کسی نمیدونه ؟
کسی نمیدونه ؟
معمولا اینجوری بود که واسه دو ماه آموزشی می فرستادن خاتمی یزد ، اونایی هم که آموزشی نداشتن می فرستادن مدرس کرج 10 روز کلاس های خاتم
خاتمی یزد میری شک نکن اگر هم تکمیلی داشته باشی البته به شرط برقراری قانون تکمیلی یک دوره 23 روزه باید بگزرونی .
سلام
نیروی هوایی مهرآباد برای یگان چطوره دوستان؟کسی اونجا بوده؟؟
یه نصیحت برادرانه
دوستانی که میخوایند دفترچه پست کنید ... حتما سریع اقدام کنید وهمه تلاشتون رو بکنید اولین تاریخ اعزام نصیبتون بشه .. واقعا روزهایی که صبر میکنی که خدمتت برسه هرکدوم 100 روز میگذره .
این یه سالی که منتظرم بودم برج 6 برسه خیلی سرم شلوغ بود و پیش زمینه اهداف بعد خدمتم رو آماده میکردم ولی با این وجود داغون شدم.
فکرش آدم رو میخوره .. هرچه سریعتر خودتون رو تو عمل انجام شده قرار بدید.
خدمت به خودی خود سخت هست .. خیلی بده اگه قبلش هم اینطوری اذیت بشید.
یه جورایی فقط دلم میخواد بیاد و شرش کنده شه.
سلام دوستان ببخشید من پدرم برای کارای کسر خدمتم (جبهه) بهش گفتن باید بری تهران ستاد کل نیروی زمینی ارتش. از دوستان تهرانی کسی آدرس این ستاد رو داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان
حداکثر کسر خدمت بسیج برای کسی که دوره تکمیلی رو نرفته چقدره؟ چون شنیدم میگن هر چند سال هم سابقه داشته باشی ولی تکمیلی نرفته باشی حداکثر 4ماه کسری میدن؟!
بند ب ماده الحاقی 5 در ذیل ماده 36 تصویب گردید . که در پست های بالا اومدهرا کدوم سایت نوشته؟
سلام
عزیزان یک سوال فوری دارم .
دیروز که دفترچه فرستادم . یک مورد از اطلاعات اشتباه ثبت شده ، چگونه میتونم اونو اصلاحش کنم ؟؟؟ میشه کمک کنید خیلی فوری هست .
دوستان راهی داره ؟ میشه اصلاح کرد ؟
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)