ببین تو میتونی واسه اصلی بودنش کد *#06# بزن یه کد 15 رقمی میاد اگه عدد 7ام و 8ام اون 00 بود اصله که حتما بخر و اگه 01 یا10 بود درجه 2 هستش و اگه 08 یا 80 باشه دجه 3 و اگه 02 یا 20 بود درجه 4 و اگه 13 بود مونتاپ اذربایجان دیگه بقیه اش رو خودت بگیر![]()
ببین تو میتونی واسه اصلی بودنش کد *#06# بزن یه کد 15 رقمی میاد اگه عدد 7ام و 8ام اون 00 بود اصله که حتما بخر و اگه 01 یا10 بود درجه 2 هستش و اگه 08 یا 80 باشه دجه 3 و اگه 02 یا 20 بود درجه 4 و اگه 13 بود مونتاپ اذربایجان دیگه بقیه اش رو خودت بگیر![]()
حتما p990 بخر !
مشکلش فقط موقعی که تو نور افتاب باشه با backight کم نمیشه دیدش .
وگر نه بقیه چیزاش مثل دوربینش صفحه لمسیش سرعتش سرعت وصل شدن usb و و و و و هر چی به ذهنت برسه ولی یه مشکل خیلی بزرگ داره که .............
خیلی خوشگله مواظب باش ندزدنش![]()
خوب بستگی به شما داره که از چه نوع گوشی خوشتون بیاد لمسی یا معمولی !
دوربین p990 در حد 2 مگاپیکسل عالیه ، خوب ولی مسلما دوربین N73 چون 3.2 هست بهتره و همین طور کیفیت صداش !!
ولی من باز گوشی خودم(p990) را ترجیح میدهم![]()
دوستان من با دوربين كوشيم يكم نا آشنام و نمي تونم خوب تنظيمش كنم، ميه شمنو راهنمايي كنيد؟
عكسش فوق العاده خوبه ولي براي فيلم برداري با وجود تنظيمات زير :
1-Frame Size: 320*240
2-White Balance: Auto
3-Quality: Economy
4- Night Mode: off
وقتي فيلم برداري مي كنم با حركت دوربين تصوير تكه تكه ميشه(مثل دوربين هاي VGA) و كيفيت پاييني داره، حالا مشكل از من بي سواده يا اين گوشي كلا اينطوري فيلم برداري مي كنه؟
ممنون
تصاویر را کجا ذخیره میکنید؟ نوع رم که اصل باشه خیلی مهمه منهم این مشکل داشتم ولی بعد از تعویض رم که از دوربین فروشی معتبر گرفتم تصاویر اینه و عالی شد....
به نظر من ان 73 مزايايي نسبت به 990 داره.مثل حجم كوچكتر و صدا و دوربين بهتر و داشتن برنامه هاي بيشتر.قابليت تعويض قاب.و 990 هم صفحه لمسي و كيو بري داره و ....
در كل به نظر من 73 بهتره ( با اينكه الان خودم 990 دارم) البته اين نظر شخصي منه.
آيا توانستيد اطلاعات بيشتري پيدا كنيد
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت برنامه بیشتر توضیح بدید و حال با این وجود فکر نمی کنم با این کار مشکل گوشی برطرف شه چون من تمامی ببلوتوث ها رو پاک کردم و الان تو این باکس فقط مسیج دارم.....از دوستان دیگه هم خواهش می کنم یه لطفی کنن کمکم کنند
![]()
من فوکوس P990 رو با هیچ گوشی عوض نمییکنم.خیلی با فوکوس نزدیکش حال میکنم.n73 با او 3.2 مگاپیکسلش جلوش سوسکه.
البته N73 کیفیت تصویرش خوبه و همچنین صداش.
هین که 73 wireless نداره به درد نمیخوره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)