تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 521 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام ودورود به دوستان
    سامان عزیز متاسفانه با آپگرید کردن گوشیم به 31 فارسیم پرید.
    همچین چیزی امکان نداره .... اگه پروداکت کد گوشیتو تغییر داده بودی و آپدیت کرده بودی و اون وقت زبان فارسی به گوشیت اضافه شده بود امکان نداره بپره ...
    مگه اینکه دوباره پروداکت کدو تغییر داده باشی .... خودت آپدیت کردی یا داده بیرون برات انجام دادن ...؟
    چون بدی بیرون خودشون سرخود تغییر میدن .....

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان:
    1- بین عکسهای n82 و 6220 تو سایتی مقایسه شده و اصولا کدوم بهتره؟
    2- درست که الان این گوشی تو بازار نیست ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من در بین تمام 5 مگاپیکسلی ها هیچ گوشی به 82 نمیرسه ...
    هم قدرت لنزش بالاس و هم به خاطر فلاش قوی که داره زنده ترین عکسها رو میگیره ....
    .
    شما از بین 5 مگاپیکسلی ها بین بهترین و بدترین داری مقایسه میکنی ....

داره خودمونی میشه saeed35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

همچین چیزی امکان نداره .... اگه پروداکت کد گوشیتو تغییر داده بودی و آپدیت کرده بودی و اون وقت زبان فارسی به گوشیت اضافه شده بود امکان نداره بپره ...
    مگه اینکه دوباره پروداکت کدو تغییر داده باشی .... خودت آپدیت کردی یا داده بیرون برات انجام دادن ...؟
    چون بدی بیرون خودشون سرخود تغییر میدن .....
    دورود بر شما
    خوشبختانه خودم باتوجه به آموزش صفحه اول انجام دادم.وقبلا نیز برای اطمینان در این فروم مطزح کرده بوذم.به هر صورت اینا همش آموزش وخواشتن وتوانستن است وگر نه میشه بدون درد سر بدی بیرون واست انجام بدن.خوب سامان عزیز یکی از دوستان چند پست قبل فرمودند که پرو داکت 0551525 رو بدم بعد دوباره آپگریدش کنم.به نظر شما آپگرید دوم به همان ورژن 31 که الان به گفته دوستان فلش بحساب میاد ،ایرادی نداره؟و مشگل حل میشه.اگه در اینمورد نقاط ریزی که قبل از آپگرید باید انجام بدم بفرمایید.در ضمن اینم هم بگم که موقع خرید گوشی دادم بهش فارسی زدند.یعنی از اونایی نیست که میگن فابریک فارسی روشه.با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

[QUOTE][QUOTE]
    دوست من در بین تمام 5 مگاپیکسلی ها هیچ گوشی به 82 نمیرسه ...
    هم قدرت لنزش بالاس و هم به خاطر فلاش قوی که داره زنده ترین عکسها رو میگیره ....
    .
    شما از بین 5 مگاپیکسلی ها بین بهترین و بدترین داری مقایسه میکنی ....
    با این جوابی که شما دادی دیگه هیچ حرفی واسه گفتن نمیمونه ولی یه سوال دیگه هم بود :
    اینکه درست که الان تو بازار نیست و معمولا وقتی یه گوشی کمیاب بشه چه مدت طول میکشه دوباره روال عادی بشه , چون من الان پولم فراهم ولی n82 پیدا نیست!!

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

با سلام...
    نه دوست من اشتباه میکنی شاید کمتر شده باشه (که اونم اصلا تویزد ما اینجور نیست) اما امکان ندار شاه 5 مگایی ها تموم بشه...
    اون برگشتنم به روال عادی در محدوده ی حدسیات مانیست دست وارد کننده های وصادر کننده هاست...

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

• کیبرد گوشی که هر چند هم عادت کنیم، باز هم نمیتونیم با سرعت گوشی هایی مثل D900،W810،K770 و ... تایپ کنیم ( P1 . P990 که دیگه جای خود دارد) (البته میشه بدون نگاه کردن هم تایپ کرد، ولی سرعت ...)
    • آفیس خود گوشی اصلا کامل نیست و نمیتونه راحت فایل های آفیس رو باز کنه و برای این کار نیاز به نرم افزار داره.
    • تعداد مسیج های رد و بدل شده در این گوشی مشخص نیست.
    • دکمه کم و زیاد صدا (زوم دوربین) هیچ گونه برجستگی ای نداره و اگه بخوایید بدون نگاه کردن به اینها کار کنید به راحتی ممکنه اشتباه کنید. کلا این گوشی از لحاظ کیبرد و دکمه ها در سطح پایینی هست.
    • قاب قسمت دور گوشی به نظر من از مقاومت خوبی برخوردار نیست و حدس میزنم به راحتی بشکنه
    • گالری گوشی که فکر کنم مشکل همه نوکیا های گالری دار هست که همه عکس و فیلم هایی که رو گوشی هسترو نشون میده. حتی اگه یه صفحه اینتر نت سیو شده رو بندازید روی گوشی و بع برید گالری، تمام عکسهای فولدر اشیاء اون صفحه رو نمایش میده...
    • هنگام اومدن یه بلوتوث هیچگونه صدایی از گوشی بلند نمیشه و فقط باید به صفحه نمایش نگاه کنید ببینم چه اتفاقی میوفته.

==================================
    قطعا این گوشی معایب دیگه هم داره. که یا از دید من اونقدر بزرگ نیستن که بهشون بگم عیب یا من هنوز باهاشون برخورد نکردم. اگه با عیب بزرگ دیگه برخورد کردم در همین پست اضافه خواهم کرد.
    سلام دوست من اولا قبل جواب دادن باید بگم هیچ کدوم از این عیبا نه عیب بودن و نه شخصا محدود به این گوشی وعده ایش هم با توضیح من روشنتون میکنه....
    1.در مورد کیبورد اگه میشد ومیتونستم با شاخهای این فروم تو تایپ رقابت میکردم اما مکان و امکانش نیست(خیلی راحت میشه تایپ کرد...)تازه به نظر شما عیبه اما به نظر من نه عیبه ونه شاهکار به روایتی مباحه....
    2.اگه این افیس واستون کافی نیست شما افیس کدوم گوشی رو دیدی که خیلی یااصلا یه کم از این سرتر باشه؟؟اصلا فکرکنم افیس همینه....
    3.در مورد تعداد مسیج یه کم دقت میکردین متوجه میشدین ...اگه برید به اینباکستون بالای گوشی مینویسه چندتا از چندتا..(به صورت نسبی..)
    4.اتفاقا گزینه ی کم وزیا دکردن صدا وزوم و اوت زوم به نظر من شاهکاره ونهایت ظرافت رو میرسونه(میخوای چغر وزمخت باشه؟؟؟!!!)
    5.قاب دور گوشی هم به نظر من محکمترین جای این گوشیه شما اگه تونست بشکنش....
    6.این که اولا واسه شما دوست عزیزم عیبه واسه من عیب نیست ..دوما تو همه ی گوشیها که اینجور نیست دقیقا نوکیا اومده از9.3 به بعد این موضوع رو حل کرده مثل 78و85و.....
    7.اینکه صدایی نداره اتفاقا حسنه چون خیلیا هیچ علاقه ای به صدا ندارن و به خاطر همینخیلیا گوشی رو رو سایلنت و حتی صدای کلیداشون رو قطع میکنن(صدا مداو... واسه سونیه...)
    با عرض پوزش وتشکر

8. 2 کاربر از prince72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه khoushab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چند جایی دیدم که نوشته بودن با Update گوشی سرعت GPS آن بسیار زیاد میشه یعنی تقریبا از 3 دقیقه به چیزی حدود 10 ثانیه میرسه
    1 - میخواستم بدونم چنین چیزی واقعیت داره ؟
    2 - در مورد Update گوشی کمی توضیح بدین
    با تشکر از کلیه دوستان

داره خودمونی میشه khoushab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان راستی نظرتون را در این مورد بگید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام
    چند جایی دیدم که نوشته بودن با Update گوشی سرعت GPS آن بسیار زیاد میشه یعنی تقریبا از 3 دقیقه به چیزی حدود 10 ثانیه میرسه
    1 - میخواستم بدونم چنین چیزی واقعیت داره ؟
    2 - در مورد Update گوشی کمی توضیح بدین
    با تشکر از کلیه دوستان
    دوست من کانکت شدن سریع gps یکسری شرایط داره که اونا باید رعایت بشه ...
    حتماً در فضای باز باشید , اگه گوشیتون کشویی هست اسلاید رو باز نگه دارید و ...
    .
    آپدیت کردن گوشی در همه حالی توصیه میشه ولی نه برای اینکه بتونی تو 10 ثانیه بگیری ... چون هیچ گوشی تو 10 ثانیه کانکت نمیشه

12. 2 کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •