باز همین صفحه هست .
باز همین صفحه هست .
من قصد خرید مدل 6050 رو دارم
تو سایت ایران اچ پی زده یک میلیون با 18 ماه گارانتی
تو بازار با گارنتی ایران اچ پی هم همین قیمته یا بیشتره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یه سوال دیگه: مدلهایی که تو بازار هست همشون صفحه کلید عربی دارند؟
چون من میخوام صفحه کلید انگلیسی بگیرم و روی کلیدها برچسب حروف فارسی بزنم، نظر شما چیه؟
یه جا خوندم که بعضی از سری های 6000 همین مشکل سوئیچ کردن بین گرافیک داخلی و خارجی رو دارن که خود اچ پی یه آپدیت واسه بایاس لپ تاپ داده و مشکل رو حل کرده.
فکر کنم مشکل شما هم با همون آپدیت حل شه.
چند خریدی؟ راضی هستی؟
من از سایت hp بایوس رو هم دانلود کردم ،اپدیت هم کردم (تو بایوس یه گزینه مربوط به سویچ اضافه شد که میشد fix یا dynamic رو انتخاب کرد ، اگه fixed رو انتخاب میکردم گرافیک به صورت پیشفرض دبگه ati میشد ولی بازم نمرات خیلی پایینی میگرفت و اصلا ثبات نداشت و تصویر خراب میشد ) ولی بازم در کل تغییری نکرد و همنجوری مشکل سویچ ....
بچه ها ، لطفا اگه ممکنه وقتی روی ati سویچ میکنید برام یه عکس بزارید . خیلی مهمه
Last edited by siap89; 01-09-2011 at 11:47.
سلام
دوستان اچ پی دیگه مثل گذشته مشکل داغ کردن نداره؟
به نظر شما بهترین مدل اچ پی کدوم گزینه است؟
سلام
به تازگی یک 6177 خریدم . متاسفانه 4 تا پارتیشن Primary داره( system , recovery , C, HP tools )
و نمیشه پارتیشن C رو shrink کرد مگر اینکه disk رو به dynamic کانورت کرد .
acronis partition expert هم نصب کردم ولی ارور میداد که disk mnmet هارد رو lock کرده و باید ببندمش تا acronis بتونه کار کنه!!! وقتی هم که acronis رو uninstall کردم ویندوز بلواسکرین میداد و بالا نمیومد و مجبور شدم repair کنمش.
لطفاً راهنمایی کنید چطور میتونم پارتیشن C رو به دو یا سه پارتیشن تقسیم کنم.
دوستان قیمت روز این 3 تا رو میخوام
6070
6050
6090
سلام
آقا من یه 6177 گرفتم. الان دو هفته است.
موقع خرید نشستم پشت میز، یه 6177 و Y560p و acer5755g رو گذاشت جلوم. با هر سه تا کار کردم.
از وقتی نشستم پشت میز 1 ساعت طول کشید تا انتخاب کنم.
لنوو که 10 دقیقه ای حذف شد. ولی acer واقعا خوب بود. به خصوص کیفیت و قیافه، که به نظرم واقعا تحول بزرگی برای ایسر هست این مدل.
آخرش به دو دلیل 6177 رو گرفتم:
1- کارت گرافیک هر دو 2 بود. ولی ایسر GF بود و اچ پی ATI6770.
2- ایسر ویندوز اورجینال روش نیست.
کلی هم ازش کار کشیدم تا حالا. تقریبا روزی 14 ساعت روشنه.
با این نرم افزارها کار سنگین کردم:
PDMS
Mechanical Desktop
Autocad2012
Ansys 11
Abaqus
بازی:
call of duty: Black oops
Call of Duty: WatW
تا حالا که عالی بوده! موقع بازی،سمت چپ جایی که دست چپتون روی صفحه است، داغ میشه، ولی دیر داغ میشه و زود هم خنک میکنه.
سرعت لود برنامه ها واقعا محشره، 2012 Autocad رو 12 ثانیه تایم گرفتم آورد بالا!!!
ci7 2630QM
ATI:6770 2GiG
750Gig Hard
4gig RAM (که البته من 4 گیگ دیگه هم به عنوان اشانتیون مفتی گرفتم الان رمش 8 است).
15.4"
کیفیت LED سونی نمیشه ولی من راضی ام.
کیفیت صدا ترکونده! با هدفون که صداش توهمزاست! نمیدونم چی کار کرده که مثه سیستم حرفه ای بعد میده به صدا و البته کیفیت و شدت صدای مناسب.
صفحه کلید بسیار مناسب هست.
تنها ایرادی که من دیدم، اینه که بدنه الکتریسیته ساکن داره که تا اونجا که من سرچ کردم، همه بدنه فلزی ها تو ایران تقریبا این مشکل رو دارن. به دلیل الکتریسیته القایی که اگه سیم برقتون erth داشته باشه، حل میشه.
من تو گرونی گرفتم 1320000 فکر کنم الان زیر سیصد شده (البته رم 4 مفتی گرفتن به توانایی های زبانی شما وابستگی کامل دارهD.
کلا من راضیم شدید!
این کانفیگ ایسر( ویندوز نداشت فقط):
کانفیگ 6177 شبیه اینه فقط رمش 4 هست. گرافیک ATI6770 و 2 تا USB3 داره.
البته 6177 بدنه کرم آلومینیوم داره D:
من gta IV دارم ولی نتونستم از بنچمارکش عکس بگیرم !!! ولی توی بنچمارک هم نوشته radeon hd 6770 !!!
در ضمن من 6050 دارم...
اینم عکس از تنظیمات...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)