تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 416 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

لول
    چرا فرقی با پدرش نداره؟عقایدشون کاملا متفاوته.هم با پدرش هم با توبیراما.
    برادر سوم کیه؟4 تا بودن دیگه.یکی Kawarama که مرد.یکیم که Itama یا چنین چیزی بود که نشون داد در آینده توسط 4 تا اوچیهائی کشته میشه.میمونه خودشو توبیراما.یا من اشتباه میکنم؟

2. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

منظورم همون ایتاما بود
    مگه اون بود کشته شد؟ فکر کردم همون اولی بود و فقط نشون داد که چطور کشته شده...

اگر اینظور باشه که دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه که چرا و از چه موقع قراره اخلاق ها و فکر هاشون عوض بشه

4. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ولی این قسمت اصلا حال نداد . کلا کیشی علاقه زیادی داره که نشون بده دو شخص قدرتمند داستان که در تقابل با همدیگه هستن در قدیم با هم به نوعی دوست و رفیق بودن.
    مادارا - هاشیراما
    اروچیمارو - جیرایا
    اوبیتو (توبی) - کاکاشی
    ناروتو - ساسکه
    و ...

کلا این دو قسمت اخیر بدجوری ضدحال بود . کل هیجان مانگا رو گرفت .
    تازه داشتیم با جنگ هاشیراما و مادارا رو فرم میومدیم که یکدفه کیشی مثل همیشه گند زد به همه چیز !

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

برداشتی نکردم در کل جالب بود
    .
    .
    .

اینکه روی بازوی کاکشی عکس چشم هست بعد از اینه که چشم شارینگان بهش رسید نه قبلش! و البته وجودش الزامی نیست و برای زرق و برق دادن هست که تو همه انیمه ها هست
    خیلی دوست داشتم یکی این چیزایی که من فهمیدمو درک کنه. فعلا شما چراغ سبزو نشون دادی. حالا تا کی گوشی دستت بیاد... اینو نمی دونم.
    شمابیشتر رفتی دنبال دلیلی که خود کارگردان جواب داده نه دنباله اصله ماجرا.
    تا حالا به این فکر کردی چرا قهرمان ماجرا این طوریه. یعنی خوب اخر تو کاراش به جواب می رسه.
    این قهرمانهای این جور ماجراها کلا به جواب می رسن. حالا تا حالا به این فکر کردی این قهرمان تطبیق با کی داره تو عالم واقعه؟ داستان هایی که می بینی مجازه غیر واقعی هست. حالا به من بگو قهرمانش تو واقعیت تو دنیا با کی تطبیق داره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

عملا با هیچ کس

یعنی نظر منو بخوای این داستان های هیروئیک و سوپرهیرو چرت وپرته یعنی یه ادم لوزر (بازنده) میاد با تلاش و کوشش و پشتکار ! الکی گنده میشه در صورتی که غیرممکنه

شما شاید ندیده باشی ولی قسمتی از چیزایی که سعی میکنی بگی رو من خیلی قبل تر گفتم و دلیل اینکه اینقدر با یعضی شخصیت ها مخالفت میکنم و کلید میکنیم روشون هم همینه که طرف استعداد داره یا نه! لایق اون شخصیت هست یا نه! جاهایی هست که کیشیموتو هم نمیتونه تعیین کنه یه شخصیت خوبه یا بد، قویه یا ضعیف که البته ثابت کرده به شعور مخاطب اهمیتی نمیده و هر کای میخواد میکنه

حرفای شما هم داره کم کم جالب میشه بیشتر توضیح بده ببینیم

9. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

نمی خوام بحثشو این جا باز کنم ولی شما در مورد عرفان های نو ظهور چیزی می دونی؟
    می دونی بیشتر انیمه هایی که الان دارن تولید می شن آلوده به همین عرفان ها هستن.
    یا بهتر بگم تولید شدن و دارن تولید می شن.
    در مورد دوتاش خیلی مانور دارن می دن. یکیش شیطان پرستی و کابالا(یه جا می گم چرا این دوتا رو با هم به کار بردم) واون یکی که عمر داره این عرفان. حداقل یک چهارم جمعیت زمین هم به این عرفان هستن. (بودا)
    می دونی دین به چی می گن؟
    راه سعادتی که از طرف پروردگار تنظیم شده باشه و به دست اهلش داده باشه برا ترویج. حالا من کار ندارم کسی تو وجود خدا شک داره یا نه. ولی عرفانی مثل بودا یا کابالا یا شیطان پرستی اینا مسلم از طرف پروردگار نبوده.
    تو شیطان پرستی که دنبال پرستش خدا که نیستی می خوای بگی خدایی وجود نداره اینایی که هست موجود هستن یکیش شیطان که حالا همین شیطان که تو کابالا و شیطان پرستی دارن بابش می کنن خودش جسم مجرده.
    مُجرد به جشمی می گنن که مادی نباشه. محدودیت به زمان و مکان نداشته باشه(می شه این طور گفت که جشم مجرد اگر بخواد فراتر از ماده باشه باید تو همه ی مکان ها و تو تمام زمان ها باشه).
    حالا ممکن شما بگب خوب اگه من که هم جسم مجرد دارم و هم جسم مادی چرا مثلا تو زمان پیامبر به دنیا ملحق نشدم. برا جوابش باید بگم اون زمان شما جسم مادی متناسب با جسم مجرد شما وجود نداشته اگر به وجود می یومد شما از اون زمان پا به کره ی خاکی می گذاشتی.
    اگر همین شیطان که مجرد وجود داشته باشه همین دلیل بر اثبات وجود خدا می شه دیگه. در میان می گن خدا نیست چون نمی بینیم خوب حالا اگه یکی بیاد چشم طرفو از کلسه در بیاره یعنی همون شیطانی هم که می گفتن نیست چون نمی بینه.
    اینا دلیل پُری برای اثبات نمی شه.

زیاد نمی رم داخل بحث. تو همین انیمه ها از این جور نماد ها استفاده کردن و می کنن. حالا نمی دونم شما برا اصفهانی یا نه. ولی خاطرم هست که بچه که بودیم از شبکه ی اصفهان انیمه دیجیمون رو می گذاشتن.
    تو این انیمه که دیگه محشر کردن. بحث جهان های موازی رو هم کشیدن وسط. شروع کردن گفتن که موجوداتی هستن تو این جهان ها که مثل ما زندگی می کنن. حالا تو انیمه به طور تصادف چند تا بچه با چند تا از این موجودات چطور می شن نیمه ی گم شده ی هم حالا خدا می دونه.
    یا همین ناروتو که داره می گه موجودات شیطانی هستن حالا به هر دلیلی بعضی از افراد توانایی نگهداری یا تو بند کشیدن اینا رو دارن مثل ناروتو . حالا این فرد کیه کسی که تو بچگی پدر و مادرشو از دست می ده و یکی از این موجودات رو تو خودش به اسارت می گیره.

این شخص از بچگی شروع می کنه به دوست شدن با دیگران و جلب نظر دیگران. می یاد که همه چی رو درست کنه. دشمنا ور از بین ببره(منظور دشمنای پنج روستای شینوبی معروف).
    حالا این شخص می شه تو واقعه کسی که تو دین ما قرار بیاد. من می دونم اون فرد که می یاد کیه، شما می دونی کیه ولی اون فردی که به دین ما نیست انتظار داره فردی که می یاد همه چیزو درست کنه باید از دهنش اتیش بیاد باید اون شیطانو داشته باشه. خلاسه یلی باشه. jتازه آخرش نمی دونه باید ازش بترسه یا باید باش همراه بشهه.
    نمی دونه که اون شخصی که می یاد انقدر تخیلی نیست. این بحث شیطانه هم می دونی چرا می کنش شبیه امام زمان(ع) چون انگشتری داره امام زمان (ع) که می تونه کنترل داشته باشه به شیاطین . همون انگشتری که حضرت سلیمان داشت..... .
    Last edited by fulshinken1412; 04-03-2013 at 02:59.

11. این کاربر از fulshinken1412 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

احسنت حالا داری حرف حساب میزنی
    جواب شما رو توی اسپویل میذارم چون زیاد هم به تاپیک ربط نداره
    اولی رو که خوندی برو دومی
      محتوای مخفی: فلسفی 

قصد تعریف از خود ندارم ولی احساس میکنم خودم به سطحی رسیده باشم که بتونم راحت بگم قبلا این ها رو پاس کردم و در مورد شما هم میگم که علاقه داری خوب هم میفهمی ولـــــی بشدت کمبود اطلاعاتی داری. با اطلاعات کم به هیـــچ عنوان به نتیجه گیری فکر نکن چون سوزنت ممکنه گیر کنه و نتونی بری بالاتر

اولا دین رو بد معنی کردی. اونی که شما میگی مذهبه و دین و آیین و مکتب در واقع یکی هستن اگر در این مورد میخوای بدونی دکتر شریعتی در مورد فرقشون گفته. حتی مذهب از مفعل عربیه یعنی "چگونه رفتن" در لغت که معنیش میشه همون راه و روش زندگی. حالا ما بخاطر عربی بودن اسلام دیگه عادت کردیم به گفتن مذهب و در زبان ما ثابت شده و جزوی از لغات ما هستش پس دیگه کاری باهاش نداریم.

دین و مذهب در معنــی ریشه ای از اول یکی بودند تا اینکه فکر میکنم اولین نفر افلاطون باشه که بحث تک خدایی رو اغاز کرد و از همون اول هم قرار بوده خدا برترین باشه. یعنی تو فرض کن یه شیطانی باشه که جسم مجرد داره و یه ادم خوب هست که از شیطانه قویتره و اون هم مجرده و باز یه شیطان هست که قویتره و.... مهم نیست چون فلسفه تک خدایی میگه این تسلسل علل و قدرت ها جایی محدود میشه و اون وجودی که محدودش میکنه خدا نام داره که هم شیطانه هم خوبه رو خود خدا خلق کرده.
    اینکه چرا خدا رو میگن از خود + آ تشکیل شده هم خیلی حرف داره که اصلا تو تایپ جا نمیشه الان فقط دارم سرفصل ها رو میگم و رد میشم!

از طرفی امام 12 مسلمانان هم قبول دارند که جسم مجرد داره و میشه گفت این قضیه رو هم ازش نگذشتند. در مورد موعود که میگی هم باید بگم موعود تو همه مکاتب و ادیان و مذاهب هست. این به نظرم از روی نیازه انسان بوده که موعود رو اورده وسط...

در مورد فرقه ها... نمیدونم شما چی و چه چیزایی رو قبول داری به همین دلیل وجه اشتراکات خودم و شما رو توی بحث نمیدونم ولی من کتاب های زیادی از نوشته های مطهری و تعدادی از شریعتی در مورد مذهب رو چند سال پیش خوندم که در نتیجه الان نتیجه گیری و طرز فکری دارم در مورد این فرقه ها از دنیایی و اخروی و شیطانی و مکاتب و دیگه هر چی که هست یا بوده... خلاصه میگم

اسلام 3 کلمه هست که تاکید میکنه تک خدایی بودن، ادامه داشتن حیات در ابعاد و اشکال و وجود های مختلف و تسلط خدا بر همه (توحید معاد نبوت. حالا هرکسی یه برداشتی میکنه از اینها من سعی کردم بهترین تفاسیر رو بگم تا شما برداشت خودت رو بکنی)

بودایی و زرتشتی میان به خود انسان ارزش میدن و میگن در دنیا خوب باش خوب فکر کن خوب برخورد کن خوب عمل کن و توقع نداشته باش و وعده وعید نخواه (چون تو خودت خودآیی)

شیطانی میاد میگه تو هرچی میخوای بگو بکن بخور بگرد هروقت هم مردی بمیر و تمام و این پایان همه مشکلاتته (چون تو خودآی خودتی) و....

تو همه فرقه ها این وجه ها هست و از ذات انسان ریشه میگیره. اسلام شیعه ی امروزی میاد میگه انسان میل به خداپرستی داره و این رو خدا افریده درون انسان اون یکی میاد میگه نه چون انسان خودش عقل و شعور داره و حیوان و نبات نیست این میل به خدایی و خداگرایی رو داره. شیطانی میگه خدا باش و خدایی کن و به قولی حالشو ببر به هر قیمتی که شدی! یه قضیه هم هست به اسم صفات ذاتی که اگر بلد باشی میفهمی چی میگم چون انسان دقیقا برابر ذاتشه و ذات انسان برابر با وجودش. در مورد خدا هم صدق میکنه یعنی انسان وجود نمیداشت اگر این ویژگی های ذاتی رو نداشت و اصلا نمیشه انسان رو بدون صفاتش فرض کرد.

اصلا خود دین از کجا اومده؟ اولین بار که دین خلق شد علتش چی بود؟ اینکه انسان اومد و یه کلمه گذاشت به اسم دین و بهش ماهیت داد همه از روی نیاز بود. انسان نیاز داشت پس خلقش کرد و پیشرفت کرد و نابود نشد حالا یکی میاد میگه نه چون یه خدایی هست که ما رو خلق کرده ما احساس میکنیمش (نیاز رو اینطور تعبیر میکنه) و اون دین رو داده به ما و... چرا؟ چون دوست داره اونطوری باشه

یه خورده فکر کنی میفهمی که هرکس دنبال برطرف کردن امیال خودش و شک و شبهه هاش بوده و هست. هرکس خدا رو قبول داره طوری که خودش دوست داره! وجود خدا رو باور داره طوری که دوست داره خدا وجود داشته باشه! این میل به ارامش باعث میشه یکی با بودایی رام بشه یکی با مسیحیت یکی با شیطان پرستی. و قریب به اتفاق مردم از 2000 سال گذشته تا الان همینطور بودن و فقط تو نخ گول زدن خودشون بودن.

حالا الان به این همه پیشرفت و بند و بساط مسائل کنترل اذهان با ناخودآگاه هم وسط اومده.

اگر 100 سال پیش به یکی میگفتی اقا بیا اسلام و مسیحیت و بودایی و همه رو ول کن بیا شیطان رو بپرست اصلا بهت قدرت میده پول میده و فلان و بهمان هیچ کس کوچکترین ارزشی نمیذاشت! ولی الان نه! با کنترل ناخودآگاه که 95% مغز هست و در طی پروسه ها میان با استفاده از انواع و اقسام روش ها و تکنیک های کثیف مثل مغالطه ها در گفتارهاشون و 100ها چیز دیگه یه سری موضوعات رو میکوبن و میل انسان به وحشی گری رو تشدید میکنن (مثلا میگن انسان ازادی میخواد و ما ازادی بیشتری میخوایم و فلان در صورتی که اصلا ازادی این نیست) و یهو میگن خب ملت یه چیز هست که شما رو راضی میکنه که شیطان پرستی باشه در نتیجه یهو کلی طرفدار پیدا میکنه و دیگه اون جماعت میشن زامبی. دیگه هرچی میخوان به خورد اونها میدن. یه بنده خدایی یه بار میگفت بهم اصل ادیان همین هست یعنی ملت رو کنترل کنی که موافق نیستم باهاش.... دین و مکتب برای فهماندن و ازادی دادن و فهم دادن هست از کسی که بیشتر میفهمه به کسی که کمتر میفهمه و نیاز به راهنمایی داره. این هم مخلوق نیازِ صفاتِ انسان هست.

مثلا حضرات امریکا و اروپا که اینقدر حساسن روی کارهاشون مثل خبرگذاری هاشون نمیتونستن بیان و با 4 تا کار ساده کنترل بکنن روند فسادشون و مشکلاتشون رو؟ میتونستن ولی خودشون 10 سال بعدش رو میدیدن و تشدید هم میکردن قضیه رو تا به هدفی که میخوان برسن

تازه میرسیم به بحث شما که میگی انیمه و سریال و فیلم و اینها

محتوای مخفی: ناروتویی 

بله همینطور هست و تو ناروتو واقعا شخصیت ها پیچیدگی و ظرافت خاصی دارن و الکی خلق نشدن حتی یه نینجای نگهبان ساده تو داهات کوچیک رفتارش و نگاهش و همه چی دقیقا با برنامه هست. مثلا فرض کن ناروتو بیشرترین طرفدار رو توی امریکا داشته باشه اون وقت میان یه نگاه خاص و مردن زود و جسم ضعیف و توان کم به یارو میدن که خودش تاثیرش رو میذاره و از میلیارد نفر تو کره زمین شاید هیچ کس نتونه ببینه این تاثیر رو (که به همین دلیل عوام مردم قبول نمیکنن این قانون رو) ولی تاثیرش رو میذاره و ژاپن رو میبره بالا (چون طرف تو ذهنش میدونه ناروتو ژاپنی هست ولی تو خوداگاهش الزاما یادش نیست) و دشمن ژاپن رو ضعیف و بد و سیاه میکنه که اون دشمن اتفاقا خیلی هم راحت از پا در میاد و دشمن های ناروتو یکی یکی نابود میشن! ناروتویی که ادم میکشه میشه خوب و اونی که ناروتو نیست و میکشه میشه بد!

از طرفی ژاپن رو گذاشته نینجاهایی که علاقه به صلح دارن و قدرت های ماورا دارن و در کنار اینها ادم های عادی مثل ملت دنیای امروز هم هستن. حالا فرض کن بیان و اون داهات کوچیک که گفتم رو شبیه به یک منطقه جغرافیایی یک شهر یک ایالت یا... بسازن! دیگه خودت درک کن

در مورد دنیای موازی خب همه کس به فرینج علاقه ندارن و اگر فردا تو اخبار بیان بگن اقا یه مشت جک و جونور وجود دارن که فکر میکنن و زنده هستن و الان هم اومدن و روی کره ماه نشستن ممکنه کسی قبول نکنه ممکنه دنیا بهم بریزه ممکنه یا... ولی میان رو مخ بچه کار میکنن و طرف باور پیدا میکنه ذهنش خلاق تر و بازتر میشه علاقش به پیشرفت بیشتر میشه و در کنارش ذهنشم مشغول میشه . از طرفی میل به ادامه باعث میشه بیاد یه انیمه دیگه مثل ناروتو هم شروع به دیدن بکنه و الی اخر

یه مطلب دیگه هم هست اینکه چرا تو ناروتو همه بچه ان؟ چرا تو اکثر انیمه ها بچه ها همه کاره ان؟ بزرگ ها خیلی احمق و بچه ها خیلی زرنگ و فهمیده هستن که غلطه تقریبا که این هم تاثیر داره و خودت بفهم ولی چیزی که هست و میخوام بگم من اینه که ناروتو با اون همه توان تو انیمه رو میذارن 16 ساله باشه! چرا؟ چون بچه های دیگه که اکثر ناروتو بین ها بچه هستن باهاش خود پنداری کنن.

هیچ کس نمیتونه حال یکی دیگه رو درک کنه مگر اینکه باهاش خودپنداری کنه و خودش رو بذاره جای اون. همین باعث میشه همون اوایلی که یکی شروع میکنه به ناروتو دیدن ناخودآگاه با یکی از شخصیت ها انس بگیره و Obsessed بشه. اینقدر هم که ناروتو تکمیل هست دیگه کسی نیست که به شخصیتی علاقه نشون نده حتی خود من هم همینطور هستم با این تفاوت که بیشتر به اعمال کاراکتر نگاه میکنم تا خصلت هاش

مثلا من خودم اول مادارا اوچیها و نقشه گنجتسوی ماهِ ش و بعدش به افراد دیگه علاقه دارم حتی کسایی که در استوری باعث مشکلات شدن برای شخصیت مورد علاقم ولی اهمیتی نداره چون یکی دیگه از ویژگی های مورد علاقه من تکمیل و پرفکت بودن هم هست و ماداراهه از پس اونها هم بر اومده که جزو شخصیتش هست

حالا یکی میره سراغ گارا یکی کاگه ها یکی اوبیتو یکی هاشیراما یکی...

از طرفی کیشیموتو اومده بحث رقابت ایجاد کرده و شخصیت های متضاد. مثلا مادارا رو گذاشته استقلال و به دوش کشیدن مشکلات و تنها عمل کردن و اینها از طرفی هاشیراما شده نماد معرفت و خوب بودن و در جمع بودن و از بین بردن مشکلات
    حالا مهم نیست مادارا تنها باشه یا نه یا مثلا هاشیراما مشکل درست بکنه یا حل بکنه مهم اینه که شخضیت طرف اینه و اکثریت بیننده ها کارهای طرف رو با شخصیتش میسنجن و دست خودشون نیست.

حتی اینجا تو این تاپیک هم بحث زیاد کردیم با حضرات ولی بیشتر بحث سر فن و طرفدار بودن یه سری بوده نه اینکه چه کارهایی کردن. طرف دیگه ناخودآگاه به یکی علاقه داره هرچقدرم بگی تاثیری نمیذاره چون باید خودش اول تغییر کنه تا علاقش تغییر کنه و چون طرف با اشناپنداری با یه کاراکتر به یک مقدار ارامش ذهنی رسیده هیچ وقت ولش نمیکنه

برای کیشیموتو هر دو مادارا و هاشیراما خاکستری هستن ولی برای بیننده یکی سیاه و یکی سفید و این قضیه رو برای همه تکرار کرده مثل اروچی جیرایا، ناروتو و ساسکه و...

یک مورد دیگه توی ناروتو این هست که همه چیز طرف رو ربط میده به کودکیش و فلش بک میزنه و باز با این حرکتش در لفافه راندمان تاثیر گذاریش رو میبره بالا و بعلاوه اگر بیننده بخاطر ازدیاد سنِ یک شخصیت باهاش خودپنداری نکنه با دیدن کودکیش نظرش عوض میشه

و خیلی چیز های دیگه که میتونم بگم در مورد این مانگا و اینمه ناروتو

در کل برای من ناروتو در عین تکمیل بودنش از لحاظ روانشناختی خاکستری هست...

امیدوارم حرف شما رو درک کرده باشم و جواب صحیحی داده باشم و شما هم حرفای منو درک کنی چون از این بهتر نتوسنتم تایپ کنم!!

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

جالب بود
    رفقات خوبی شکل گرقته بین هاشیراما و مادارا

جنگ هم به پا شد... احتمالا این وسط یا جنگ بخاطر دخالت های مادارا و هاشی تموم شه (که بعیده) یا اینکه هر دو رئیس های سنجو و اوچیها کشته بشن و بجاشون هاشیراما و مادارا رئیس بشن

عجیبه رئیس سنجو میگه مادارا چند تا از قدرتمندای سنجو رو هم کشته تا اون موقع... لابد کیشی میخواد بگه مادارا جنگ رو شروع کرده !!

16. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجیبه رئیس سنجو میگه مادارا چند تا از قدرتمندای سنجو رو هم کشته تا اون موقع...
    نگفته که چندتا از قدرتمندای سنجو رو کشته .
    میگه که چندتا از شینوبیهای بزرگسالمون رو کشته .

البته طبیعیه که همه آتش ها زیر سر خاندان اوچیها و شخص ماداراست . کلا بدبختی رو برای دنیا به بار میارن

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •