سلام.من وقتی با یاهو مسنجر کانکت میشم.اکثرا یک پی ام برایم می اید که تا این پیغام میرسد یاهو مسنجر هنگ میکند.همیشه ایدی این پی ام یکسان است.ولی حتی باز نمیشود.سریع هنگ میکند.لطفا من را راهنمایی کنید.
سلام.من وقتی با یاهو مسنجر کانکت میشم.اکثرا یک پی ام برایم می اید که تا این پیغام میرسد یاهو مسنجر هنگ میکند.همیشه ایدی این پی ام یکسان است.ولی حتی باز نمیشود.سریع هنگ میکند.لطفا من را راهنمایی کنید.
با سلام
از طرف شخص خاصي مياد ؟!
اگه از طرف شخصي مياد ويروس مسنجري هست
موفق باشيد.
اره همیشه ایدی یکسان است.حالا باید در مقابلش چیکار کنم
دوستان خیلی برام واجبه خواهش می کنم یکی کمک بکنه، توی کنفرانس وقتی یکی رو دعوت می کنم یه کادری باز می شه که توش نوشتهو دکمه voice call هم برام فعال نمی شه.you are not authorized to join the conference
من از ویندوز سون روی لپتاپم استفاده میکنم
![]()
Last edited by serhossien; 15-04-2011 at 00:15.
شما یاهو مسنجر رو اول بررسی کنید ببینید روی Proxy تنظیم نشده باشه
برای این منظور از مونوی Messenger به قسمت performance بروید و بعد از قسمت Connections روی NO Proxies کلیک کنید و سپس روی Apply و OK کلیک کنید ، از یاهو مسنجر خارج بشید و ترجیحا سیستم رو ریستارت کنید
اگر تنظیمات یاهو شما از قبل همینطوری بوده شما یاهو مسنجرتون رو پاک کنید و ورژن 11 بتا رو نصب کنید و حتما آخرین نسخه Codeck Pack مخصوص ویندوز 7 رو روی سیستم عامل نصب کنید
میشه یه کار بکنم که هر دفعه که میخوام وارد روم ها بشم نخواد کد امنیتی رو وارد کنم؟
با سلام
خير
اين مرحله امنيتي ياهو هست كه بايد پشت سر بگذاريدش
موفق باشيد.
اصلا نمیشه؟![]()
این مرحله بخاطر این منظور شده که از ورود ربات ها به روم جلوگیری بشه و الا روم ها پر از رباتها میشه و دیگه جایی برای کاربران واقعی نیست
هیچ راهی نداره و باید این مرحله رو بگذرونید
خوب در مقابل ویروس مسنجری که از یک ایدی خاص میاد.چیکار بید بکنم.تا میاد یاهو مسنجر هنگ میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)