نت ایران هیچ وقت درست نمیشه از این وعده ها 10 ساله میدن.
شما بشین تا نیمه شهریور ببین درست میشه شد مارم خبر کن...
نت ایران هیچ وقت درست نمیشه از این وعده ها 10 ساله میدن.
شما بشین تا نیمه شهریور ببین درست میشه شد مارم خبر کن...
این وضع دیشب من برای سومین شبه متوالیه
اینقدر تایم اوت زیاد بود نتونستم دیشب عکس رو آپ کنم
![]()
خیلی لطف کردی دوست عزیزم
ممنونم
مودم زایکسل مورد نظر Del1202-T10B هستش
فکر میکنم مودمی هست که شرکت شاتل به مشتری ها میده
توی تک آنتن ها و برای مصرف خانگی فکر میکنم بهترین مودم زایکسل باشه، درست میگم؟
دوست عزیز شما هم که از جبهه ی امیدواران هستید. (هر چند آرزو بر جوانان بقول معروف عیب نیست :-دی)
مگر بار اول هست از این وعده ها میدن؟ اینبار که هیچ 10بار دیگه هم از این وعده ها بدهند و اتفاقی نیافتد باز هنوز کسانی پیدا میشن که دل به این حرفها ببندند.
کلا این وعده ها از جنس وعده سر خرمن هست. در تعجبم چرا بعضیا هنوز دل می بندن به این وعده ها.
مگر نگفتن فلانی داره میاد و میخواد وضغیت اینترنت رو بهتر کنه و فیس بوک بقول یه نفر و غیره را از فیلتر در بیاره، ال کنه بل کنه.
الان سرعت ها همون هایی هست تقریبا که 1سال پیش هم بود بعضا بدتر هم شده سرعتشون.
کیفیت که بدتر از 1 سال پیش شده بعداز گذشت 1 سال و قطعی های پی در پی.
فیس بوک و یو-تیوب و غیره برای رفع فیل-تر هم نیاز به 8 سال وقت نداره اراده باید برای انجامش باشه که نیست اینطور که توی این 1 سال گذشت و دیدیم.
gamespot و ign و adventuregamers و کلی سایت دیگه نه محتوای مجرمانه داره و نه س.ک.س.ی و جز بازی چیز دیگه ای نیست چندسالی میشه همه رو از دم فیل-تر کردن.
به جایی رسیده که باید بگیم اینترنت فیل-تر هست منهای چندسایت مثل خبرگزاری فارس و این صحبت ها.
اگر بگن قیمت ها بزودی افزایش پیدا میکنه مطمئن باشید عملی میشه، ولی کاری نمیکنن صفا کنید.
توصیه میکنم دل به این وعده ها خوش نکنید چون آخرش دلتون میسوزه :-دی
Last edited by Alone-Star; 19-08-2014 at 11:38.
یعنی شما الآن وضعیت اینترنت ایران رو با 10 سال پیش که نه با همین 2 یا 3 سال پیش مقایسه میکنی به نظرت فرقی نکرده؟
بحث من اصلاً بحث فیلتر و این جور چیزا نیست. از نظر من هم فیلترینگ احمقانهترین کاری که انجام میشه. اما اون بحثش تو حوزه سیاستگذاری کلان نظام و مملکته.
من در جواب اون دوستمون که گفته بودن پینگشون رفته بالا و در واقع مشکل فنی تو ارتباط اینترنتشون بود اون خبر رو نقل قول کردم. به هر حال ارتقای ظرفیت شبکه یا اصلاح اون که یه دکمه یا سوئیچ که نداره سر یه ثانیه مشکلش رو حل کنند. همین هفته گذشته واسه یه کابل برگردون ساده، خط تلفنهای شرکت ما 2 روز قطع بود. خوب قرار نیست که یه شبه همه رو درست کنن.
در مورد سرعت اینترنت هم تو همین یک سال گذشته افزایش سرعت بوده. ولی قرار نیست که هر چی سرعت و ظرفیت اینترنت بالا میره همهاش رو من یا شما هم احساس کنیم. من و شما تا 1 سال پیش سرعتمون 4مگابیت بوده، از پارسال به این طرف رسیده به 8 مگابیت. حالا با یه کیفیت 80 درصدی و به قول شما تو این یک سال تغییری نکرده. اما خیلیها هم بودن که تو این یک سال گذشته افزایش سرعت داشتن. مثلاً صبانت تو همین یکی دو ماه گذشته سرعتش رو از 3 - 4 مگ ارتقا داده به 12مگ.
در ضمن، من به وعدهها دلخوش نکردم، اما روندی که حداقل تو 10 سال گذشته تو ایران بوده روند رو به رشدی بوده. اما اشکالات هنوز هم خیلی زیاده و ما نسبت به دنیا همیشه عقبتریم.
به هر حال، چه شما من رو جزو جبهه امیدواران بدونید، چه ندونید، من معتقدم تکنولوژی راه خودش رو پیدا میکنه و ما هم یواش یواش وضعیت کلیمون بهتر میشه.
برمنکرش لعنت! من که نمیگم فرقی نکرده ولی این فایده نداره که هر 2 ماه یه بار به یه بهونه ای نتو خراب کنن.
به نظر من اینجوری هیچ فایده ای نداره هر بارم یه بهونه یه بار میگن سیم ها توی دریا کشتی رفته روش یه بار کوسه گازکرفته یه بار ارتقاء پهنای باند و....
این نشد نت که هر روز به یه بهونه ای خراب باشه.
آرزو به دلمون موند که یه سال نت مشکلی نداشته باشه!
بله. دقیقاً. کیفیت اینترنت وقتی درست میشه (یعنی اونجور که من و شما دوست داریم) که انحصار دولت از روش برداشته بشه. این یکی رو دیگه من خوشبین () هم امیدی بهش ندارم حالا حالاها اتفاق بیافته. یعنی ناچاریم فعلاً تو همین چارچوب دولتی امیدوار باشیم آروم آروم وضعیت شروع کنه به بهتر شدن.
شاید سرعت بالاتر رفته باشه اما قیمت حجم مصرفی در واقع بیشتر شده... درسته که گیگ اضافی از 5 تومن شده 3600 تومن ولی در عوض سرویسای نامحدود رو حذف کردن(مخابرات توی اکثر شهرستانها حذف کرده...پارس و شاتل هم حجم جایزه رو کم کردن)....
راستش من اطلاع چندانی در این مورد ندارم. اما تا جایی که شنیدم مودمهای زایکسل مودمهای نسبتاً خوبی هستند.
دادا من که کلا تمایلی به موندن ندارم !
من میدونم دیگه وقتی بزنم تخلیه 2 هفته پارس منو اسیر می کنه 1 هفته هم اون شرکتی که می خوام ازش اینترنت بگیرم !
به خاطر همین اقدامی نمی کنم در این رابطه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)