تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 394 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اونجا فروشنده ی کوونش هم مدل های کوون داره هم آیپد خودت گوش کن وتصمیمتو بگیر...
    سلام
    میشه نام اون مغازه ای که توی پایتخت امکان تست این 2 رو میده رو بفرمایید یا اگر تبلیغ میشه پیغام خصوصی کنید برام

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

سلام.
    ميخواستم بدونم اگه يه آيپاد برام از استراليا بفرستن مثل ايفون مشكل رجيستر و يا چيزايي مثل اين رو نداره؟
    من داداشم اونجاست ميخوام بدونم اگه مشكلي نداره بگم برام از اونجا بفرسته.

داره خودمونی میشه saeedrma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    میشه نام اون مغازه ای که توی پایتخت امکان تست این 2 رو میده رو بفرمایید یا اگر تبلیغ میشه پیغام خصوصی کنید برام

راستش اسم مغازه یادم رفته ولی یه نشونی میدم اگه بری دقیق جلو مغازه در میای
    وارد پاساژ که شدی پله برقی رو که به سمت بالا سوار شدی وقتی به بالا میرسی تقریبا روبروی مغازه درمیای در هر حال تو طبقه ی اوله از مغازه دارها بپرسی بهت میگن من خودمم اولین بار نمیدونستم کجاست

4. این کاربر از saeedrma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه عزیزانم
    راستش من اصلا قصد سرکوب کردن برند و یا طرفداری کردن از برند دیگری رو ندارم
    من حاصل تجربه خودمو گفتم
    صدا کلا یه چیزه سلیقه ای هستش مخصوصا اگه سبک های متنوع موسیقی رو به اون اضافه کنیم
    اما حقیقت چیه؟
    حقیقت اینکه هر آهنگ صداهایی داره که کار یه پلیر خوب اینکه اون صداها رو بدون کمو کاستی و یا بزرگ نمایی نشون بده (البته این بحث به هدفون هم مربوط میشه که اینجا جاش نیست)
    حالا اگه شما مثلا بیای صدای بیس رو بیش از اندازه ببری بالا اونوقت صداهای دیگت گم میشن
    من خودم پلیر کوونم رو رو حالت راک گذاشتم اما وقتی هدفون q350 رو بهش وصل کردم صدا ها بسیار ریز و آزار دهنده شنیده میشد
    درسته پلیر کوون تنظیمات زیاد داره اما مساله اینجاست کسایی که میان اینجا از شما دوستان مشاوره میگیرن اگه خودشون اینقدر حرفه ای بودن که مثلا بیان سبک پیچیده ای مثل پراگرسیو راک رو با کوون تنظیم کنن دیگه نیازی به مشاوره نداشتن خودشون اینقدر با پلیر ها و صداهای مختلف اشنا بودن که نیازی به سوال نداشتن
    اما وقتی به پست ها نگاه میکنیم میبینیم باید اسم تایپک رو بزاریم راهنمایی در خرید مدل های کوون چون هر کسی با هر سلیقه ای در آخر باید مدلی از مدل های کوون انتخاب کنه برای مثال طرف میگه آی پاد شافل خوبه؟شما میگید اگه یکم پول بزاری i9 بخری هم صداش بهتره هم امکاناتش!
    یه جورایی همه از جمله خودم دوست دارن یه روزی اپل با این محصولاته گرونش به زانو در بیاد اما خب بعض وقتا نباید واقعیت رو پنهان کنیم مثلا سر قضیه خرید تبلت چون خودم ضد اپلم رفتم سامسونگ خریدم حالا هر وقت با آیپد کار میکم دیگه نمیتونم با تبلت خودم کار کنم!
    شما دوستای گلم میخواید اون چیزی رو که به نظرتون خوبه رو معرفی کنید و میدونم که برای تبلیغات نیست
    من خودم بدم نمیاد با تنظیمات بازی کنم ولی باور کنید اینقدر این کار پیچیدگی داره که آدم میترسه ماهیت آهنگ عوض بشه دیگه حالا بماند افراد معمولی مخصوصا دختر خانم ها که اصلا حوصله این جور کار هارو ندارن
    ولی اگه کسی از دوستان برای سبک موسیقی راک بهترین تنظیم رو انجام داده برا من بزاره من به صورت کاملا بی طرفانه مقایسه میکنم ونتیجه اون رو بدون جانبداری براتون میگم
    در آخر از همه بچه ها تشکر میکنم

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2د
    دوستم راستش این کارو نکردم ولی بنظر من بهترین کاری که میتونی بکنی اینکه پلیر هایی که بینشون شک داری رو امتحان کنی این عمل باعث میشه از خریدت پشیمون نشی چون قیمت ها بسیار کذایی شده و بعد خرید پشیمونی سودی نداره در ضمن کیفیت رو با هدفون خودت نسنج ولی اگه باز خیلی قبولش داری با خودت ببرش پایتخت اونجا فروشنده ی کوونش هم مدل های کوون داره هم آیپد خودت گوش کن وتصمیمتو بگیر...

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2
    این تعصب وحشیانه نتیجه اش جفت پا اومدن توی صورت اون شخص رو داره !

قبلاً هم گفتم ، صدا یه تجربه و نظر شخصی هست ، یعضی ها صدای سرد و فلت رو دوست دارند بعضی ها صدای گرم و پر زرق و برق !
    من اون پلیر ها رو داشتم ، صداشون رو دوست نداشتم ، اما اینکه بخای یه برند رو بکوبی نه ، من صدای کریتیو رو دوست داشتم اما صدای ایریویر رو نه ، صدای سونی رو دوست داشتم اما آیپاد رو نه !
    صدای هر هدفون یا پلیر یا آمپ یا دک رو میشه از دو نظر بررسی کرد: 1- از لحاظ کمیت 2- از لحاظ کیفیت
    کمیت یعنی اینکه چه مقداری از هر فرکانسی رو تحویل میده و کیفیت یعنی اینکه اون مقداری که تحویل میده چقدر باکیفیت هستش.
    کمیت بین افراد مختلف سلیقه ایی هست، یعنی مثلاً من بیس زیاد دوست دارم یا تریبل اذیتم می کنه یا...
    کیفیت ولی ثابته و سلیقه ایی بودن زیاد مفهومی نداره.
    مثل موسیقی که یک موقع دارین در مورد سبک ها حرف میزنین که سلیقه ایی هستش و یک موقع میایین در مورد تکنیک های نوازندگی یا آهنگسازی صحبت می کنین که مطلق هستش

ما تعریف مطلقی نداریم که بگیم هدفون خوب هدفونیه که همونی که بهش میدیم رو پس میده یا پلیر خوب پلیری هستش که طبیعی ترین صدا رو داشته باشه، چونکه اینها بحث در مورد کمیت هستش، و فقط میتونیم در مورد کیفیت صحبت بکنیم

تفاوت آیپاد و کوون توی کیفیت، کاملاً به نفع آیپاد هستش. ( سردمدار کیفیت توی محصولات اپل، آیفون 4 و بعد از اون آیپد 3 و بعد 4s )
    برتری اپل توی کیفیت واقعاً نمیتونه دلیل بشه که دوستان یا بنده، به بقیه اپل رو توصیه کنیم، من به اکثر افرادی که میان اینجا توصیم کوون هست، چون کوون از لحاظ کمیت خیلی قابل تغییر و وفق پذیر تر هستش، مگر اینکه طرف دقیقاً مطمئن باشه که صدای فلت دوست داره،
    دوستانی که اینجا سرمیزنن در بالای 90 درصد موارد، هنوز سلیقۀ صداشون ثابت نشده و در حال تغییره، هدفون هایی که استفاده می کنن اصلاً در اون حدی نیست که بخوان تفاوت کیفیت بین آیپاد و کوون رو احساس کنن، تفاوت قائل شدن بین کمیت و کیفیت اونقدر سخت هست که من با درصد بالایی مطمئن هستم که حتی اگر هدفون 500 دلاری هم داشته باشن، کمیت رو با کیفیت قاطی می کنن. اصلاً همین تمایل به استفاده از اکولایزر باعث میشه دوستان خیلی بیشتر متمایل بشن که از برند کوون محصول معرفی کنن
    اگر کسی حوصله نداره با اکولایزر گرافیکی ور بره، خب میتونه از تنظیمات از پیش تنظیم شدۀ محصولات کوون استفاده کنه و نیازی به تنظیم دستی نیست.
    در نهایت بهترین حالت برای اینکه یک کاربر نیاد و این نوشته بنده رو بخونه و زیر انبوهی از شک و شبهه ها گیر بیفته، اینه که خودش بره و هر دو رو تست کنه

6. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام به همه عزیزانم
    ولی اگه کسی از دوستان برای سبک موسیقی راک بهترین تنظیم رو انجام داده برا من بزاره من به صورت کاملا بی طرفانه مقایسه میکنم ونتیجه اون رو بدون جانبداری براتون میگم

درود به شما دوست عزیز تا حد زیادی با حرفات موافقم رفیق
    کلا بچه هایی که راک و یا متال گوش میدن حساسیت ویژه ا ی دارن
    منم روزای اول مثل شما بودم وقتی اهنگ رو با صدای نرمال گوش دادم گریه ام گرفته بود
    و دنبال راهی بودم برا پس دادن دستگاه !!حتی کسانی رو که میگن تنظیمات پیش فرض مثل راک یا متال دستگاه
    صداش خوبه واقعا نمیتونم درکشون کنم که منظورشون چیه از خوب!!!و خودمو با این بهانه که هدفونشون با من فرق میکنه راضی میکنم !!من فکر میکنم کوون بیش از حد داره تبلیغ میشه البته اینم به خاطر اینکه تو بازار ما جز این مارک و چند تای دیگه چیزی گیر نمیاد که دوستان بخوان پیشنهاد بدن وگرنه...
    من تنها توصیه ای که میتونم به شما کنم اینه که تنظیم مناسب خودتون به مرور زمان پیدا کنید! من میتونم تنظیمات خودمو
    به شما بگم ولی باور کنید با هر هدفون دیگه ای اون تنظیمات هم به طور کلی باید تغییر کنه اگه باز تنظیماتو خواستید من در خدمتم

8. 2 کاربر از claud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه عزیزانم
    راستش من اصلا قصد سرکوب کردن برند و یا طرفداری کردن از برند دیگری رو ندارم
    من حاصل تجربه خودمو گفتم
    صدا کلا یه چیزه سلیقه ای هستش مخصوصا اگه سبک های متنوع موسیقی رو به اون اضافه کنیم
    اما حقیقت چیه؟
    حقیقت اینکه هر آهنگ صداهایی داره که کار یه پلیر خوب اینکه اون صداها رو بدون کمو کاستی و یا بزرگ نمایی نشون بده (البته این بحث به هدفون هم مربوط میشه که اینجا جاش نیست)
    حالا اگه شما مثلا بیای صدای بیس رو بیش از اندازه ببری بالا اونوقت صداهای دیگت گم میشن
    من خودم پلیر کوونم رو رو حالت راک گذاشتم اما وقتی هدفون q350 رو بهش وصل کردم صدا ها بسیار ریز و آزار دهنده شنیده میشد
    درسته پلیر کوون تنظیمات زیاد داره اما مساله اینجاست کسایی که میان اینجا از شما دوستان مشاوره میگیرن اگه خودشون اینقدر حرفه ای بودن که مثلا بیان سبک پیچیده ای مثل پراگرسیو راک رو با کوون تنظیم کنن دیگه نیازی به مشاوره نداشتن خودشون اینقدر با پلیر ها و صداهای مختلف اشنا بودن که نیازی به سوال نداشتن
    اما وقتی به پست ها نگاه میکنیم میبینیم باید اسم تایپک رو بزاریم راهنمایی در خرید مدل های کوون چون هر کسی با هر سلیقه ای در آخر باید مدلی از مدل های کوون انتخاب کنه برای مثال طرف میگه آی پاد شافل خوبه؟شما میگید اگه یکم پول بزاری i9 بخری هم صداش بهتره هم امکاناتش!
    یه جورایی همه از جمله خودم دوست دارن یه روزی اپل با این محصولاته گرونش به زانو در بیاد اما خب بعض وقتا نباید واقعیت رو پنهان کنیم مثلا سر قضیه خرید تبلت چون خودم ضد اپلم رفتم سامسونگ خریدم حالا هر وقت با آیپد کار میکم دیگه نمیتونم با تبلت خودم کار کنم!
    شما دوستای گلم میخواید اون چیزی رو که به نظرتون خوبه رو معرفی کنید و میدونم که برای تبلیغات نیست
    من خودم بدم نمیاد با تنظیمات بازی کنم ولی باور کنید اینقدر این کار پیچیدگی داره که آدم میترسه ماهیت آهنگ عوض بشه دیگه حالا بماند افراد معمولی مخصوصا دختر خانم ها که اصلا حوصله این جور کار هارو ندارن

صد در صد
    همونطور که گفتم هر برندی خوبیها و یدی های خودش رو داره
    و یه برند رو نمیشه به طور کامل رد کرد
    در حقیقت اگر کسی نباشه که اون برند رو بخواد پس اون برند تولید نمیشه
    دوست عزیز این حقیقت نیست این تعریف صدای فلت هستش
    دقیقا تعریف شما از پلیر میاد و میگه که شما چه پلیری باید تهیه کنید
    درسته که اگر بیای فرکانس های بیس رو دست کاری کنی باید عواقبش رو هم براش اماده باشی
    ولی یک نکته بگم:
    شما داری فرض میکنی هدفونت کامله و هر فرکانسی بدی همون رو میگیری
    یکی از استفاده های eq همینه
    هر هدفونی هرچقدر هم خوب بالاخره تو یک رنج فرکانسی داره ضعیف تر از بقیه عمل میکنه. خوب شما میای با eq اون رنج فرکانسی رو تقویت میکنی تا در نهایت صدای خروجی شما از پلیر فلت بشه.(اینجا بحث فقط مقدار هر فرکانس هستش)
    خوب حالتی که معمولا برای راک در نظر گرفته میشه یا فرکانس به صورت u شکل یا v شکل هستش
    یعنی تربیل داغ و بیس قوی.
    حالا بیاین یه نگاهی به پاسخ فرکانسی هدفونتون بندازیم

بیس تقویت شده
    میدش تقریبا زیاده
    های هم تقریبا کمه اما روی 1000 یه پیک داده
    خوب حالا اگر بیایم و یک eq راک به این هدفون بدیم
    به علت پیکی که توی 10000 داره طبیعیه که یکم صداش تیز بشه
    البته بیس هم تقویت میشه ولی خوب معمولا بیس برای گوش به قدری که های ازار دهنده هست
    ازار دهنده نیست
    قصدم از این صحبت این بود که بگم بحث تنظیم اکولایزر باید با توجه به هدفونتون انجام بشه.
    به نظر من کسی که میاد و به دنبال یک pmp میگرده کسی هست که این تفاوت ها رو تا حدودی بلده
    الان تقریبا همه ی موبایل ها بهشون هدفون وصل میشه پس کسی میاد و دستگاه pmp میخواد کسیه که تفاوت صدا این دو دستگاه با هم رو میفهمه
    مثلا توی تاپیک های قبلی هم یکی اومده بود میگفت من برای زبان میخوام
    من خودم ارزون ترین پلیر موجود یعنی Archos Key رو پیشنهاد دادم.
    در مورد انتخاب بین شافل و i9
    شافل هر چقدر هم که پلیر خوبی باشه صفحه ی نمایش نداره و این یعنی یک ایراد خیلی بزرگ
    در حجم 2 گیگ حدود 400 تا اهنگ mp3 جا میشه(با کیفیک معمول 128)
    خوب حالا شما میخوای این اهنگو بیای پیدا کنی
    ایپاد شافل به درد کسی میخوره که براش مهم نیست میخواد چه اهنگی گوش کنه
    مثالا توی باشگاه میخواد اهنگ گوش کنه یا ..............
    نه من واقعا خودم با اپل مشکلی ندارم
    و احتمالا توی اون هفته خودم یک ایپاد تاچ میخرم برای استفاده به عنوان پلیر اصلیم.
    حرف من اینه که شما باید بیاین و نیازتون رو بشناسید. پلیر های کووان صدای گرم دارن بیس قوی دارند
    تقریبا 90 درصد دنبال همین بیس هستند. اصلا من به موارد خیلی خیلی کمی برخورم که صدای فلت و طبیعی بخوان.
    شما خودت برو این هدفون رو به یکی که تخصصی توی صدا نداره نشون بده
    بعد بگو چقدر خریدی میگه
    اصلا نمیارزه من خودم یه فیلیپس خریدم شاید یکم از این پایین تره 40 هزار تومان تازه یکی از دوستام یه بیتس خریده اصلا قابل مقایسه نیست با این
    خوب تفکر عموم اینه فقط هم با اطلاع رسانی درست میشه این تفکر رو از بین برد
    البته مسئله ی akg با بیتس با کووان با ایپاد خیلی متفاوته
    قبل از من هم افراد زیادی بودن و کووان رو پیشنهاد دادن
    تا حالا چند نفر ناراضی بودن( برای من شما اولیشی) ولی خوب میدونی خود من به چن نفر تا حالا کووان پیشنهاد دادم. همه هم راضی بودن. چون جنس صدای گرم رو میپسندیدن. توی خود abi که بری نمیدونی چقدر تعریف کردن از کووان و چه بتی ازش ساختن.
    در مورد تنظیمات باید اینقدر باهاشون کار کنید تا آروم آروم راه بیفتین. اگر میخواین لذت موسیقی رو بچشین باید هم هزینه ی مادیشو پرداخت کنید هم براش وقت بزارین.
    در مورد تنظیمات راک:
    حقیقتش اینه که تقریبا هر اهنگ به روش خاص خودش ضبط شده پس باید eq مخصوص خودش رو براش ست کرد.(میبینید که کار از اونچه به نظر میاد بازم مشکل تره)
    در هر صورت اول فرکانس ها رو تنظیم کنید و بعد وارد تنظیمات jet effect بشین
    تنظیمات رو هم جوری انجام بدین که با توجه به پاسخ فرکانسی هدفونتون نتیجه ی نهایی فلت در بیاد
    روش تنظیم eq به صورت دقیق توسط اقا رضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده
    چنانچه مایل به ادامه ی بحث هستین پیشنهاد میکنم تو بخش مسائل هاشیه ای مربوط به صدا عنوان بشه
    ضمن اینکه من واقعا توصیه میکنم که صدا رو اول بشنوین بعد خودتون انتخاب کنید.
    اینجوری هیچ ریسکی انجام ندادین

موفق باشید.
    Last edited by t-jays; 10-11-2012 at 02:25.

10. 6 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

سلام.
    ميخواستم بدونم اگه يه آيپاد برام از استراليا بفرستن مثل ايفون مشكل رجيستر و يا چيزايي مثل اين رو نداره؟
    من داداشم اونجاست ميخوام بدونم اگه مشكلي نداره بگم برام از اونجا بفرسته.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

داره خودمونی میشه saeedrma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلامی دوباره به همه دوستانم
    از اینکه با دلایل منطقی برام استدلال کردید ممنونم
    منم یه کاربر سادم و با اینکه دوست دارم چیزی رو در نهایت کیفیت داشته باشم ولی خب تو این زمینه کم کاری از منه و اونجور که باید و شاید براش وقت نذاشتم البته گاهی اوقات این جور مباحث از حیطه افراد معمولی مثل من خارجه
    امیدوارم همونطور که تکنولوژی همه چیز رو به سمت ساده شدن میبره منم یه روز راحت تر به صدایی که میخوام برسم
    و در نهایت از این گفت و گو نه تنها پشیمون نیستم بلکه باعث جلب اعتماد دوباره من به شما دوستان شد
    ممنون

13. 2 کاربر از saeedrma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دقیقآ پله های برقی سمت راست را که بالا می روید (در طبقه ی دوم) روبروی مغازه ی مذکور قرار می گیرید.البته کوون دیگه در بازار پیدا نمی کنید.

15. این کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان !
    میخواستم یه mp3 player بهم معرفی کنین که بتونم ازش به عنوان ضبط صدا هم استفاده کنم !
    کیفیت صداش خوب باشه ! ( انتظار یه جنس400 تومنی رو ندارم ))
    کار باهاش راحت باشه . یعنی راحت بشه فولدرهای آهنگ رو عوض کرد. صفحه نمایشگر داشته باشه ! باطری خوبی هم داشته باشه !
    قیمتش هم نهایتا 100 تومن باشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •