فکر کنم این بازی شماره 2 هم داره ! بازی کردین؟؟
فکر کنم این بازی شماره 2 هم داره ! بازی کردین؟؟
ضمن احترام به شما اقای [Traceur] اما باید بگم که اگه شما اسم در خواستای منو اسپم میزارید .بهتره اینو بدونید ...به شما هیچ ارتباطی نداره ... که پیغام میدید . میگید فلانههو بصاره ... در ضمن تو که هی میگی داخل پی سی همه NFS هارو میشه 2 نفره بازی کرد ... منو خنگ گیر اوردی یا بلا نصبت احمق تشریف دارید ؟
اینجا گفتم تا همه بفهمن رفتار یه پروفشنال !!! که تعداد پست هاش 600 تارو رد کرده . رفتارش با یه کاربر تازه وارد و معمولی مثه من چجوره ...!!! از همه دوستان هم معضرت میخام بابت لحن نوشته هام
Last edited by SA.JJ.AD; 18-08-2010 at 03:56.
سلام بازی جدید تو مایه های مکس پین یا call of duty می خوام که خیلی وحشتناک سیستم هم نخواد با لپتاپ بشه بازی کرد
ممنون
بابا pes 6 همونی که هنری تو آرسنال بود اگر بازی نکرده باشی نصف عمرت به فتاست![]()
ممنون . نه متاسفانه بازی نکردم . اسم شماره 2 اون هم همینه ؟ چون هر چی گشتم تو اینترنت چیزی نبود حتی تو سایت اصلیش .![]()
نورهوده یا نورهود اسکل مانکی ؟![]()
شماره ي دوم اين بازي هنوز منتشر نشده.
در مورد سوال نيز به نظرم ماشيناريوم بهترين گزينست فقط معماهاش يكم سخته كه در خود بازي (با انجام يه ميني گيم) پاسخ داده شده.از نظر محيط هم كه بي نظيره.
کسی pes 6 نداره ؟ منظورم همون بازی فوتباله هست
سلام دوست عزیز !
ببینید وقتی من به شما پیام خصوصی میزنم و یه چیزی میگم بهتره شما هم با پیام جواب بدید نه اینکه بی ربط به موضوع تاپیک بیاین تو تاپیک این موضوع رو بیان کنی... دوما احترام خودتونو نگه دارید لطفا من نمیدونم شما چی هستی و لی شما حق نداری در مورد من اظهار نظر کنی ... سوما اسم پست های پشت سر هم و شبیه به هم رو میذارند اسپم !!! میتونین تحقیق کنید !!!
چهارم اینکه من به خاطر خودتون دارم میگم اسپم ندید ... و در آخر اینکه رفتار شما نهایت بچگی بود ...
دوستان میبخشید بی ربط پست دادم ولی خب واقعا لازم بود ...
با تشکر و موفق باشید ....
Last edited by Traceur; 18-08-2010 at 17:41.
لينك دانلودش رو مي خواييد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)