تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3655 از 4428 اولاول ... 265531553555360536453651365236533654365536563657365836593665370537554155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,541 به 36,550 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مگه بحث 2 یا 3 تا کاربر هستش که بیان بررسی کنن تا ببین کدوم شازده با سرعته خوب می گیره و کدوم شازده با سرعته بد !
    خب یکسری ها از جمله خودم ، من خودم کیفیت خط و همه چیم خوبه یعنی پهنای باند که تا 9 مگ هست رو هم میکشه 1 ماه و نیم پیش من سرعتم روی 1 مگ بود ( روزانه و شبانه ) و قبل از 1 ماه و نیم هم هیچ مشکلی نداشتم کلا سرعت می ترکوند
    تا اینکه اومدم تو این تاپیک هرکی که می گفت که سرعتم بده یا کلا بد از پارس می گفت شاکی می شدم می توپیدم بهش ، من هم روزانه و هم شبانه سرعتم رو میذاشتم و به همه نشون میدادم و همه هم میگفتن عجب سرعتی داره
    و به محض اینکه 1 یا 2 روز از زمانه عکس گذاشتن هام و همچنین تعریف از پارس گذشت در جا سرعتم به 20 تا 50 کیلوبایت رسید !
    یعنی وعضه من شد بدتر از اون کسایی که می گفتن پارس بده و همچنان این افت سرعت با من همراه هست !
    اولین نفر هم رضا بود یادته رضا ؟؟؟؟
    آره رفیق یادمه
    اومدم بت گفتم وقتی واسه تو خوبه دلیل نمیشه واسه همه خوب باشه

هنوز شبانه شروع نشده سرعتم اینه دیگه معلوم نیست بعدش میخواد چی بشه

2. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

آره رفیق یادمه
    اومدم بت گفتم وقتی واسه تو خوبه دلیل نمیشه واسه همه خوب باشه

هنوز شبانه شروع نشده سرعتم اینه دیگه معلوم نیست بعدش میخواد چی بشه

من میگم از یه سرور خوب غیر معروف دان کن ببین باز هم همین مشکل رو داری ؟؟؟؟
    چون اکسپرس رو خیلی محدود میکنن !

4. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من میگم از یه سرور خوب غیر معروف دان کن ببین باز هم همین مشکل رو داری ؟؟؟؟
    چون اکسپرس رو خیلی محدود میکنن !
    فقط با سرور poldownload که مال خود پارس آنلاین هست سرعتم اسمی میشه :

6. 2 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خطاب به بهنام عزیز و تمام دوستانی که مشکل سرعت دارن....
    به نظر من شما توی یه ساعت خلوت مثلا 1 شب به بعد یا قبل از 8 صبح از سایت خود پارس آنلاین فایل تستش رو دانلود کنید اگه سرعتتون به حداکثر سرعت سرویستون رسید(1 مگابایت بر ثانیه برای سرویسای حجمی بالای 128) یعنی پارس توی منطقه ی شما کمبود پهنای باند داره... با تجربه ای که من دارم به این راحتیا اینا پهنای باند اضافه نمیکنن و بهتره که شما هر چه زودتر خطتون رو تخلیه کنید و برید از یه جای دیگه سرویس بگیرید! اینم که قبلا وضعتون خوب بوده دلیل نمیشه... احتمالا توی این یک ماهه توی منطقه ی شما زیاد مشتری جذب کردن....
    ولی اگه سرعتتون به حداکثر سرعت سرویستون نرسید....
    معنیش اینه که یه مشکلی توی خط یا پورت یا تنظیمات سیستم و غیره دارید... دنبالش رو بگیرید تا مشکل رو پیدا کنید و یه را حلی براش پیدا کنید....
    Last edited by netstat; 19-08-2014 at 00:45.

8. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

به نظر من شما توی یه ساعت خلوت مثلا 1 شب به بعد یا قبل از 8 صبح از سایت خود پارس آنلاین فایل تستش رو دانلود کنید اگه سرعتتون به حداکثر سرعت سرویستون رسید(1 مگابایت بر ثانیه برای سرویسای حجمی بالای 128) یعنی پارس توی منطقه ی شما کمبود پهنای باند داره... با تجربه ای که من دارم به این راحتیا اینا پهنای باند اضافه نمیکنن و بهتره که شما هر چه زودتر خطتون رو تخلیه کنید و برید از یه جای دیگه سرویس بگیرید! اینم که قبلا وضعتون خوب بوده دلیل نمیشه... احتمالا توی این یک ماهه توی منطقه ی شما زیاد مشتری جذب کردن....
    معنیش اینه که یه مشکلی توی خط یا پورت یا تنظیمات سیستم و غیره دارید... دنبالش رو بگیرید تا مشکل رو پیدا کنید و یه را حلی براش پیدا کنید....
    داداش مشکل از پهنای باند نیست البته همیشه بهانه ی پشتیبانی پهنای باند هست ولی واسه من بعضی شبها با چند بار خاموش و روشن کردن مودم سرعت درست میشه میره تا 600 بالا ولی بعد از چند ساعت دوباره سرعت به شدت افت میکنه از الان هم بدتر میشه که کاملا مشخصه مشکل از خودشونه تازه نه فقط واسه من واسه خیلی ها اینطوریه .......

10. 3 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

خب من یه سوالی ازت دارم ؟؟؟؟؟
    هر چقدر اینا دمه محله ما مشتری جذب کرده باشن باید سرعته روزانه بشه 300 بعد شبانه 50 ؟؟؟؟؟؟
    اگه مشکل هست باید هم تو روز باشه و هم تو شب !

12. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

داداش مشکل از پهنای باند نیست البته همیشه بهانه ی پشتیبانی پهنای باند هست ولی واسه من بعضی شبها با چند بار خاموش و روشن کردن مودم سرعت درست میشه میره تا 600 بالا ولی بعد از چند ساعت دوباره سرعت به شدت افت میکنه از الان هم بدتر میشه که کاملا مشخصه مشکل از خودشونه تازه نه فقط واسه من واسه خیلی ها اینطوریه .......
    جالبه به من که انقدر زنگ زدن یه بار نگفتن پهنای باندمون کمه !
    رضا جان شما با خاموش و روشن کردن مودم که به جایی نمی رسی هیچ ، مودمتو هم میسوزونی
    همه چی رو باید اون شرکت درست کنه اونه که میگه امشب که کدوم کاربر ها بیان با سرعته بالا بگیرن و کدوم کاربر ها بیان با سرعته کمتر بگیرن !

14. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خب من یه سوالی ازت دارم ؟؟؟؟؟
    هر چقدر اینا دمه محله ما مشتری جذب کرده باشن باید سرعته روزانه بشه 300 بعد شبانه 50 ؟؟؟؟؟؟
    اگه مشکل هست باید هم تو روز باشه و هم تو شب !
    بچه ها خدا وکیلی میدونید پهنای باند یعنی چی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها خدا وکیلی میدونید پهنای باند یعنی چی؟
    نه فقط تو میدونی
    شازده رو نگا
    تو فکر می کنی همه چی دونی ؟؟؟؟؟

17. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نه فقط تو میدونی
    شازده رو نگا
    تو فکر می کنی همه چی دونی ؟؟؟؟؟
    شوخی کردم ناراحت نشو حالا
    تقصیر خودتونه دیگه
    وقتی سرعت روزانه 300 باشه شبانه 50 این معنیش دقیقا کمبود پهنای بانده.... وقتی مشکل پهنای باند باشه مشکلات شبانه بیشتر از روزانس چون میزان استفاده توی ساعتای رایگان بیشتره.
    پشتیبانی هیچوقت پهنای باند رو "بهونه" نمیکنه اگه پشتیبانی بهت گفت پهنای باند نداریم یعنی یه آدم صادق به تورتون خورده و داره میگه برو خطت رو تخلیه کن!

حالا شما اینچیزی که بتون گفتم (دانلود از سایت پارس) رو امتحان کنید معلوم میشه وضع پهنای باند محلتون چطوره.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •