میشه بگید خلاصه داستان این قانون چیه؟
من اصلاحیه رو کامل خوندم . تو قانون معافیت از سربازی اصلا دست نبردن . بندهای دیگه رو اصلاح کردن. یعنی همون شرایطی که تو مصوبه قبلی بوده...
میشه لینک متن کامل اصلاحات رو بزارین. هر چی گشتم پیدا نکردم
ممنون
طرح معافیت سربازی در مصوبه 27 تیر 95 وجود نداره.
اما احتمالا فردا که در مورد ادامه رسیدگی لایحه احکام دائمی برنامه های توسعه کشور هست، این طرح بعنوان ماده الحاقی 2 به رأی گذاشته بشه ( به گفته خوده نماینده های در رأس امور این موضوع، این آخرین تلاش هست و اگر رأی نیاره احتمال بسیار زیاد دیگه پرونده ش بسته میشه )
بند ب ماده الحاقی 5 در ذیل ماده 36 تصویب گردید .
( ب- صدر بند 3 ماده 45 قانون خدمت وظیفه عمومی به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به آن الحاق میشود:
3- بیست و چهار ماه آزادگی به دوازده ماه آزادگی، 25 درصد (25%) جانبازی به 10 درصد جانبازی، 30 ماه سابقه حضور در جبهه به دوازدهماه سابقه حضور در جبهه
تبصره- فرزند شهید مشابه جانباز پنجاه درصد (50%) محسوب میشود.)
فقط این ماده 36 گشتم نفهمیدم در مورد چیه
جای امیدواریش اینجاست که گفته میشه کمیسیون نماینده حقوقی شورای نگهبان تو مجلس رو راضی کردن و امروز فقط منتظر بودن تا رأی بیاره و تصویب بشه
ان شاء الله هر چی خیر هست اتفاق بیفته
بند ب ماده الحاقی 5 در ذیل ماده 36 تصویب گردید .
( ب- صدر بند 3 ماده 45 قانون خدمت وظیفه عمومی به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به آن الحاق میشود:
3- بیست و چهار ماه آزادگی به دوازده ماه آزادگی، 25 درصد (25%) جانبازی به 10 درصد جانبازی، 30 ماه سابقه حضور در جبهه به دوازدهماه سابقه حضور در جبهه
تبصره- فرزند شهید مشابه جانباز پنجاه درصد (50%) محسوب میشود.)
فقط این ماده 36 گشتم نفهمیدم در مورد چیه
جای امیدواریش اینجاست که گفته میشه کمیسیون نماینده حقوقی شورای نگهبان تو مجلس رو راضی کردن و امروز فقط منتظر بودن تا رأی بیاره و تصویب بشه
ان شاء الله هر چی خیر هست اتفاق بیفته
این بار با مشورت نماینده نیروهای مسلح قانون تصویب کردن یا بازم خودشون بریدن و دوختن؟
سلام
بلاخره دیروز رفتم معاینه و با تعریق شدید و پرولاپس دریچه میترال و یه مشکل کمر دکتره گفت تهش معاف از رزمی.منم بیخیالش شدم گفتم ولش کن،بنویس سالم.البته معافیت کفالت برادر معلول هم برداشته شده
فعلا دنبال امریه ام و احتمالا زمستون اعزامم باشه هنوز ثبت نامو کامل نکردم اما پلیس +10 گفت دی احتمالا اعزامه دقیقشو بعد ثبت نام میگم. چند ماه دیگه ما هم کچل میشیم![]()
Last edited by amirdnvos; 20-07-2016 at 12:53.
این یعنی چی ؟ یعنی تصویب شد معافیت ایثارگران و جانبازان؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
تصویب شدن این موضوع فقط به این معنی هست بار دیگه این موضوع بررسی میشه و بصورت قطعی و 100% نیست.
من جایی نشنیدم این موضوع رو فقط در حال حاظر کمیسیون سعی کرده نماینده حقوقی شورای نگهبان تو مجلس رو راضی کنه
امروز رئیس مجلس هم بعد از تصویب این موضوع گفت که کمیسیون باید نظر شورای نگهبان رو جلب کنه
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)