این کابل ها ما رو ...اینجاست که آدم قدر اینترنت ماهواره ای رو باید بدونه!
البته بحران جدیدی به نام پارازیت هم به وجود اومده که اینترنت ماهواره ای هم ............
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این کابل ها ما رو ...اینجاست که آدم قدر اینترنت ماهواره ای رو باید بدونه!
البته بحران جدیدی به نام پارازیت هم به وجود اومده که اینترنت ماهواره ای هم ............
![]()
دیشب که از ساعت 1 به بعد هیچ سایتی واشم باز نمیشد چه برسه به دانلود...دیشب دانلود رو بیخیال شدم...
یه سوال بیربط داشتم..هر کی حوصله داشت جواب بده لطفا
نمیشه فایلهای مدیافایر رو تو صف آی دی ام گذاشت واسه خودش دانلود کنه؟من چند شب پیش 4-5 تا گذاشتم تو آی دی ام همشون صبح دانلود شده بودن ولی از اون شب به بعد هر چی میزارم صبح فقط صفحه html اون لینک مدیافایر رو دانلود کرده....
راهی نیست؟
از دیشب تا حالا قطع بود پارس....
امروز دیگه تمومش می کنم.....
---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
از دیشب ساعت 11 دوست من.......
عمق فاجعه رو میشه دید....!
مثل اینکه سرعت اندیشه رفته بالا.پارس وی هنوز اشغال است
![]()
هنوز ساعت کاری پارس وی تمام نشده دایورت کرده تهرانکم آوردن
مدیرکل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتا شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: اختلال موجود در شبکه اینترنت کشور که به دلیل قطعی کابل دریایی smw4 در کشور ایتالیا رخ داده است فردا پنجشنبه برطرف میشود.
حسن کریمی در گفتوگو با مهر در مورد قطعی 20 درصد ارتباطات کشورمان که از مسیر کابل دریایی smw4 تامین میشد گفت: طبق ایمیلی که از شرکت سرویس دهنده دریافت کردهایم تا فردا پنجشنبه این مشکل برطرف میشود و با توجه به حجم ترافیک پایین در روزهای پنج شنبه و جمعه در کشور امیدواریم روز شنبه اوضاع ارتباطی کشور به حالت عادی برگردد.
دوستان عزیز کسی دفترچه فارسی مودمtp-link w8960nیا طریقه فعال سازی وایرلس ان را بلد نیست؟
brik کجایی جواب ما را بدی.![]()
دوستان کسی میدونه این پینگ چیه؟ از شرکت پارس آنلاین گفتن امتحان کن
ping 4.2.4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)