سلام دوستان.من اگر با اتمام قرارداد از ان قرارداد 5روزه پارس انلاین استفاده کنم با اتمام ان قرارداد ترافیک باقی مانده به دوره بعد انتقال پیدا میکنه؟مرسی
سلام دوستان.من اگر با اتمام قرارداد از ان قرارداد 5روزه پارس انلاین استفاده کنم با اتمام ان قرارداد ترافیک باقی مانده به دوره بعد انتقال پیدا میکنه؟مرسی
خیلی حال کردم با این جملت دقیق حرف دل منو زدی: "عمدی هستش.... این کار رو میکنن که شما 2 شب سرعتت بد باشه 1 شب خوب... اینجوری احتمال اینکه مشتری ناراضی بشه کمتره پهنای باند کمتری هم مصرف میشه.... "
نه خدایی چه اینم شد نت؟ دیروز پیام میدن ما شرمنده ایم گفتیم نتو اوکی کردن نگو بدتره!
پینگ داخل میره رو 1 میلیون تایم اوت داریم همه چی هست!
آخه این نته؟
واقعا
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پارس انلاین کلا که داغون هست
باب کردن جاسوس رو چرا به خودت می چسبونی ؟؟؟؟؟
نه من ، خیلی های دیگه متوجه جاسوس شدن حالا تو باز سرتو بکن زیر برف !![]()
خب کار این جاسوسی که شما متوجه حضورش شدی چی هست دقیقاً؟ میاد ببینه کی سرعتش زیاده که بعد کمش کنه؟ بعدش مثلا چی میشه اونوقت؟ اگه سرعت 10 تا از کاربرای این فورم رو کم کنن مشکل پهنای باندشون حل میشه؟ شما که سرت بالای برفه متوجه نشدی که اینا توی سیستم مانیتورینگشون سرعت ارسال و دریافت هر کاربری رو توی هر لحظه ای میتونن ببینن؟؟؟؟؟ فکر نمیکنی برای شناسایی کاربرایی که سرعتشون بالاست به جای فرستادن جاسوس توی این فورم براشون راحت تر باشه که یه نگاهی به سیستم مانیتورینگ خودشون بندازن؟
آخه این چه وضعشه
پیج هم درست و حسابی باز نمیشه
![]()
Last edited by lamp23; 19-08-2014 at 00:14.
مگه بحث 2 یا 3 تا کاربر هستش که بیان بررسی کنن تا ببین کدوم شازده با سرعته خوب می گیره و کدوم شازده با سرعته بد !
خب یکسری ها از جمله خودم ، من خودم کیفیت خط و همه چیم خوبه یعنی پهنای باند که تا 9 مگ هست رو هم میکشه 1 ماه و نیم پیش من سرعتم روی 1 مگ بود ( روزانه و شبانه ) و قبل از 1 ماه و نیم هم هیچ مشکلی نداشتم کلا سرعت می ترکوند
تا اینکه اومدم تو این تاپیک هرکی که می گفت که سرعتم بده یا کلا بد از پارس می گفت شاکی می شدم می توپیدم بهش ، من هم روزانه و هم شبانه سرعتم رو میذاشتم و به همه نشون میدادم و همه هم میگفتن عجب سرعتی داره
و به محض اینکه 1 یا 2 روز از زمانه عکس گذاشتن هام و همچنین تعریف از پارس گذشت در جا سرعتم به 20 تا 50 کیلوبایت رسید !
یعنی وعضه من شد بدتر از اون کسایی که می گفتن پارس بده و همچنان این افت سرعت با من همراه هست !
اولین نفر هم رضا بود یادته رضا ؟؟؟؟
رضا بالای 15 بار زنگ زدم پارس همش اشغاله
اینترنتمم به مدت 15 دقیقه قطع شد نمی دونم چرا !
منم سرعتم داغونه مثل اینکه مشکل سراسریه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)