سلام چطوری میشه از flowplayer ویدئو دانلود کرد از add-ons های موزیلا هم استفاده کردم ولی برای این سایت جواب ندادن
سلام چطوری میشه از flowplayer ویدئو دانلود کرد از add-ons های موزیلا هم استفاده کردم ولی برای این سایت جواب ندادن
توی اینجا که کسی کمک نکرد ولی دوستان در سایتی دیگر با یه راه حل ساده مشکل منو حل کردند و دانلود به پایان رسید و تشکر از انها انجام شد.خدانگهدار
تشکر دوست عزیز.مشکل حل شد.
دوستان فایلی که معیوب دانلود میشه من شنیدم با یه نرم افزاری میشه به اینترنت وصل شد کاملش کرد. شما تا جالا جواب گرفتین ؟ نرم افزارش seg ... بود
اگر فایل معیوب رو در تورنت پیدا کنید (دقیقا همون فایل) وجود داشته باشه میشه فیکسش کرد با برنامه های جانبی تاحالا نتیجه ای نگرفتم.
دوستان هروقت موزیلا باز میکنم گشت میزنم دو تا پنج دقیقه دیگه پنجره دانلود باز میشه که میخواد فایل 3 مگابایتی دانلود کنه همش رد میکنم ولی بازم
چیکار کنم دیگه مزاحمم نشه از IDM استفاده میکنم![]()
منظورتون چه فایلی هست ؟
اپدیتش رو میگین
موزیلا رو بستم و دوباره بازم کردم بازم صفحه دانلود اومد واقعا رو اعصابم میره هر بار هم حجمم رو تلف میکنه
برا اینکه بهتر متوجه بشی عکس گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آدرس نوشته شده در قسمت URL (در پنجره IDM ) را کپی کنید و سپس به آدرس زیر در تنظیمات IDM بروید و آدرس را وارد کنید .
Optione >>>>> FileTypes >>>>> EditList >>>>> Add Address >>>>> OK
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by vissoto; 09-06-2015 at 21:52.
دوستان یه مشکلی برام پیش اومده.
من می خوام مثلاً به اندازه حجم دانلود شبانه برای مدت 1 هفته لینک بدم IDM و مثلاً بعد یک هفته برگردم خونه (باید سربازی خدمت کنم و هفتهای یک بار شاید بتونم بیام خونه!) و یا از کافی نت لینکهای هفته بعد رو اضافه کنم اما این وسط به خاطر انقضای اعتبار لینکها، IDM دانلود نمی کنه و وقتی من هفتهی دیگه سر می زنم می بینم که یک سوم یا یک چهارم اون چیزی که می خواستم دانلود شده و صف دانلودم کلاً به هم خورده! من 2 جا اکانت پرمیوم دارم: uptobox و 1fichier. اما هر 2 تاش همین مشکل رو دارند. حتی توی قسمت options >> sites login هم موارد uptobox.com و uptobox.com.* و 1fichier.com و 1fichier.com.* رو با مشخصات لاگین اضاف کردم، اما لینک جدید به صورت اتوماتیک نمیگیره و فقط اگر resmue کنم اول یه error میده و بعد اگر open رو بزنم page ای که فایلها هسن رو باز می کنه و باید رو فایل مورد نظر click کنم تا لینک جدید رو بگیره!
آیا راهی هس که اتوماتیک بشه لینکهای جدید رو گرفت با کوکیهای معتبر جدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)