پست اول این تاپیک رو به دقت مطالعه کنید ، در مورد افرادی که پیش دانشگاهی تموم کردن قوانین مشخص هست.
پست اول این تاپیک رو به دقت مطالعه کنید ، در مورد افرادی که پیش دانشگاهی تموم کردن قوانین مشخص هست.
ایا تحصیل همزمان با خدمت در دانشگاه پیام نور وجود دارد؟ایا فراگیران می توانند استفاده کنند؟
من یک مشکلی دارم که نیازمند کارت پایان خدمت هستم الانم دانشجو هستم میخوام ببینم قانون تحصیل همزمان با خدمت در پیام نور وجود دارد یا نه؟هیچکس اسفاده کرده؟چطوریه؟
خیلی ممنون![]()
قبلا که 4 نفر از دوستان استفاده کردن ، سال 88 ، ولی از بس سخت بود ، هر 4 نفر انصراف دادن .
الانم فکر کنم بشه ، باید برید دانشگاه بپرسید...
سلام من الان در ترم 2 کارشناسی برق دارم میخونم از یه دانشگاهه خارجی پذیرش گرفتم میخواستم بدونم آیا تو این مقطع یعنی کارشناسی مجوز خروج از کشور برا تحصیل میدن؟؟
بله
با وثیقه گذاشتن میتونید خارج بشید
مرسی از پاسختون وثیقه ی چقدری؟؟نقد؟؟
15 میلیونی بود ، حالا دقیقا نمیدونم چقدره
یه حساب به اسم خودتون باز میکنید و 15 میلیون رو واریز میکنید و اون حساب مسدود میشه تا برگردید
البته قبلا اینطوری بود . وقتی میرید برای گذر نامه همه چی رو بهتون میگن
سلام . من متولد 2 دی 1371 هستم و امسال به صورت حضوری فارغ التحصیل پیش دانشگاهی شدم . اگر تو کنکور امسال قبول نشدم ، سال بعد می تونم تو کنکور شرکت کنم یا نه فقط یه بار می تونم شرکت کنم ؟
سلام من متولد شهریور 71 هستم و امسال ساله دوممه که کنکور میدم میخواستم بدونم اگه اون رشته ای که تو سراسری دلم میخواست قبول نشدم و خواستم برم ازاد می تونم یه ترم برم ازاد بعد مرخصی بگیرم و کنکور سراسری
امتحان بدم و بعد انصراف بدم وبه دانشگاه سراسری برم؟ اگه میشه چطوری؟
فقط تورو خدا جوابمو بدین چون اصلا شریط روحی خوبی ندارم
ممنون
سلام
شما سال بعد (یعنی کنکور 91 ) را هم میتونید شرکت کنید. ولی باید دفترچه خدمت ارسال کنید.
انشالله همین کنکور (چند روز دیگه) رتبه ی عالی بدست بیارید.
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
سلام
بله چنین قانونی در نظام وظیفه وجود داره که دانشجویان حق شرکت در آزمون سراسری و تغییر رشته و دانشگاه داشته باشند.
امیدوارم همین کنکور 90 اون رشته ای که میخواهید قبول بشید.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)