لول
چرا فرقی با پدرش نداره؟عقایدشون کاملا متفاوته.هم با پدرش هم با توبیراما.
برادر سوم کیه؟4 تا بودن دیگه.یکی Kawarama که مرد.یکیم که Itama یا چنین چیزی بود که نشون داد در آینده توسط 4 تا اوچیهائی کشته میشه.میمونه خودشو توبیراما.یا من اشتباه میکنم؟
لول
چرا فرقی با پدرش نداره؟عقایدشون کاملا متفاوته.هم با پدرش هم با توبیراما.
برادر سوم کیه؟4 تا بودن دیگه.یکی Kawarama که مرد.یکیم که Itama یا چنین چیزی بود که نشون داد در آینده توسط 4 تا اوچیهائی کشته میشه.میمونه خودشو توبیراما.یا من اشتباه میکنم؟
منظورم همون ایتاما بود
مگه اون بود کشته شد؟فکر کردم همون اولی بود و فقط نشون داد که چطور کشته شده...
اگر اینظور باشه که دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه که چرا و از چه موقع قراره اخلاق ها و فکر هاشون عوض بشه
ولی این قسمت اصلا حال نداد . کلا کیشی علاقه زیادی داره که نشون بده دو شخص قدرتمند داستان که در تقابل با همدیگه هستن در قدیم با هم به نوعی دوست و رفیق بودن.
مادارا - هاشیراما
اروچیمارو - جیرایا
اوبیتو (توبی) - کاکاشی
ناروتو - ساسکه
و ...
کلا این دو قسمت اخیر بدجوری ضدحال بود . کل هیجان مانگا رو گرفت .
تازه داشتیم با جنگ هاشیراما و مادارا رو فرم میومدیم که یکدفه کیشی مثل همیشه گند زد به همه چیز !![]()
خیلی دوست داشتم یکی این چیزایی که من فهمیدمو درک کنه. فعلا شما چراغ سبزو نشون دادی. حالا تا کی گوشی دستت بیاد... اینو نمی دونم.
شمابیشتر رفتی دنبال دلیلی که خود کارگردان جواب داده نه دنباله اصله ماجرا.
تا حالا به این فکر کردی چرا قهرمان ماجرا این طوریه. یعنی خوب اخر تو کاراش به جواب می رسه.
این قهرمانهای این جور ماجراها کلا به جواب می رسن. حالا تا حالا به این فکر کردی این قهرمان تطبیق با کی داره تو عالم واقعه؟ داستان هایی که می بینی مجازه غیر واقعی هست. حالا به من بگو قهرمانش تو واقعیت تو دنیا با کی تطبیق داره؟
عملا با هیچ کس
یعنی نظر منو بخوای این داستان های هیروئیک و سوپرهیرو چرت وپرته یعنی یه ادم لوزر (بازنده) میاد با تلاش و کوشش و پشتکار ! الکی گنده میشه در صورتی که غیرممکنه
شما شاید ندیده باشی ولی قسمتی از چیزایی که سعی میکنی بگی رو من خیلی قبل تر گفتم و دلیل اینکه اینقدر با یعضی شخصیت ها مخالفت میکنم و کلید میکنیم روشونهم همینه که طرف استعداد داره یا نه! لایق اون شخصیت هست یا نه! جاهایی هست که کیشیموتو هم نمیتونه تعیین کنه یه شخصیت خوبه یا بد، قویه یا ضعیف که البته ثابت کرده به شعور مخاطب اهمیتی نمیده و هر کای میخواد میکنه
حرفای شما هم داره کم کم جالب میشه بیشتر توضیح بده ببینیم
نمی خوام بحثشو این جا باز کنم ولی شما در مورد عرفان های نو ظهور چیزی می دونی؟
می دونی بیشتر انیمه هایی که الان دارن تولید می شن آلوده به همین عرفان ها هستن.
یا بهتر بگم تولید شدن و دارن تولید می شن.
در مورد دوتاش خیلی مانور دارن می دن. یکیش شیطان پرستی و کابالا(یه جا می گم چرا این دوتا رو با هم به کار بردم) واون یکی که عمر داره این عرفان. حداقل یک چهارم جمعیت زمین هم به این عرفان هستن. (بودا)
می دونی دین به چی می گن؟
راه سعادتی که از طرف پروردگار تنظیم شده باشه و به دست اهلش داده باشه برا ترویج. حالا من کار ندارم کسی تو وجود خدا شک داره یا نه. ولی عرفانی مثل بودا یا کابالا یا شیطان پرستی اینا مسلم از طرف پروردگار نبوده.
تو شیطان پرستی که دنبال پرستش خدا که نیستی می خوای بگی خدایی وجود نداره اینایی که هست موجود هستن یکیش شیطان که حالا همین شیطان که تو کابالا و شیطان پرستی دارن بابش می کنن خودش جسم مجرده.
مُجرد به جشمی می گنن که مادی نباشه. محدودیت به زمان و مکان نداشته باشه(می شه این طور گفت که جشم مجرد اگر بخواد فراتر از ماده باشه باید تو همه ی مکان ها و تو تمام زمان ها باشه).
حالا ممکن شما بگب خوب اگه من که هم جسم مجرد دارم و هم جسم مادی چرا مثلا تو زمان پیامبر به دنیا ملحق نشدم. برا جوابش باید بگم اون زمان شما جسم مادی متناسب با جسم مجرد شما وجود نداشته اگر به وجود می یومد شما از اون زمان پا به کره ی خاکی می گذاشتی.
اگر همین شیطان که مجرد وجود داشته باشه همین دلیل بر اثبات وجود خدا می شه دیگه. در میان می گن خدا نیست چون نمی بینیم خوب حالا اگه یکی بیاد چشم طرفو از کلسه در بیاره یعنی همون شیطانی هم که می گفتن نیست چون نمی بینه.
اینا دلیل پُری برای اثبات نمی شه.
زیاد نمی رم داخل بحث. تو همین انیمه ها از این جور نماد ها استفاده کردن و می کنن. حالا نمی دونم شما برا اصفهانی یا نه. ولی خاطرم هست که بچه که بودیم از شبکه ی اصفهان انیمه دیجیمون رو می گذاشتن.
تو این انیمه که دیگه محشر کردن. بحث جهان های موازی رو هم کشیدن وسط. شروع کردن گفتن که موجوداتی هستن تو این جهان ها که مثل ما زندگی می کنن. حالا تو انیمه به طور تصادف چند تا بچه با چند تا از این موجودات چطور می شن نیمه ی گم شده ی هم حالا خدا می دونه.
یا همین ناروتو که داره می گه موجودات شیطانی هستن حالا به هر دلیلی بعضی از افراد توانایی نگهداری یا تو بند کشیدن اینا رو دارن مثل ناروتو . حالا این فرد کیه کسی که تو بچگی پدر و مادرشو از دست می ده و یکی از این موجودات رو تو خودش به اسارت می گیره.
این شخص از بچگی شروع می کنه به دوست شدن با دیگران و جلب نظر دیگران. می یاد که همه چی رو درست کنه. دشمنا ور از بین ببره(منظور دشمنای پنج روستای شینوبی معروف).
حالا این شخص می شه تو واقعه کسی که تو دین ما قرار بیاد. من می دونم اون فرد که می یاد کیه، شما می دونی کیه ولی اون فردی که به دین ما نیست انتظار داره فردی که می یاد همه چیزو درست کنه باید از دهنش اتیش بیاد باید اون شیطانو داشته باشه. خلاسه یلی باشه. jتازه آخرش نمی دونه باید ازش بترسه یا باید باش همراه بشهه.
نمی دونه که اون شخصی که می یاد انقدر تخیلی نیست. این بحث شیطانه هم می دونی چرا می کنش شبیه امام زمان(ع) چون انگشتری داره امام زمان (ع) که می تونه کنترل داشته باشه به شیاطین . همون انگشتری که حضرت سلیمان داشت..... .
![]()
Last edited by fulshinken1412; 04-03-2013 at 02:59.
احسنت حالا داری حرف حساب میزنی
جواب شما رو توی اسپویل میذارم چون زیاد هم به تاپیک ربط نداره
اولی رو که خوندی برو دومی
محتوای مخفی: فلسفی
تازه میرسیم به بحث شما که میگی انیمه و سریال و فیلم و اینها
محتوای مخفی: ناروتویی
امیدوارم حرف شما رو درک کرده باشم و جواب صحیحی داده باشم و شما هم حرفای منو درک کنی چون از این بهتر نتوسنتم تایپ کنم!!
مانگای 623 منتشر شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بود
رفقات خوبی شکل گرقته بین هاشیراما و مادارا
جنگ هم به پا شد... احتمالا این وسط یا جنگ بخاطر دخالت های مادارا و هاشی تموم شه (که بعیده) یا اینکه هر دو رئیس های سنجو و اوچیها کشته بشن و بجاشون هاشیراما و مادارا رئیس بشن
عجیبه رئیس سنجو میگه مادارا چند تا از قدرتمندای سنجو رو هم کشته تا اون موقع...لابد کیشی میخواد بگه مادارا جنگ رو شروع کرده !!
نگفته که چندتا از قدرتمندای سنجو رو کشته .عجیبه رئیس سنجو میگه مادارا چند تا از قدرتمندای سنجو رو هم کشته تا اون موقع...
میگه که چندتا از شینوبیهای بزرگسالمون رو کشته .
البته طبیعیه که همه آتش ها زیر سر خاندان اوچیها و شخص ماداراست . کلا بدبختی رو برای دنیا به بار میارن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)