صدا فقط تیز میشه!کیفیت همونه!!مثل اینکه اسپیکرهای 5700 رو دست کم گرفتی؟؟؟؟این اسپیکرها همونهایی هستند که الان بر روی ان95 8 گیگ قرار دارند!ان95 8 گیگ هم 2 تا اسپیکر مثل 5700 داره با همون کیفیت و بلندی!!!برید کیف کنید!!!!
صدا فقط تیز میشه!کیفیت همونه!!مثل اینکه اسپیکرهای 5700 رو دست کم گرفتی؟؟؟؟این اسپیکرها همونهایی هستند که الان بر روی ان95 8 گیگ قرار دارند!ان95 8 گیگ هم 2 تا اسپیکر مثل 5700 داره با همون کیفیت و بلندی!!!برید کیف کنید!!!!
ایول! تو صدا 5700 رو کاملا قبول دارم...
این ترفند شما واسه فضاهای باز که بلندی مهمه خیلی خوبه... تو جاهای خلوت بمی صدا و کیفیت مهم می شه
بله!!همین طوره!!من وقتی توی خونه هستم و کسی نیست اگه بخوام با اسپیکر گوشی اهنگ گوش بدم اکولایزر رو روی max volume میزارم(همه ی درجه های اکولایزر رو بردم بالا بعدش اسمشو گذاشتم max volume!!!)
این فناوری مگاباس که تو اکولایزر سونی اریکسون هست تو 5700 نیست؟
نیست!!باید خودت بلد باشی بسیازی!!اکولایزرهایی توی بعضی سایتها قرار دادند که میگن اگه اینطور تنظیم کنی شبییه مگاباس سونی اریکسون میشه!در ضمن مگاباس سونی اریکسون همچین اش دهن سوزی هم نیست!برادر من دبل810 داشت اصلا مگاباس رو که فعال میکردی گوشی قر قر میکد چه توی اسپیکر و چه توی هدفون!!کاجی 300 خریده الان!هم توی باس و هم توئی بلندی صدا خیلی برتره!!کیفیت هم که فقط 5700!
مرسی از اطلاعات خوب و کامل و سریعت...
راست میگه من اینجام
راستی اگه الان گوشی رو نو بخریم با آپدیت جدید هستش؟؟؟
پلیری نمیشه روش نصب کرد یعنی پلیری به غیر از نوکیا که مثلا صدای باسش بیشتر باشه؟؟؟؟منظورم توی هنسفری هستش.
قیمت جدید چنده؟
قیمتش الان 260 تومنه تو مشهد! بدون گارانتی البته...
فکر نمی کنم با آپدیت جدیدش باشه چون خیلی هاش قبلا وارد شده...
نرم افزار های زیادی واسه پخش آهنگ هست ولی شنیدم که مال خود 5700 چیزی کم نداره.واسه باس بیشتر هم از هندزفری های سری واکمن می شه استفاده کرد.
واقعا اگه از هندسفری واکمن استفاده کنیم باسش بیشتر میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی قسمت دومش رو بزنیم به قسمت دوم 5700 درسته؟
کسی امتحان کرده؟؟
صداش توی هندسفری از نظر بلندی به 810 میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهی هستش که با ور رفتن به اون عمر باتری رو بیشتر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی کار با جوی استیکش راحته منظورم اینه که از ان73 که بدتر نیست که ؟
Last edited by zimka_14162; 02-01-2008 at 16:23.
خیلیها میگن جوی استیکش بده ولی من حتی این جوی استیک رو به انواع سونی اریکسون ها ترجیح میدم !!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)