احتمالا چند وقت دیگه ایپاد خالی بده جعبشم کوچیک میکنه که بگه چون جا نشد ما هم نذاشتیم![]()
احتمالا چند وقت دیگه ایپاد خالی بده جعبشم کوچیک میکنه که بگه چون جا نشد ما هم نذاشتیم![]()
دوستان شما چطوری از itunes نرم افزار میگیرید؟
از ما همش به اکانت گیر میده وقتی هم رو ارورش کلیک میکنم میگه باید اطلاعات کارت اعتباری رو وارد کنی....
اتفاقا من داشتم امروز درباره این تحقیق میکردم بالاخره با کلی بدبختی یه اکانت درست کردم ولی بازم فایده نداره چون به ایران اجازه نمیده دانلود کنه از پرا@کسی هم که استفاده کنی که دیگه کار نمیکنه اصلا میگه تنظیمان اینترنت رو چک کنید![]()
آره يکيش تو امضام هست يعنى آخرين ورژنشه...۰اما ارور ميده....
شما چطورى ساختى ?
مشکل اون app که پریده بیرون از کرک ورژن برنامه چنده ؟
لیمک جدید برات بزارم
ممنون میشم
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
دوستان مشکل این که نمیشه از آیتونز دانلود کرد اکانت شمت نیس بلکه اینترنت ایرانه که آیتونز ساپورت نمیکنه... باید از پ**روکسی ( بهتر از V*P*n استفاده کنید ) استفاده بکنید که حل بشه.
( هرکی V*P*n هم خواست پی ام بده)
سلام دوستان
یه سوال خیلی مهم داشتم
من میخوام یه آیپاد تاچ نسل 4 بگیرم
چون نمیخوام زیاد پول بذارم ، 8 گیگ رو میخوام بگیرم
اما خیلی از دوستان گفته بودن 8 گیگ فضای خیلی کمیه
من نه قصد ریختن فیلم زیاد توش دارم نه زیاد آهنگ
کلا 2 گیگ کلیپ و آهنگ
حالا سوالم اینه که وقتی آیپاد رو میخریم دقیقا چند گیگ فضای خالی داره
یعنی واسه سیستم عاملش هم از همون 8 گیگ میگیره ؟
کلا چند تا بازی و نرم افزار میشه روش ریخت ؟
متوسط حجم های برنامه ها و بازی هاش چقدره؟
آخه تا حالا با آیفون یا آیپاد کار نکردم و برنامه هاشو نمیدونم کلا چه جورین ؟
مثلا بازی پرنده های عصبانی چقد حجمشه ؟![]()
6.5 گیگ فضا داری.... نه باقیشو خودش بر میداره بدیهیه آپدیت به ورژن های بالاتر از همین حجم میگیره.
بستگی داره از 5 تا 800 مگ داره
ورژن های مختلف فرق داری یه ورژنش 5 مگه.
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
من الان با --- آمریکا رفتم دوباره گیر داد....اکانت رو ساختم اما توی تایید اکانت مونده هیچ ایمیلی واسم نمیاد....
سلام
میگم راهی هست که به جای خرید یه مودم وایرلس از همون مودم قبلی استفاده کنیم و ایپادمون هم بتونه از اینترنت استفاده کنه؟
سلام
شما از روش lim نیاز به Wifi داری
مگر اینکه با Redsn0w جیل کنی اونم باید یه قایل سنگین 600 مگی بگیری
شما لپتاپ نداری؟
به نظر من یه مودم وایرلس بگیر اگه نمیتونی یه کارت شبکه وایرلس داخلی بگیر قیمتشم مناسبه
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
32 گیگ نسل 4 میداد 340 ؟
قیمتش که عالیه
میتونی تلشو بدی من با اسم مغازه
پ خ کن
ممنون
شما ميتونى يه آداپتر وايرلس بگيرى که به دردسرش نمى ارزه...واسه استفاده هم بايد هميشه روشن باشه سيستم.
يه مودم وايرلس بهتر از همه چى هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)