تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3659 از 4105 اولاول ... 26593159355936093649365536563657365836593660366136623663366937093759 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,581 به 36,590 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

من تک فرزند هستم و دیروز رفتم دفترچه پست کردم تاریخ اعزامی من افتاده برج 10 خیلی استرس دارم میگم شاید ماه خوبی نباشه؟احتمال افتادن من در شهر خودم چقدر است؟لیسانس دارم
    با تشکر

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

من تک فرزند هستم و دیروز رفتم دفترچه پست کردم تاریخ اعزامی من افتاده برج 10 خیلی استرس دارم میگم شاید ماه خوبی نباشه؟احتمال افتادن من در شهر خودم چقدر است؟لیسانس دارم
    با تشکر
    داداش خدا رحمتت کنه یادم میاد من خودم ماه سرد سال افتاده بودم عجب شیر چندتا از بچه ها از بس که هوا سرد بود و امکانات نبود گوشها شون یخ زد مجبور شدن گوششون رو ببرن یکی دیگه از بچه ها هم دو تا پا ش یخ زد سر پست از سرما البته اون تو سراب بود خلاصه بگو پناه بر خدا و برو جلو

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

با تشکر
    چون تک فرزندی ,آموزشی نه ولی خدمتت میفته شهر خودت (یا ممکنه بندازن تو استان خودت شهر همجوار که احتمالش کمه)

با چه مدرک تحضیلی اعزام میشی؟

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

با تشکر
    میتونی تمدید کنی واسه برج 12 هم هواش بهتره و هم تعطیلیش ولی وقتت هدر میره

اگه نباشه جاش خالی می مونه svb93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان
    من 6.1 اعزامم
    برای معافیت پزشکی اقدام کردم که فقط معاف از رزم دادند
    دربند 36 قانون معافیت پزشکی نوشته :
    چسبندگی شدید و یا اناستوموز شده : معاف دائم
    من هم چسبندگی شدید داشتم و هم اناستوموز شدم
    3بار عمل جراحی کردم

ولی الان معاف از رزم دادن بهمه چطوری میتونم به اینا بفهمونم خودتون نوشتید معاف کامل
    چون خیلیا میگن اگه اعتراض هم بدی باز همون دکترا به مشکلت رسیدگی می کنن و همون رای قبلی صادر می کنن
    خواهشا راهنمایی کنید من باید چیکار کنم ؟
    دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟
    کسانی میشناسم که بدون اینکه بیماری داشته باشن معافیت کامل گرفتند ولی من که 3بار عمل جراحی شدم و خودشون هم در قوانینشون نوشتن قبول نمی کنن

در مدارک پزشکی من چسبندگی شدید و اناستوموز نوشته و در سایت نظام وظیفه هم این متن نوشته ولی نمی دونم چیکار کنم :
    بند 36- هرگونه اعمال جراحي روي دستگاه گوارش که همراه با اختلالات گوارشي بوده و منجر به برداشتن قسمتي از عضو (بجز آپانديس ) و يا آناستوموز شده و يا چسبندگي وسيع ايجاد كرده باشد : معاف دائم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی هم نیست زسیدگی کنه ...
    دوستان اگه راهی بلد هستید خواهشا راهنمایی کنید
    .
    Last edited by svb93; 24-07-2016 at 13:10.

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

با تشکر
    دوست عزیز من قبلا 1/10 رفتم آموزشی. حتما حتما تمدید کن. برج 10 رفتن به آموزشی اشتباه محضه.

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوست عزیز من قبلا 1/10 رفتم آموزشی. حتما حتما تمدید کن. برج 10 رفتن به آموزشی اشتباه محضه.
    سلام
    من خودم برج ده رفتم آموزشی 05 کرمان. گرما و سرماش کمی اذیت میکرد ولی بهتر از این بود که دوباره چهار ماه خودم رو الاف کنم. حداقل این نظر منه . تنها نباید سخت گرفت تا راحت بگذره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان، من 05 کرمان افتادم،اگه تاخیر بزنم برای اسفند، کدی که خوردم عوض میشه؟
    به فرض اینکه با درخواست تاخیرم موافقت شه، به نظرتون ارزش داره روی عوض کردن این کد، شانسم رو امتحان کنم ؟
    به احتمال قوي كد عوض ميشه، اما احتمال اينكه دوباره بيافتين 05 صفر نيست و ممكنه دوباره بيافتين 05
    اما ....
    با توجه به اينكه اسفند ماه پر شده، اگه شما تمديد بزنين احتمال خيلي كمي داره كه بيافتين اسفند ماه، اونوقت اگه بيافتين ارديبهشت ماه بايد 24 ماه خدمت كنين و اينطوري 7 ماه عقب ميافتين، دوره آموزشي 2 ماه است، توكل كنين به خدا و برين آموزشي، ميدونم سخت ميگذره اما ميگذره

تازه يه احتمال ديگه هم وجود داره اونم اينه كه تمديد كنين و مثل من بيافتين نيروي انتظامي و ....

من جاي شما بودم اين كار رو نمي كردم اما تصميم نهايي با خودتونه

موفق باشيد
    دوستان من 93/10/1 آموزشی 05 کرمان بودم، حرف این بزرگوار درست بود و جا داره حالا بعد از گذشت 20 ماه دوباره از ایشون تشکر کنم.
    Last edited by حسین-; 24-07-2016 at 20:05.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم و تسویه حساب هم انجام دادم ( اواخر تیر ماه امسال و مهر هم به احتمال 99 درصد ارشد رو شروع می کنم ) ، برای صدور گواهی فارغ التحصیلی ازم کپی برابر اصل برگه تعیین وضعیت نظام وظیفه می خوان ، این برگه رو از کجا باید بگیرم ؟ پلیس + 10 ؟ اصلا همچین چیزی به من میدن ؟
    الان من هنوز معافیت تحصیلی دارم ؟
    25 سالمه و غیبت نخوردم تا حالا !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم و تسویه حساب هم انجام دادم ( اواخر تیر ماه امسال و مهر هم به احتمال 99 درصد ارشد رو شروع می کنم ) ، برای صدور گواهی فارغ التحصیلی ازم کپی برابر اصل برگه تعیین وضعیت نظام وظیفه می خوان ، این برگه رو از کجا باید بگیرم ؟ پلیس + 10 ؟ اصلا همچین چیزی به من میدن ؟
    الان من هنوز معافیت تحصیلی دارم ؟
    25 سالمه و غیبت نخوردم تا حالا !
    بله چرا نمیدن.
    شما میری یه درخواست اعزام میدی . واکسن میزنی و دکترم میری که از نظر جسمی سالم هستی اخرش مدارکو میبری پلیس +10 برگه اعزامو همون روز بهت میده. فقط هم با اون برگس که مدرک تحصیلیو میدن در غیر اینصورت مدرکی به شما نمیدن.

11. این کاربر از ariajoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •