یک خبر رو ده بار قرار ندید
ممنون از اطلاع رسانی سریع
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یک خبر رو ده بار قرار ندید
ممنون از اطلاع رسانی سریع
خبر اول: شاتل خودش دسترسی رو غیر فعال کرده بود
خبر دوم : کلا شاتل از دسترس خارج شده
حالا شما چجوری شموردی که 10 بار شده خدا میدونه .![]()
شاتل ترکیدن هم رد کرده نمیدونم ما که سرویسامون بلند مدته باید جیکار کنیم
بی خودی هزینه کردیم لاغر یه جا پیدا شد حرفم رو بزنم ترکیدم سرعت خطط 512 باشه اونموقع شب 600مگابایت دانلود کنی ای به آدم فشار میاد بعد زنگ می زنی اعتراض کنی میکه سهم باقی رو دارین مصرف می کنی
اینم نتیجه تست با سرویس آرت 5 شاتل!!!!!!!!
![]()
با این قانون کپی رایت تموم سایت ها تعطیل شده دیگه نه پیام من بدرد می خوره نه شاتل شما هر سایتی که میشد ازشون دانلود کرد داره تک تک مسدود میشه مدیافایر هم تموم فایل ها رو حذف کرد دیشب با این سرعتم هیچی نتونستم بگیرم چون هیچ سایتی پیدا نکردم بشه ازش دانلود کرد فکر کنم دانلود به تاریخ پیوست![]()
شما که دوست خوب ید طولایی داری در ضمینه مبارزه با شاتل
گفتم که تکرار نشه
ممنون
میگم این چه شرکتی هست؟ بگو ما هم بگیریم...!!!
سلام دوستان.
دیروز پریروز از طرف واحد کنترل کیفیت شاتل باهام تماس گرفتند و در مورد کیفیت سرویسهاشون نظرم رو پرسیدند. و در آخرم آدرس ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بهم دادن و گفتن اگر شکایتتون رو به اینجا بنویسید خیلی زود بهش رسیدگی میشه.
خلاصه اگر الان سرویس 1مگ دارید و در ساعات رایگان شب محدود شدید و سرعتتون از 10 کیلوبایت بر ثانیه کمتر شده و یا 2 مگ دارید و به دلیل محدودیت سرعتتون از 20 کیلوبایت کمتر شده حتما ایمیلی با این مظمون که "طبق قانون حداکثر ضریب اشتراک باید یک به ده باشد ولی شرکت محترم شاتل بر خلاف این قانون سرویس مرا با بیش از ده نفر به اشتراک گذاشته" رو با قید شماره اشتراک و نام و ... به این آدرس ایمیل بفرستید و با پشتیبانی تماس نگیرید (یا اگرم گرفتید حتما به اون ادرس هم بفرستید شکایتتون رو)، فکر میکنم اون آدرس ایمیله خیلی مناسب تر باشه برای پیگیری.
اگر جواب بده محدودیت دانلودتون برداشته میشه و سرعت رایگان شبانه به حالت عادی بر میگرده.
شــــاتل با این چیزا نمی ترکه
سایتش داره آپدیت میشه دوست عزیز
من سرویس آرت 1 دارم . بعد داون استریم رو روی 896 بستن ولی سرعتم واقعی 16 . ولی از سایت خود شاتل که فایل دانلود میکنم سرعت 100 . خیلی نامردنمیگم راهی نداره بشه از سرور های دیگه هم با حداکثر دانلود کرد !؟ به خودشون گفتم میگه سرور ما داخلی برای همین با حداکثر دانلود میکنه !
![]()
هم اکنون 90 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 90 مهمان)