منظورش این بید
یعنی شما سرویس 512 یک ماهه گرفتید که تاریخ شروع اش از 1387/12/05 هست تا 1388/01/04
شما تا اخر 1387/12/04 adsl دارید احتمالا هم تا صبح 1387/12/05
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منظورش این بید
یعنی شما سرویس 512 یک ماهه گرفتید که تاریخ شروع اش از 1387/12/05 هست تا 1388/01/04
شما تا اخر 1387/12/04 adsl دارید احتمالا هم تا صبح 1387/12/05
اگه فردا صیح پول بریزم به حسابشون بعد رسید رو براشون ببرم ، فکر کنم دیگه 5 اسفند قطع نشه .... درسته ؟
نه هروقت فیش بانکی را فکس یا ایمیل یا ببری! 20 دقیقه بعد اوکی میشه!
پرداخت انلاین هم میتونی انجام بدی!
میگم شما میخوای بری درخواست همکاری با شاتل بدی .. به عنوان یه پشتیبانه اینترنتی(شوخی)
اگه اشنا داری بیا یک قدم خیر بردار تا با شاتل وصلت کنیم!![]()
نه اهریمن جوت، دقیقا ساعت 23:59:59 روز 4 اسفند قطع میشه.
نه دیگه، اگه از قبل فاکتور رو پرداخت کنی قطع نمیشی. چرا یه عابر بانک عضو شتاب نمیگیری که آنلاین پردخت کنی، هم راحت تره هم سریعتر.
داداش مام تو نوبتیما! یکی یکی میریم خواستگاری هر کدوم رو خودش پسندید! تا یار که را خواهد و میلش به که باشد!![]()
مطمئنی!
من خودم چندین بار تجربه کردم!فکر کنم فردا صبح قطع میشد! برای من کلا کاراش توی صبح زود انجام میشه! اتمام سرویس! شارژ سرویس!
چی میگی دادا !
من اول گفتم!چرا جلو میزنی اقا! به ادمین میگما !! اول من میرم بعد شما و بعد هم بقیه دوستان که زن بیل بگذارند!
بلاک هرو این یاهوهه که کم نمیکنه چیزی ؟ .... اشتب نمیکردیینی 20 مگ کم نمیکنه
راستی من الان از قم خریدم ... اگه بخوام آنلاین پرداخت کنم مسکلی پیش نمیاد یهویی بهدم به تهرانیا![]()
فکر کنم اگه 10 20 بار sign in و sing out کنی 20 مگ کم کنه!
نه!
من هم از شیراز! گرفتم و میگیرم نه مشکلی نیست!
فقط باید cvv2 و رمز اینترنتی کارت عابر بانک را از دستگاه خود پرداز یا بانک بگیر ی اگه نداری!
پ.ن : شما فعلا بیا ضامن من باش تابشم .دی:
مبارک باشه![]()
Last edited by ahriman323; 21-02-2009 at 15:10. دليل: پ.ن
هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)