کدام موسسه کتاب هاش بهتره؟ برای کنکور کاردانی به کارشناسی برق
کدام موسسه کتاب هاش بهتره؟ برای کنکور کاردانی به کارشناسی برق
مدرسان (به قول بچه ها مدرسان کثیف)
اگه آدم از قبل هیچی بلد نباشه بشینه این کتابها رو بخونه جواب میده؟ و اینکه آیا از صفر شروع میکنه به توضیح دادن؟؟
دوستان این اطلاعیه تکمیل ظرفیت رو زدن .. منتها من نفهمیدم این جمله یعنی چی ؟
پيرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1391 ثبتنام كرده و در جلسه آزمون حاضر بوده و براساس كارنامه نهائي، نمره كل علمي آنان در رشته و يا گرايش مورد تقاضا مثبت(بزرگتر يا مساوي يك) ميباشد، ميرساند بر اساس ضوابط مندرج در دفترچههاي راهنماي ثبتنام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و راهنماي انتخاب رشتههاي تحصيلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من داخل کار نامه ام هیچ عددی نزده .... نه 1 نه 0 نه منفی .... خالیه ستونش چیکار کنم کسی نمیدونه ؟
سلام
دوستان عزیزان کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته تا عید علمی و کاربردی و دانشگه ازاد نمیگیرن ؟
قبلا بهمن ماه علمی کاربردی و ازاد دانشجو میگرفتن
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کارشناسی ناپیوسته ازاد تاریخ ثبت نام91/03/30 تاریخ آزمون 91/06/02
علمی کاربردی کارشناسی پودمانی تاریخ ثبت نام 91/08/01 تاریخ آزمون 91/10/08
Last edited by شاهزاده خانوم; 26-11-2012 at 04:48.
اره بابا زیاد سخت نگیرین.قبل کنکور ادم میگه چه خبره ولی بعدش میبینه هیچی نیست
سلام دوستان
چندتا سوال:
1- تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی تموم شده!؟
یکی از دوستام میخواستش،الان تو سایت دیدم که ظاهرا تموم شده،درسته!؟
چرا بی خبر!؟
2- کاردانی به کارشناسی بدون کنکور میگیرن؟
3- ثبت نام کنکور 92 چه تاریخیه؟
ممنون
دوستان کسی چیزی از منابع امسال رو پیدا نکرده گروه صنعت کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی
در ضمن کدوم انتشارات رو پیشنهاد می کنید برای گرفتن کتابها (ریاضی و فیزیک عمومی - فارسی و انگلیسی)
Last edited by mehrdadb3; 28-11-2012 at 19:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)