آره رفیق یادمه![]()
اومدم بت گفتم وقتی واسه تو خوبه دلیل نمیشه واسه همه خوب باشه
اومدم بت گفتم وقتی واسه تو خوبه دلیل نمیشه واسه همه خوب باشه
چون اکسپرس رو خیلی محدود میکنن !
فقط با سرور poldownload که مال خود پارس آنلاین هست سرعتم اسمی میشه :
![]()
خطاب به بهنام عزیز و تمام دوستانی که مشکل سرعت دارن....
به نظر من شما توی یه ساعت خلوت مثلا 1 شب به بعد یا قبل از 8 صبح از سایت خود پارس آنلاین فایل تستش رو دانلود کنید اگه سرعتتون به حداکثر سرعت سرویستون رسید(1 مگابایت بر ثانیه برای سرویسای حجمی بالای 128) یعنی پارس توی منطقه ی شما کمبود پهنای باند داره... با تجربه ای که من دارم به این راحتیا اینا پهنای باند اضافه نمیکنن و بهتره که شما هر چه زودتر خطتون رو تخلیه کنید و برید از یه جای دیگه سرویس بگیرید! اینم که قبلا وضعتون خوب بوده دلیل نمیشه... احتمالا توی این یک ماهه توی منطقه ی شما زیاد مشتری جذب کردن....
ولی اگه سرعتتون به حداکثر سرعت سرویستون نرسید....
معنیش اینه که یه مشکلی توی خط یا پورت یا تنظیمات سیستم و غیره دارید... دنبالش رو بگیرید تا مشکل رو پیدا کنید و یه را حلی براش پیدا کنید....
Last edited by netstat; 19-08-2014 at 00:45.
داداش مشکل از پهنای باند نیست البته همیشه بهانه ی پشتیبانی پهنای باند هست ولی واسه من بعضی شبها با چند بار خاموش و روشن کردن مودم سرعت درست میشه میره تا 600 بالا ولی بعد از چند ساعت دوباره سرعت به شدت افت میکنه از الان هم بدتر میشه که کاملا مشخصه مشکل از خودشونه تازه نه فقط واسه من واسه خیلی ها اینطوریه .......
خب من یه سوالی ازت دارم ؟؟؟؟؟
هر چقدر اینا دمه محله ما مشتری جذب کرده باشن باید سرعته روزانه بشه 300 بعد شبانه 50 ؟؟؟؟؟؟
اگه مشکل هست باید هم تو روز باشه و هم تو شب !
جالبه به من که انقدر زنگ زدن یه بار نگفتن پهنای باندمون کمه !
رضا جان شما با خاموش و روشن کردن مودم که به جایی نمی رسی هیچ ، مودمتو هم میسوزونی
همه چی رو باید اون شرکت درست کنه اونه که میگه امشب که کدوم کاربر ها بیان با سرعته بالا بگیرن و کدوم کاربر ها بیان با سرعته کمتر بگیرن !
بچه ها خدا وکیلی میدونید پهنای باند یعنی چی؟![]()
نه فقط تو میدونی
شازده رو نگا
تو فکر می کنی همه چی دونی ؟؟؟؟؟![]()
شوخی کردم ناراحت نشو حالا
تقصیر خودتونه دیگه
وقتی سرعت روزانه 300 باشه شبانه 50 این معنیش دقیقا کمبود پهنای بانده.... وقتی مشکل پهنای باند باشه مشکلات شبانه بیشتر از روزانس چون میزان استفاده توی ساعتای رایگان بیشتره.
پشتیبانی هیچوقت پهنای باند رو "بهونه" نمیکنه اگه پشتیبانی بهت گفت پهنای باند نداریم یعنی یه آدم صادق به تورتون خورده و داره میگه برو خطت رو تخلیه کن!
حالا شما اینچیزی که بتون گفتم (دانلود از سایت پارس) رو امتحان کنید معلوم میشه وضع پهنای باند محلتون چطوره.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)