دوست من زیاد به این سخت و آسون گیر نده.
آیا تا به حال سرجلسه رو تجربه کردی؟روز کنکور؟
اونجا زمین تا آسمون فرق میکنه،خودت اون موقعی که رسیدی میفهمی.
دوست من زیاد به این سخت و آسون گیر نده.
آیا تا به حال سرجلسه رو تجربه کردی؟روز کنکور؟
اونجا زمین تا آسمون فرق میکنه،خودت اون موقعی که رسیدی میفهمی.
ما که چه چیزی ندیدم اگر میشه دوباره آپلود کنی؟
اینجا همه رشته ریاضی هستند که........
پس انسانی ها کجاااااااااااااااااااان؟
farhad_realmadrid چرا دعوا داری اینم کارنامه :
![]()
ابراهيم خدايي با بيان اينكه محتواي سؤالات كنكور يكي است اما چينش سؤالات متفاوت است، افزود: تفاوت در چينش سؤالات كنكور براي پيشگيري از تقلب تعدادي از داوطلبان و برهم خوردن نظم جلسه آزمون است.
وي گفت: در كنكور 88 در رشتههاي مهندسي برق، مهندسي مكانيك، مهندسي كامپيوتر، مهندسي عمران، مهندسي معماري، مهندسي صنايع (در گروه آزمايشي رياضي و فني)، پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دامپزشكي (در گروه آزمايشي علوم تجربي)، حقوق، روانشناسي و حسابداري (در گروه آزمايشي علوم انساني)، پذيرش بومي پس از كسر 40 درصد سهميه ايثارگران به صورت 60 درصد گزينش بومي و40 درصد گزينش آزاد است.
معاون سازمان سنجش اظهار داشت: در صورت عدم تكميل ظرفيت اختصاصي سهميه ايثارگران، باقي مانده ظرفيت به صورت 50 درصد گزينش بومي و 50 درصد گزينش آزاد به پذيرش داوطلبان اختصاص مييابد.
سلام
این رو برید بخونید یکم روحیه تون عوض شه شاد شید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کی اون وسط دیگه به تقلب فک میکنه!!ابراهيم خدايي با بيان اينكه محتواي سؤالات كنكور يكي است اما چينش سؤالات متفاوت است، افزود: تفاوت در چينش سؤالات كنكور براي پيشگيري از تقلب تعدادي از داوطلبان و برهم خوردن نظم جلسه آزمون است.
: دی
سال پیش یکی از بچه های ما کنار یه شاگرد زرنگ نشست الان داره صنایع بابل میخونهکی اون وسط دیگه به تقلب فک میکنه!!
اما نکته کجاست؟
1-قبل جلسه به من گفت ما بریم آبمیوه رو بخوریم و برگردیم حال 4 ساعت نشستن ندارم
2-بعد کنکور هنوز 8 درس از پیش دانشگاهیش مونده بود که اون رو هم با پول فراوان قبول شد
3-معدل کتبی دیپلمش 8 بود![]()
اخه اصلا نمیشه تقلب کرد !
پارسال که حوزه ی ما تربیت معلم بود ! مراقباش وحشتناک بودن !از همه لحاظ!
همش آدمو میترسوندن
تازه به ما میگفتن اگه موهاتون معلوم باشه تو پرونده تون ثبت میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
: دی
نه عزیزماخه اصلا نمیشه تقلب کرد !
پارسال که حوزه ی ما تربیت معلم بود ! مراقباش وحشتناک بودن !از همه لحاظ!
همش آدمو میترسوندن
تازه به ما میگفتن اگه موهاتون معلوم باشه تو پرونده تون ثبت میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این دیگه بدشانسی شما بوده
منم بدشانس بودم که هر 4 نفر چپ،راست،عقب و جلوی من غایب بودن
تازه پارسال قبل کنکور گفتن دستگاه موبایل یاب نصب کردن
روز کنکور دیدیم یکی اومده دستاشو دو طرف گرفته میگه موبایل ...موبایل
در کل قبل کنکور سازمان سنجش تهدید زیاد میکنه اما همش کشکه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)