بابا حالا یه دو کلمه در موردش صحبت بشه که جایی نمیره انقدر سخت نگیرید مثلا اینجا تاپیک
سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت هست تاپیک صبانت که بسته شد بلاخره کاربراش این حق رو دارن که یه دو کلمه در مورد سرویسشون به بقیه هم بگنتو این تاپیک
بابا حالا یه دو کلمه در موردش صحبت بشه که جایی نمیره انقدر سخت نگیرید مثلا اینجا تاپیک
سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت هست تاپیک صبانت که بسته شد بلاخره کاربراش این حق رو دارن که یه دو کلمه در مورد سرویسشون به بقیه هم بگنتو این تاپیک
با عرض معذرت از دوستان گرامی میتونم بپرسم مشکل صبانت چیه؟ من بعد از عید میخوام adsl بگیرم و خوب راجع به همه سرویس دهنده ها تو تهران و مخصوصا شرق تهران دارم بررسی میکنم.
خود صبا مشکلی نداره
بحث راجع به این سرویس دهنده ممنوعه...(دلایلش هم اینه که یه مدت این شرکت مشکل پیدا کرده بود اینجا داشتن خون و خونریزی و تشکیل نیروهای مسلحانه و ... راه مینداختن به همین دلیل بحث رو ممنوع کردن...)
شما میتونید برین به دوستمون جناب ویتامین پی ام بدین تا شما رو به گروه مربوط به صبانت دعوت کنند اونجا هرچی بخواین سوال و جواب کنید
دوستان adsl برای یک دانشجوی فقیر اما جویای علم در منطقه افسریه با پیش شماره 33 گیر میاد؟ دانلود نیاز ندارم. مثلاً ماهی 2 گیگ هم کافیه ولی سرعتش خوب باشه
سلام
پیش شماره 4 رقم اول میشه
لطفا اونو بگید
ممنون![]()
سلام
آیا این مودم که خود شرکت فن آوا میده خوبه یا چیز دیگه بگیرم؟
زیمنس C-110
تو سایت فن آوا قیمتش را 40 تومن زده.
َADSL2+ را هم ساپورت میکنه یا نه؟
خیلی ممنون.
سلام به همگی.
دوستان من کرج زندگی می کنم و می خوام adsl بگیرم.
از اینترنت خیلی دانلود می کنم.
شما چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید که قیمتش مناسب باشه(نسبت به خدماتش)
در مورد صبانت هم من که نفهمیدم چرا نباید بحث کرد چون مدت زیادیه به این قسمت سر نزدم.
(در ضمن اینو بهم بگید که کدوم شرکتا شبا سرویس رایگان دارند.)
3315
ممنون دوست خوب
بهترین گزینه برایه شما 512 اکو شاتل هست که میده ماهی 18900 تومن 2.5 گیگ در ماه
برایه کسب اطلا عات بیشتر
به لینک زیر مراجعه فرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید توی تاپیک مودم مطرح می کردید!
به نظر من هر چی بگیری بهتر از زیمنس هست چون فکر نکنم شرکتهای زیادی ساپورتش کنن و این برند توی مودم معروف نیست! البته این نظر من بود!
ببین شرکت چه مودمهایی را ساپورت میکنه برو یک چیز دیگه بگیر مثلا asus که با اکثر سرویس دهنده ها سازگار یا برند های دیگه!
توی تاپیک مودم مطرح کن! تا دوستان هم نظر بدن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)