اشتباهات داوری.............داور ترکی بود دیگه بعد هم میاد میگه.....دوستان میگم این پنالتی رو چرا نگرفت روی علیزاده صد در صد خطا بود
اشتباهات داوری.............داور ترکی بود دیگه بعد هم میاد میگه.....دوستان میگم این پنالتی رو چرا نگرفت روی علیزاده صد در صد خطا بود
اخه اگر خطایی هم مدافع کرده بوداین علیزاده طوری حرکت کردکه به نظرمیومدکه خودش هم خطاکرده باشه روی عقیلیمتاسفانه خودعلیزاده هم یک مشکلی که داره اینه که زیاد ازدستش استفاده میکنه براهمین داورهاهم همیشه دربرخوردبامدافعها حقو به مدافع میدند
اصلا بازی خوبی نبود ...
الکی وقتمون تلف کردیم رفتیم استادیوم...
شما کل زمین و نمیدیدین کاظمی که نیمه دوم راه می رفت اخه یکی نیس بگه کسی که تو کمتر از 10 روز 3 تا بازی برا تیم ملی کرده چه جوری میتونه نود دقیقه بازی کنه....
فقط قربانی و مجیدی خوب بودن...
این هفته هم هرچی بود گذشت باید به فکر بازیهای بعدی باشیم....
اتفاقا به نظر من كاظمي با اين كه خسته بود ولي خوب دوندگي كرد
به همه بچه ها خسته نباشيد ميگم و اميداريم بازي هاي بعد جبران بشه .
از بابك خان هم ممنون
جباری تو این بازی مهار شده بود.
خیلی دلم میخواست توره وپترویچی که الان توپیروزی بازی میکنه تواستقلال بازی میکردند اما حیف که ماهرچی میکشیم ازیارگیری سال پیشمون هست والا جای بازیکنایی مثل منیعی و فولادی نباید تواستقلال باشه![]()
كاملا تاييد ميشه . هيچ كار مثبتي از اونا تو اين بازي نديديم
درسته ولی الان دیگه پرسپولیسی هستن و نباید اینو بگی.خیلی دلم میخواست توره وپترویچی که الان توپیروزی بازی میکنه تواستقلال بازی میکردند اما حیف که ماهرچی میکشیم ازیارگیری سال پیشمون هست والا جای بازیکنایی مثل منیعی و فولادی نباید تواستقلال باشه![]()
من تازه از استاديوم اومدم خونه
نيمه دوم يه نيمه ي كاملا قلعه نوعي اي بود (موقعيت هاي زياد-بازي پرهيجان تا دقيقه اخر و ...)
كلا من كه راضي اومدم
راستي اين قضيه دعوا و بن شدن چيه باز ما دو دقيقه تنهاتون گذاشتيم افتادين به جون هم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)