تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 366 از 800 اولاول ... 266316356362363364365366367368369370376416466 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,651 به 3,660 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام ..

من این مشکل رو تو مای کامپیوتر و اکسپلورر دارم که دو تا از درایو هام بشکل فلدر نمایش داده میشن !

و با دابل کلیک روشون .. تو یه پنجره جدید باز میشن .. البته به فایل ها دسترسی دارم ..

سلام

فایل زیر رو دانلود کن و کپی اش کن تو اون 2 تا درایوی که آیکونش عوض شده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نتیجه رو اعلام کن.

حتما یکبار ویندوز رو با آنتی ویروس خوب و آپدیت شده اسکن کن.

موفق باشید

2. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت persian programer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام ، دو سؤال و مشکل داشتم ممنون می‌شوم راهنمایی کنید:

سؤال 1) قبلا روی فایلی که فشرده شده بود کلیک راست کردم از گزینه properties و بعد انتخاب advenced پنجرهٔ advence attributes باز شد و گزینه آخر آن یعنی encrypt... را انتخاب کردم بعد از ok کردن فایل فشرده مربوطه به رنگ سبز درآمد ضمن اینکه در حالت admin این اعمال را انجام دادم. حالا که عکس این روند را برای برگرداندن فایل به حالت اول می‌خواهم طی کنم با این error زیر ربرو می‌شوم:

error aplying attributes و سه گزینه ignore , retry , cancel را نشان می دهد که هیچ کدام در رفع مشکل کمک نمی کند.

و اگر هم از حالت سبز فایل خارج نشود آنوقت وقتی می خواهم اجرایش کنم با این خطا ربرو می‌شوم:

windows cannot accsess the specified device path or file you may not have the appropriat permissions to accsess the item

سؤال 2) فایلی را با نرم افزار وین رار و دادن پسورد فشرده کرده ام و حالا رمز آن را نمی دانم راهی برای بازیافت رمز وجود دارد تا به محتوای فایل فشرده دسترسی پیدا کنم؟ اگر راهی است چگونه؟

با تشکر از دوستان

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام ، دو سؤال و مشکل داشتم ممنون می‌شوم راهنمایی کنید:

سؤال 1) قبلا روی فایلی که فشرده شده بود کلیک راست کردم از گزینه properties و بعد انتخاب advenced پنجرهٔ advence attributes باز شد و گزینه آخر آن یعنی encrypt... را انتخاب کردم بعد از ok کردن فایل فشرده مربوطه به رنگ سبز درآمد ضمن اینکه در حالت admin این اعمال را انجام دادم. حالا که عکس این روند را برای برگرداندن فایل به حالت اول می‌خواهم طی کنم با این error زیر ربرو می‌شوم:

error aplying attributes و سه گزینه ignore , retry , cancel را نشان می دهد که هیچ کدام در رفع مشکل کمک نمی کند.

و اگر هم از حالت سبز فایل خارج نشود آنوقت وقتی می خواهم اجرایش کنم با این خطا ربرو می‌شوم:

windows cannot accsess the specified device path or file you may not have the appropriat permissions to accsess the item

سؤال 2) فایلی را با نرم افزار وین رار و دادن پسورد فشرده کرده ام و حالا رمز آن را نمی دانم راهی برای بازیافت رمز وجود دارد تا به محتوای فایل فشرده دسترسی پیدا کنم؟ اگر راهی است چگونه؟

با تشکر از دوستان
    سلام

فایل زیر رو دانلود و اجرا کن :

کد:
    اگر مشکل اول حل نشد به لینک زیر مراجعه کن و تمام کارهای گفته شده رو انجام بده:
    کد:
    برای مشکل دوم هم باید از نرم افزار Advanced RAR Password Recovery استفاده کنی.سرچ کن تو انجمن پیدا میشه.

موفق باشید

داره خودمونی میشه japrap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال :

وقتی با scroll موس صفحه را پایین میارم صفحه خیلی کند پایین میاد ( یعنی سرعت پایین یا بالا رفتن صفحه خیلی کمه ولی سرعت خود ویندوزم عالیه )

حالا چکار می تونم بکنم تا مثل سابق بشه و سرعت پایین یا بالا رفتن صفحات عادی بشه

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من جدیدا ویندوز رو عوض کردم اما وقتی میخوام بعضی از برنامه ها رو اجرا کنم ای اخطار رو میده مشکل از چیه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان خواهشا یکی کمک کنه .
    وقتی با scroll موس می خوام مثلا از بالای یه صفحه بیام به پایین همون صفحه سرعت پایین اومدن صفحه خیلی کمه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال :

وقتی با scroll موس صفحه را پایین میارم صفحه خیلی کند پایین میاد ( یعنی سرعت پایین یا بالا رفتن صفحه خیلی کمه ولی سرعت خود ویندوزم عالیه )

حالا چکار می تونم بکنم تا مثل سابق بشه و سرعت پایین یا بالا رفتن صفحات عادی بشه
    دوستان خواهشا یکی کمک کنه .
    وقتی با scroll موس می خوام مثلا از بالای یه صفحه بیام به پایین همون صفحه سرعت پایین اومدن صفحه خیلی کمه
    سلام

شاید مشکل از موس است.

گمون نکنم ویندوز مشکل داشته باشه.

این نرم افزارها رو ببین کدومش واسه تنظیمه اسکرول موسه ازشون استفاده کن :

کد:
    دوستان من جدیدا ویندوز رو عوض کردم اما وقتی میخوام بعضی از برنامه ها رو اجرا کنم ای اخطار رو میده مشکل از چیه؟
    اگر Theme یا Skin ویندوز Vista یا Se7en نصب کردید باید Uninstall اش کنید.

موفق باشید

9. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من تازه ویندوزم را عوض کردم
    راستی متوجه شدم وقتی با scroll می خوام به بالا یا پایین صفحه برم ناگهان cpu usage از 2% به 60 % می رسه
    خواهشا یکی کمک کنه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من تازه ویندوزم را عوض کردم
    راستی متوجه شدم وقتی با scroll می خوام به بالا یا پایین صفحه برم ناگهان cpu usage از 2% به 60 % می رسه
    خواهشا یکی کمک کنه
    سلام

موست رو روی سیستم دیگه ای امتحان کردی ؟

مطمئنی مشکل سخت افزاری نیست ؟

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بله دوست عزیز امتحان کردم و خیلی خوب کار می داد همچنین قبل از اینکه ویندوزم را پاک و دوباره نصب کنم همه چیز درست بود حالا وقتی با scroll می خوام به بالا یا پایین صفحه برم ناگهان cpu usage از 2% به 60 % می رسه

راستی دوست عزیز من متوجه شدم که در task manager گزینه های hibernate و standby غیر فعالند و در power option تبی به نام hibernate وجود نداره
    میشه راهنمایی ام بکنید که چجوری این دو تا را فعال کنم
    Last edited by japrap; 18-09-2009 at 18:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •