.
    منظورش شایسته سالاری بود.
    کلا با شایسته سالاری میونه خوبی ندارم !! چون مهنیش یه چیز دیگست !

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

کلا با شایسته سالاری میونه خوبی ندارم !! چون مهنیش یه چیز دیگست !
    Hubart اینجوری نیست.راستی می دونستی Hubart معلم هست؟
    به من گفت هرکی برای گیلد مفیدتر و فعال تر باشه Item بهتری می گیره نه اینکه اصلا کسی نگیره.
    باید دید چی پیش میاد.
    راستی فروم Pantheon رو خوندی؟
    Dyno اومده بود می گفت اگه Disband کردیم همه بریم Vengeance پیش Elliot و متحد شیم.
    خود Elliot هم می دونه بدون ما هیچ غلطی نمی تونه بکنه.در ضمن Elliot و Dyno رابطه خوبی دارن.
    شاید Elliot فرستادش تا اینا رو بگه.همه چیز تو 2 یا 3 روز آینده مشخص میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من که نت ندارم این چند وقتی که نیستم اومدم چند روز پیش یه سر بزنم دیدم منو ماریو kick کرده.یعنی چی؟کلی من بهشون کمک کردم کلی goddess زدن به جیب بعدش منو kick کردن همه dkp هام میره تو جیب ماریو کلی هم ادم همین جوری رفتن dkp هم مال ماریو شده همه ایتم ها رو داره میفروشه.
    من مگه با رای ماریو عضو شده بودم که با رای اون برم.یک ماه من منتظر بودم منو تایید کنن اعضاشون بعد ماریو به این راحتی بگه خوش اومدی.پس زحمت هام چی.همون جوری باید رای گیری میکرد بعد میگفت چیکار کنم.خودش دزد درجه یکه گیلده.کلی ایتم لایت و صلاح های 56 و 59 رو واسه خودش فروخته چند تا goldbar گذاشته تو gwh میگه اینا پولشونن.من خودم 2 تا godess set fighter فقط 1 ماه پیش تو gwh دیدم که خداتومن قیمتشه رفتش فروختشون بعد 2 goldbar اونجا گذاشت مثلا این پولشه.ملت چی میخوان بگن.
    کاظم تو باهاش صحبت کن

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

باز تو رو ماریو Kick کرد و قبلش هم سه صحبت ها و هشداز هایی داده بود . یکی دیگه از اعضا رو Shoxx در عرض 20 ثانیه kick کرد . فقط بخاطر اینکه به دستور shoxx سریع بله نگفت !!! اگه زور نداشته باشی تو گیلد براحتی آب خوردن kick میشی.
    عوض کردن سرور واسه بقیه راحته واسه من اصلا .
    هیچ گولدی برام نمونده که بخوام دوباره از پس این قیمت های افسانه ای بر بیام و دوباره لول آپ رو از صفر شروع کنم .
    و از اونجا که ما اصلا شانس نداریم به احتمال زیاد بریم گایا اونجا هم دعوا تو گیلد شروع بشه و اوضاع گیلد و سرور خراب شه ! بعدش بار با دیست خالی باید بریم teos !

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

اگه نیایی تو Etain بازی کنی برنمی گردوننت.
    Shoxx هم دزدی کرده نامرد.مچش رو گرفتیم.
    ماریو هم باهاش تو Vent صحبت می کردیم من و Hubart خود ماریو گفت پول ها توی WH خودمه و میارم تقسیم می کنم.
    اون Shoxx آشغال رو باید سریع تر kick کنیم.
    الان وضعیت گیلد مشخص نیست.باید صبر کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ای بابا لااقل به منم میدادن دهنم مسواک شد تا روزی که تو etain بودم.کلی کمکشون کردم فقط بی عرضگیش تقصیر من نبود که kimu random drop میگرفتن یا نمیگرفتن.کلی goddess گرفتن.اینا کجا میخواد بره پولش؟
    کلی از بچه های guild هم رفتن پیش elliot خودمم دیدم اینجوری کرده رفتم اونجا منو elliot سریع گرفت.به نظر من بهتره pantheon هم باهاش هم کاری کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •