سلاماونجا فروشنده ی کوونش هم مدل های کوون داره هم آیپد خودت گوش کن وتصمیمتو بگیر...
میشه نام اون مغازه ای که توی پایتخت امکان تست این 2 رو میده رو بفرمایید یا اگر تبلیغ میشه پیغام خصوصی کنید برام
سلاماونجا فروشنده ی کوونش هم مدل های کوون داره هم آیپد خودت گوش کن وتصمیمتو بگیر...
میشه نام اون مغازه ای که توی پایتخت امکان تست این 2 رو میده رو بفرمایید یا اگر تبلیغ میشه پیغام خصوصی کنید برام
ميخواستم بدونم اگه يه آيپاد برام از استراليا بفرستن مثل ايفون مشكل رجيستر و يا چيزايي مثل اين رو نداره؟
من داداشم اونجاست ميخوام بدونم اگه مشكلي نداره بگم برام از اونجا بفرسته.
راستش اسم مغازه یادم رفته ولی یه نشونی میدم اگه بری دقیق جلو مغازه در میای
وارد پاساژ که شدی پله برقی رو که به سمت بالا سوار شدی وقتی به بالا میرسی تقریبا روبروی مغازه درمیای در هر حال تو طبقه ی اوله از مغازه دارها بپرسی بهت میگن من خودمم اولین بار نمیدونستم کجاست
صدای هر هدفون یا پلیر یا آمپ یا دک رو میشه از دو نظر بررسی کرد: 1- از لحاظ کمیت 2- از لحاظ کیفیت
کمیت یعنی اینکه چه مقداری از هر فرکانسی رو تحویل میده و کیفیت یعنی اینکه اون مقداری که تحویل میده چقدر باکیفیت هستش.
کمیت بین افراد مختلف سلیقه ایی هست، یعنی مثلاً من بیس زیاد دوست دارم یا تریبل اذیتم می کنه یا...
کیفیت ولی ثابته و سلیقه ایی بودن زیاد مفهومی نداره.
مثل موسیقی که یک موقع دارین در مورد سبک ها حرف میزنین که سلیقه ایی هستش و یک موقع میایین در مورد تکنیک های نوازندگی یا آهنگسازی صحبت می کنین که مطلق هستش
ما تعریف مطلقی نداریم که بگیم هدفون خوب هدفونیه که همونی که بهش میدیم رو پس میده یا پلیر خوب پلیری هستش که طبیعی ترین صدا رو داشته باشه، چونکه اینها بحث در مورد کمیت هستش، و فقط میتونیم در مورد کیفیت صحبت بکنیم
تفاوت آیپاد و کوون توی کیفیت، کاملاً به نفع آیپاد هستش. ( سردمدار کیفیت توی محصولات اپل، آیفون 4 و بعد از اون آیپد 3 و بعد 4s )
برتری اپل توی کیفیت واقعاً نمیتونه دلیل بشه که دوستان یا بنده، به بقیه اپل رو توصیه کنیم، من به اکثر افرادی که میان اینجا توصیم کوون هست، چون کوون از لحاظ کمیت خیلی قابل تغییر و وفق پذیر تر هستش، مگر اینکه طرف دقیقاً مطمئن باشه که صدای فلت دوست داره،
دوستانی که اینجا سرمیزنن در بالای 90 درصد موارد، هنوز سلیقۀ صداشون ثابت نشده و در حال تغییره، هدفون هایی که استفاده می کنن اصلاً در اون حدی نیست که بخوان تفاوت کیفیت بین آیپاد و کوون رو احساس کنن، تفاوت قائل شدن بین کمیت و کیفیت اونقدر سخت هست که من با درصد بالایی مطمئن هستم که حتی اگر هدفون 500 دلاری هم داشته باشن، کمیت رو با کیفیت قاطی می کنن. اصلاً همین تمایل به استفاده از اکولایزر باعث میشه دوستان خیلی بیشتر متمایل بشن که از برند کوون محصول معرفی کنن
اگر کسی حوصله نداره با اکولایزر گرافیکی ور بره، خب میتونه از تنظیمات از پیش تنظیم شدۀ محصولات کوون استفاده کنه و نیازی به تنظیم دستی نیست.
در نهایت بهترین حالت برای اینکه یک کاربر نیاد و این نوشته بنده رو بخونه و زیر انبوهی از شک و شبهه ها گیر بیفته، اینه که خودش بره و هر دو رو تست کنه
درود به شما دوست عزیز تا حد زیادی با حرفات موافقم رفیق
کلا بچه هایی که راک و یا متال گوش میدن حساسیت ویژه ا ی دارن
منم روزای اول مثل شما بودم وقتی اهنگ رو با صدای نرمال گوش دادم گریه ام گرفته بود
و دنبال راهی بودم برا پس دادن دستگاه !!حتی کسانی رو که میگن تنظیمات پیش فرض مثل راک یا متال دستگاه
صداش خوبه واقعا نمیتونم درکشون کنم که منظورشون چیه از خوب!!!و خودمو با این بهانه که هدفونشون با من فرق میکنه راضی میکنم !!من فکر میکنم کوون بیش از حد داره تبلیغ میشه البته اینم به خاطر اینکه تو بازار ما جز این مارک و چند تای دیگه چیزی گیر نمیاد که دوستان بخوان پیشنهاد بدن وگرنه...
من تنها توصیه ای که میتونم به شما کنم اینه که تنظیم مناسب خودتون به مرور زمان پیدا کنید! من میتونم تنظیمات خودمو
به شما بگم ولی باور کنید با هر هدفون دیگه ای اون تنظیمات هم به طور کلی باید تغییر کنه اگه باز تنظیماتو خواستید من در خدمتم
صد در صد
همونطور که گفتم هر برندی خوبیها و یدی های خودش رو داره
و یه برند رو نمیشه به طور کامل رد کرد
در حقیقت اگر کسی نباشه که اون برند رو بخواد پس اون برند تولید نمیشه
دوست عزیز این حقیقت نیست این تعریف صدای فلت هستش
دقیقا تعریف شما از پلیر میاد و میگه که شما چه پلیری باید تهیه کنید
درسته که اگر بیای فرکانس های بیس رو دست کاری کنی باید عواقبش رو هم براش اماده باشی
ولی یک نکته بگم:
شما داری فرض میکنی هدفونت کامله و هر فرکانسی بدی همون رو میگیری
یکی از استفاده های eq همینه
هر هدفونی هرچقدر هم خوب بالاخره تو یک رنج فرکانسی داره ضعیف تر از بقیه عمل میکنه. خوب شما میای با eq اون رنج فرکانسی رو تقویت میکنی تا در نهایت صدای خروجی شما از پلیر فلت بشه.(اینجا بحث فقط مقدار هر فرکانس هستش)
خوب حالتی که معمولا برای راک در نظر گرفته میشه یا فرکانس به صورت u شکل یا v شکل هستش
یعنی تربیل داغ و بیس قوی.
حالا بیاین یه نگاهی به پاسخ فرکانسی هدفونتون بندازیم
بیس تقویت شده
میدش تقریبا زیاده
های هم تقریبا کمه اما روی 1000 یه پیک داده
خوب حالا اگر بیایم و یک eq راک به این هدفون بدیم
به علت پیکی که توی 10000 داره طبیعیه که یکم صداش تیز بشه
البته بیس هم تقویت میشه ولی خوب معمولا بیس برای گوش به قدری که های ازار دهنده هست
ازار دهنده نیست
قصدم از این صحبت این بود که بگم بحث تنظیم اکولایزر باید با توجه به هدفونتون انجام بشه.
به نظر من کسی که میاد و به دنبال یک pmp میگرده کسی هست که این تفاوت ها رو تا حدودی بلده
الان تقریبا همه ی موبایل ها بهشون هدفون وصل میشه پس کسی میاد و دستگاه pmp میخواد کسیه که تفاوت صدا این دو دستگاه با هم رو میفهمه
مثلا توی تاپیک های قبلی هم یکی اومده بود میگفت من برای زبان میخوام
من خودم ارزون ترین پلیر موجود یعنی Archos Key رو پیشنهاد دادم.
در مورد انتخاب بین شافل و i9
شافل هر چقدر هم که پلیر خوبی باشه صفحه ی نمایش نداره و این یعنی یک ایراد خیلی بزرگ
در حجم 2 گیگ حدود 400 تا اهنگ mp3 جا میشه(با کیفیک معمول 128)
خوب حالا شما میخوای این اهنگو بیای پیدا کنی
ایپاد شافل به درد کسی میخوره که براش مهم نیست میخواد چه اهنگی گوش کنه
مثالا توی باشگاه میخواد اهنگ گوش کنه یا ..............
نه من واقعا خودم با اپل مشکلی ندارم
و احتمالا توی اون هفته خودم یک ایپاد تاچ میخرم برای استفاده به عنوان پلیر اصلیم.
حرف من اینه که شما باید بیاین و نیازتون رو بشناسید. پلیر های کووان صدای گرم دارن بیس قوی دارند
تقریبا 90 درصد دنبال همین بیس هستند. اصلا من به موارد خیلی خیلی کمی برخورم که صدای فلت و طبیعی بخوان.
شما خودت برو این هدفون رو به یکی که تخصصی توی صدا نداره نشون بده
بعد بگو چقدر خریدی میگه
اصلا نمیارزه من خودم یه فیلیپس خریدم شاید یکم از این پایین تره 40 هزار تومان تازه یکی از دوستام یه بیتس خریده اصلا قابل مقایسه نیست با این
خوب تفکر عموم اینه فقط هم با اطلاع رسانی درست میشه این تفکر رو از بین برد
البته مسئله ی akg با بیتس با کووان با ایپاد خیلی متفاوته
قبل از من هم افراد زیادی بودن و کووان رو پیشنهاد دادن
تا حالا چند نفر ناراضی بودن( برای من شما اولیشی) ولی خوب میدونی خود من به چن نفر تا حالا کووان پیشنهاد دادم. همه هم راضی بودن. چون جنس صدای گرم رو میپسندیدن. توی خود abi که بری نمیدونی چقدر تعریف کردن از کووان و چه بتی ازش ساختن.
در مورد تنظیمات باید اینقدر باهاشون کار کنید تا آروم آروم راه بیفتین. اگر میخواین لذت موسیقی رو بچشین باید هم هزینه ی مادیشو پرداخت کنید هم براش وقت بزارین.
در مورد تنظیمات راک:
حقیقتش اینه که تقریبا هر اهنگ به روش خاص خودش ضبط شده پس باید eq مخصوص خودش رو براش ست کرد.(میبینید که کار از اونچه به نظر میاد بازم مشکل تره)
در هر صورت اول فرکانس ها رو تنظیم کنید و بعد وارد تنظیمات jet effect بشین
تنظیمات رو هم جوری انجام بدین که با توجه به پاسخ فرکانسی هدفونتون نتیجه ی نهایی فلت در بیاد
روش تنظیم eq به صورت دقیق توسط اقا رضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده
چنانچه مایل به ادامه ی بحث هستین پیشنهاد میکنم تو بخش مسائل هاشیه ای مربوط به صدا عنوان بشه
ضمن اینکه من واقعا توصیه میکنم که صدا رو اول بشنوین بعد خودتون انتخاب کنید.
اینجوری هیچ ریسکی انجام ندادین
موفق باشید.
Last edited by t-jays; 10-11-2012 at 02:25.
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
سلامی دوباره به همه دوستانم
از اینکه با دلایل منطقی برام استدلال کردید ممنونم
منم یه کاربر سادم و با اینکه دوست دارم چیزی رو در نهایت کیفیت داشته باشم ولی خب تو این زمینه کم کاری از منه و اونجور که باید و شاید براش وقت نذاشتم البته گاهی اوقات این جور مباحث از حیطه افراد معمولی مثل من خارجه
امیدوارم همونطور که تکنولوژی همه چیز رو به سمت ساده شدن میبره منم یه روز راحت تر به صدایی که میخوام برسم
و در نهایت از این گفت و گو نه تنها پشیمون نیستم بلکه باعث جلب اعتماد دوباره من به شما دوستان شد
ممنون
دقیقآ پله های برقی سمت راست را که بالا می روید (در طبقه ی دوم) روبروی مغازه ی مذکور قرار می گیرید.البته کوون دیگه در بازار پیدا نمی کنید.
سلام دوستان !
میخواستم یه mp3 player بهم معرفی کنین که بتونم ازش به عنوان ضبط صدا هم استفاده کنم !
کیفیت صداش خوب باشه ! ( انتظار یه جنس400 تومنی رو ندارم ))
کار باهاش راحت باشه . یعنی راحت بشه فولدرهای آهنگ رو عوض کرد. صفحه نمایشگر داشته باشه ! باطری خوبی هم داشته باشه !
قیمتش هم نهایتا 100 تومن باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)