سلام
بعد از اجرای بازی sims pet story پیقام:a required security module cannot activated this program cannot be executed 5023
سلام
بعد از اجرای بازی sims pet story پیقام:a required security module cannot activated this program cannot be executed 5023
سلام
وقتي مي خوام بازي RAYMAN رو اجرا كنم اين پيغام رو ميده:
The graphic card drivers are not the more recent ones, they could cause some problems to the game...
cpu 2.4 celeronشما مشخصات دقیق سیستمت رو بزار . چون این بازی به پردازنده ( CPU ) خیلی بالایی نیاز داره . یعنی بالای 3 فول !
vga geforce 5500
ram512
چرا ریاستارت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده من در زمینه ی DOS هیچ گونه اطلاعاتی ندارم ! چون خودم از ویندوز شروع کردم . میتونی از مهدی ( مدیر انجمن بازی ) بپرسیدوستان یه سری بازی (duke nukem 3d , super frug ) تحت داس گرفتم. رو ویندوز که میارم بالا اولش اینگار اجرا میشه . وارد محیط میشه اما یهو میپره بیرون. چه جوری اجراشون کنم؟
شما کرک رو کپی کردی ؟سلام
شما درایور کارت گرافیکتون رو یا یه بار نصب کنید و یا جدیدترین ورژن رو دانلود کنید .سلام
وقتي مي خوام بازي RAYMAN رو اجرا كنم اين پيغام رو ميده:
The graphic card drivers are not the more recent ones, they could cause some problems to the game...
دوست من CPU شما برای این بازی پایین هست . مشکل از CPU هست .cpu 2.4 celeron
vga geforce 5500
ram512
چرا ریاستارت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Oracle_Eldorado; 25-07-2007 at 16:24.
سلام
آقا من بازیcommand & conque 3 رو گرفتم که 2تا dvd بودش
بعد از اینکه بازی رو نصب کردم وقتی بازی رو اجرا میکنم میگه cd/dvd ارجینال رو بزار!!!
البته یه کرک داشت منم ریختم تو پوشه بازی ولی حالا نمی دونم مشکل از کرک یا از جایه دیگست؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
تو اون تاپیک دیگه هم گفتم من ناشی هستم ولی فک کنم کنار نام تاپیک نوشته بازی ها نه بازی مخصوص
بازم معضرت میخوام ولی اگه call of duty تاپیک مخصوص داره چرا من نمیبینم نمیدونم شاید من .......
بازم عضر میخوام اگه منظورتون اینکه که یه جدید باز کنم پس چرا هرجا تاپیک جدید باز میکنم یا حذف میشه یا مگن داخل تاپیک مربوطه بپرس![]()
موقع نصب هالو 2 از روی دی وی دی این ایرورو میده
the procedure entry point create process with token wcouldnt be located in the dinamic link library ADVAPI132.DLL
در حالی که این فایل توی سیستم 32 من هست
کمک!
عزیزم شما روی ویندوز ویستا داری بازی میکنی دیگه نه ؟موقع نصب هالو 2 از روی دی وی دی این ایرورو میده
the procedure entry point create process with token wcouldnt be located in the dinamic link library ADVAPI132.DLL
در حالی که این فایل توی سیستم 32 من هست
کمک!
آخه این بازی روی XP نصب نمیشه .
ممنون من ایکس پی دارم رفتم عوضش کردم
بچه ها من با اجرای بازی کانتر مشکل دارم.
من نصبش رو کامل انجام دادم و نصبش با موفقیت انجام شد اما موقع اجرا بازی بسته میشه دقیقا موقعی از بازی خارج میشه که میخواد بازی انجام بشه یعنی مرحله بعد از انتخاب تیم و زدن دکمه start match اینو رو که میزنم بعدش load میکنه که وارد بازی بشه امابعد از laod کردن یکدفعه از بازی خارج میشه.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)