تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3657 از 4428 اولاول ... 265731573557360736473653365436553656365736583659366036613667370737574157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,561 به 36,570 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

جایی برای حرف میمونه ؟؟؟؟

2. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یکی از جملات پست قبلیم فکر کنم بد برداشت شده بود ویرایشش کردم....
    این ماجرای جاسوس رو من باب کردم... ولی اون قضیه اش فرق میکنه... اگه باگی چیزی تو سیستم پارس باشه که بشه ازش استفاده کرد(مثل اون باگ باشگاه هواداران) اگه اینجا بگید سریع درستش میکنن.....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه سری درایور میخواستم بگیرم سرعت پارسو دیدم بیخیال شدم یه بسته 5 گیگی ایرانسل خریدم 20 تومن دانلودشون کنم
    اینترنت ایرانسل همین الان (استان قم)

اینم تست پارس ....

5. 2 کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جایی برای حرف میمونه ؟؟؟؟

از پارس دل بکن بیا بیرون بهنام

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بابا! چرا افتادین به جون هم؟ یکی دیگه گند زده، یکی دیگه سودشو برده، شما دارین یقه هم دیگه رو پاره می‌کنین؟

این جا قرار بوده تاپیک «بررسی اینترنت ADSL پارس‌آنلاین» باشه، نه جای جنگ و دعوا. نکنین این کارا رو. همین چند صفحه قبل بود که مدیر انجمن به این جور کارا تذکر داده بود.

بذارین اینجا جایی باشه که هر کی سؤالی، مشکلی داشت بیاد مطرح کنه شاید بتونه جواب بگیره.

8. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نظر من درباره برخی مسائل که دوستان تو این چند صفحه مطرح کردن اینه:

1. قاعدتاً همه شرکت‌های ISP هر از چندگاهی یا به صورت مرتب این تاپیک‌ها رو ممکنه دنبال کنن. اما مطالب داخل این تاپیک‌ها رو خیلی جدی نمی‌گیرن. چون مجموع کسایی که مثلاً تو تاپیک پارس‌آنلاین می‌آن شاید زیر 100 نفر باشه. هر کدوم از این تاپیک‌ها یه تعداد مراجعه‌کننده ثابت و پایه (10 تا 15 نفر) دارن و بقیه هم معمولاً خیلی گذری سر می‌زنن. به هر حال کل کسایی که تو این تاپیک هستن شاید زیر 0.05 درصد کل مشتریای پارس‌آنلاین هم نباشن. برای بقیه شرکت‌ها هم همینه.

2. این بحث کاربر «جاسوس» که مطرح شده بود، به نظر من احتمالاً یه حرکت خودجوش یا با مجوز مدیرای شرکت پارس‌آنلاین اما به صورت غیررسمی، از طرف یه کارمند پارس‌آنلاینه. یه مدتی اومده اینجا و حضور داشته تا بتونه به قول معروف مشکلات رو از کف کوچه و بازار و بدون واسطه منتقل کنه. اما خوب بعد از یه مدتی بی‌خیال شده. گر چه هنوز هم آنلاین می‌شه یه وقتایی. تو فیسبوک و تو کلوب و این جور سایت‌ها هم حضور دارن ولی غیررسمیه. من اسمش رو جاسوس نمی‌ذارم. چون از چی می‌خواد جاسوسی کنه؟ از مشتریای خود شرکت؟ البته طبیعیه که اگه بفهمه سیستم پارس‌آنلاین باگی داره که به ضرر سود و منافع شرکت پارس‌آنلاینه سریع اطلاع بده برای رفعش.

3. پارس‌آنلاین هیچ دلیل نداره اگه بفهمه سرعت یه کاربری زیاده بیاد سرعت اونو کمش کنه یا براش محدودیت بذاره. سیاستش هم از اول این نبوده که خیلی کاربرا رو مستقیم محدود کنه. شاتل سابقه این کار رو داره، همه هم می‌دونن. خودش هم اذعان داره به این موضوع. آسیاتک روزانه محدود نمی‌کنه. اما شبانه سرعتت رو می‌کنه نصف سرعت اسمی سرویست. بقیه شرکت‌ها رو نمی‌دونم. اما به هر حال تا الآن ندیدم که پارس‌آنلاین حتی رو سرویس‌های نامحدودش هم محدودیت خاصی بذاره. تنها محدودیتی که پارس‌آنلاین اونم بعد از راه انداختن این سیستم مدیریت ترافیک «رایگانش» اعمال کرده، اینه که شروع کرده یه لیستی از سایت‌هایی که دانلود ازشون زیاده (به ویژه تو شبانه رایگان) تهیه کرده و تو ساعت‌های شلوغی و/یا در مراکزی که مشکل پهنای باند داره، سرعت دانلود از این سایت‌ها رو محدود می‌کنه. البته نگرانم نکنه یواش یواش این بلک‌لیست شامل کل سایت‌های اینترنتی به غیر از poldownload بشه.

4. مشکل پهنای باند واقعاً وجود داره. من این رو به عینه تو ماه رمضون دیدم. قبل از ماه رمضون و بعد از اون مرکز مخابراتی ما (آیت‌اله کاشانی تهران) تو شبانه رایگان وضعیت بدی نداره. غیر از ساعت 2 تا 4 صبح که واسه من که سرویس 2مگ محدود دارم، سرعت به 65 تا 70 درصد سرعت روزانه می‌رسه، از ساعت 4 تا 7 صبح تقریباً فرقی با روزانه نداره. شاید حداکثر 5 درصد کمتر از روزانه است. اما تو ماه رمضون، تا خود ساعت 6 صبح ما مشکل داشتیم یعنی سرعت حتی به یک سوم هم کاهش پیدا کرده بود. علتش هم این بود که به برکت این ماه پربرکت، شب‌بیداری ملت بیشتر بود و میزان ترافیک دانلود بالاتر. نتیجتاً سرعت من به یک سوم افت می‌کرد.

5. اصولاً تو همه جای دنیا، شرکت‌های ISP بیشتر از ظرفیت کل پهنای باندشون مشتری می‌گیرن. چون بر اساس الگوی مصرف کاربرا به این نتیجه رسیدن که مثلاً 2 تا 3 برابر پهنای باند کلشون تو یه مرکز مخابراتی اگه مشتری داشته باشن، با مصرف عادی و معمولی هیچ وقت دچار کمبود پهنای باند نمی‌شن. اما تو ایران شرکت‌های ISP یه جاهایی خیلی بیشتر از این مقدار مشتری می‌گیرن که باعث می‌شه تو ساعت‌های پرترافیک و بعضاً تو ساعت‌های عادی هم دچار مشکل بشن. البته در هر حالتی، مقصر اصلی مشکل پهنای باند خود شرکت ISPاه و نمی‌تونه با این ادعا که «شرکت زیرساخت به ما پهنای باند نمی‌ده» از زیر بار تقصیر خودش که بیشتر از ظرفیت مجازش مشتری گرفته، شونه خالی کنه.

6. این که بعضیا ممکنه اوائل که سرعت‌ها به 9 مگابیت افزایش پیدا کرده بود سرعت خوبی داشتن ولی الآن سرعتشون افت کرده، ممکنه چند تا دلیل داشته باشه. مهم‌ترین دلیلش اینه: پارس‌آنلاین تو یه مرکز مخابراتی که تا قبل از این کار متوسط سرعت و پهنای باند کاربراش 1مگابیت بوده، اومده برای انجام این کار فرضاً پهنای باند اینترنت جهانیش رو 2 یا 3 برابر کرده. (قاعدتاً بیشتر از این نمی‌تونسته باشه. چون پهنای باند اینترنت کشور ظرف یک سال گذشته 2 برابر شده. پس سهم پارس‌آنلاین هم به طور متوسط همین مقدارا باید باشه.) اما متوسط پهنای باند کاربراش تو اون مرکز مخابراتی با اجرای این طرح به حداقل 5مگابیت رسیده که می‌شه 5 برابر. بالأخره تو ساعت‌های شلوغی و پرترافیک ممکنه دچار مشکل بشه. این تازه با فرض اینه که مشتری جدید نگیره. اما یکی از اهداف این کارش جذب مشتری جدید بوده. مشتری جدید هم که خیلی‌هاشون با وعده سرعت بالا جذب این شرکت شدن، دنبال دانلود شبانه رایگان با سرعت بالا هستند. این جوری بعد از یه مدتی این مرکز دچار محدودیت پهنای باند می‌شه و تو ساعت‌های شلوغ و پرترافیک دیگه اونی که می‌تونسته سرعت 1مگابایت در ثانیه داشته باشه ممکنه سرعت اسمیش رو هم به زور گیرش بیاد. این به معنای محدود کردن مستقیم یه کاربر نیست یا جاسوسی کارمند پارس‌آنلاین تو این تاپیک از کسایی که سرعت بالا دارن. اما بازم می‌گم مقصر اول و آخر این وضعیت خود پارس‌آنلاینه. الآن یه همچین وضعیتی داره تو صبانت اتفاق می‌افته. سرویس 12مگابیت داره می‌ده. ملت شبی 20گیگ حتی بالاتر هم دانلود می‌کنن. اما هنوز به یکی دو ماه نرسیده، بعضیا می‌گن که نسبت به اوائل سرعتشون اومده پایین. یا حداقل بعضی شبا می‌آد پایین.

7. الگوی مصرف ما ایرانی‌ها به دلایل مختلف الگوی نرمالی نیست. ما کلاً به دلیل محدودیت‌هایی که داریم مجبوریم یا تمایل پبدا می‌کنیم خیلی از اطلاعات موجود در اینترنت رو دانلود کنیم. (دقیقاً بر خلاف روندی که الآن تو فضای کامپیوتری و اینترنتی جهان حاکمه که همه اطلاعات دارن آنلاین می‌شن و دیگه کسی دنبال نگه داشتن اونا رو کامپیوتر یا سیستم یا منابع شخصی خودش نیست.) این باعث می‌شه که الگوی مصرف ما از حالت عادی و نرمال کشورهای دیگه خارج بشه. واسه همینم اعداد و ضرایبی که شرکت‌های ISP کشورهای دیگه استفاده می‌کنن و با همون ضرایب سرویس باکیفیتی به کاربر می‌دن، تو کشور ما جواب نمی‌ده. البته در مجموع با بالا رفتن کلی سرعت اینترنت کشور، یواش یواش یه بخشی از این محدودیت‌ها از بین می‌ره و الگوی مصرف هم تا حدودی اصلاح می‌شه. اما به طور کامل درست نمی‌شه. چون یه بخشیش دیگه شده فرهنگ مصرف اینترنت ما.
    Last edited by bilmazlar; 19-08-2014 at 09:08.

10. 7 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بچه ها به نظرتون بین مودم های موجود خیلی فرق هست؟

مثلا برند TP Link و Zyxell از نظر کیفیت ساخت با هم متفاوت هستن؟ روی میزان دیسکانکت شدن هم تاثیر داره؟
    برد وای فای جفتشون با احتساب اینکه هر دو 5 دسی بل هستن فرق داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

پینگ 8.8.8.8 شده 300 ایرانی از 20 اومده رو 80.
    نتو 15 دقیقه قطع میکنن اصلا انگار نه انگار.
    آخه خدایی کی میخوان درست کنن؟ اگه با موشک این شرکتو میزدن باید تا الان درست میشد!
    خجالت نمیکشن بعد میان پیغام ما شرمنده ایم میدن. واقعا دیگه نوبره...

13. این کاربر از Navid_Messi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها به نظرتون بین مودم های موجود خیلی فرق هست؟

مثلا برند TP Link و Zyxell از نظر کیفیت ساخت با هم متفاوت هستن؟ روی میزان دیسکانکت شدن هم تاثیر داره؟
    برد وای فای جفتشون با احتساب اینکه هر دو 5 دسی بل هستن فرق داره؟
    بله. حتماً بین مودم‌های موجود در بازار تفاوت وجود داره چه از نظر کیفیت قطعات مورد استفاده در ساخت اونا و چه از نظر قابلیت‌ها و امکاناتشون. اما این که به طور مشخص بگیم این برند بهتره یا اون یکی برند خیلی مبنایی شاید نداشته باشه. شرکت‌های مختلف هم مودم‌های خیلی خوب و حرفه‌ای دارند و هم مودم‌های ارزان‌قیمت و اقتصادی اما با امکانات پایین و احتمالاً قطعات با کیفیت پایین‌تر. مودم‌های ارزان‌قیمت در شرایطی که وضعیت خط اشکالات اساسی داشته باشه، مثلاً میزان نویز خیلی زیاد باشه، بیشتر دچار پرش لینک می‌شن. اما مودم‌های حرفه‌ای‌تر کمتر.

با توجه به این که برای بررسی مودم‌ها تالار جداگانه‌ای تو آدرس زیر وجود داره، پیشنهاد می‌کنم سؤالتون رو اونجا مطرح کنید. ضمناً بهتره وقتی می‌خواید مقایسه انجام بشه دقیقاً مدل مودم‌ها رو هم ذکر کنید. چون به صورت کلی هیچ کسی نمی‌تونه جواب قطعی بده به شما:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پینگ 8.8.8.8 شده 300 ایرانی از 20 اومده رو 80.
    نتو 15 دقیقه قطع میکنن اصلا انگار نه انگار.
    آخه خدایی کی میخوان درست کنن؟ اگه با موشک این شرکتو میزدن باید تا الان درست میشد!
    خجالت نمیکشن بعد میان پیغام ما شرمنده ایم میدن. واقعا دیگه نوبره...
    دوست عزیز. معاون بهره‌برداری شرکت زیرساخت مخابرات اوائل مرداد تو یه مصاحبه با روزنامه شرق گفته بود که با شرکت‌ها به توافق رسیدن که طی یک مهلت 45 روزه که تا اواسط شهریور طول می‌کشه وضعیت پهنای باند اینترنت و کیفیت سرویس‌دهی روبه‌راه بشه. فکر می‌کنم اختلالاتی که تو این مدت مرداد تو وضعیت اینترنت به وجود اومده یه بخش زیادیش به این برمی‌گرده. امیدوارم بعد از نیمه شهریور به بعد دیگه این مشکلات وجود نداشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •