Norton 360کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NAVکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NISکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Norton 360کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NAVکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سریال هایی که گذاشتین کار نمی کنن.اگه ممکنه بگبن از کجا سریال ها رو میارین که وقتی بهشون نیاز داریم بتونیم ازشون استفاده کنیم و نیاز نباشه دنبالش بگردیم.
ممنون
با سلام خدمت دوستان
این قسمت remote monitoring setup در شبکه من چه کاربرد مفیدی برای من می تونه داشته باشه ؟
و همچنین در قسمت subscription گزینه renew رو اگه بزنم باید کلید جدید به انتی ویروس بدم یا این گزینه کاربرد دیگه ای داره ؟
با تشکر
سلام
ببخشید من این کد ها رو زدم هیچ کدوم کار نمی کنن.اگه ممکنه دوباره بگین.یا اگه می تونین سایتی که اینا رو ازش گرفتین رو بگین.
ممنون
Norton Internet Security 2011 -2012کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AMIR.KIK; 03-04-2012 at 13:26.
با سلام
در نورتون2012 من ...ورژن 19.6.2.10
سیستم سونار پروتکشن از کار افتاده و هر کار هم گه میکنه تا فیکسش کنه...جواب نمیده...
چرا؟
با سلام
منتظر جواب دوستان
و یک سئوال دیگه
من یک شبکه بی سیسم دارم که روی سه تا سیستم اینترنت سکیوریتی نورتون رو نصب کردم اما روی یکی از سیستمها مشکل اشتراک توی شبکه رو دارم توی قسمت network سیستم رو دارم اما نمی تونم بهش وصل بشم . ادرس ای پی سیستم رو که با دستور ping جستجو می کنم چیزی پیدا نمی شه اما وقتی فایروال نورتون رو خاموش می کنم در دستور ping ادرس پیدا میشه
حالا چطور باید فایروال رو تنظیم کنم که در شبکه داخلیم این مشکل رو نداشته باشم
با تشکر
Norton 360[/B] Norton Internet Security 2011 -2012کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]Norton Anti Virusکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من با Remote Monitoring کار نکردم. اگر آنتی ویروس روی همه سیستمها از این قابلیت پشتیبانی کنه میتونید با یه کلید مشترک محصولات نصب شده روی بقیه سیستمها را تحت نظر بگیرید.
================
در قسمت Trust Control شبکه را در حالت Full Trusted قرار بدید.
محتوای مخفی: شکل
اگر مشکل برطرف نشد، IP سیستم را برای فایروال تعریف کنید .( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
قبل از اینکه فایروال را تنظیم کنید ، فایروال ویندوز را در همه سیستمها غیر فعال و Ping کنید.
================
گزینه Renew هم طبعاً برای تمدید اعتبار هستش.
بعد از ریست شدن سیستم فعال نشد؟ میتونید یه عکس از بگیرید؟ مهلت مصرف تموم نشده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)