تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3654 از 4751 اولاول ... 2654315435543604364436503651365236533654365536563657365836643704375441544654 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,531 به 36,540 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه اتفاق جالب !
    دیشب من یکسره در حال استفاده از اینترنت بودم ساعت 4 صبح یک دفعه قطع به علت اتمام ترافیک شدم !!!!!!!!
    چطور ممکنه تو ساعت رایگان دانلود وقتی کانتر ترافیک خاموش هست ترافیک تموم شه آخه !
    اینا دیگه شورش رو در آوردن ! این 200 مگ هدیه آخرین حجمی هست که از شاتل استفاده می کنم .
    دیگه دایال آپ بگیرم یک قرون به شاتل نمیدم و ازش استفاده نمی کنم.

2. 3 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یه اتفاق جالب !
    دیشب من یکسره در حال استفاده از اینترنت بودم ساعت 4 صبح یک دفعه قطع به علت اتمام ترافیک شدم !!!!!!!!
    چطور ممکنه تو ساعت رایگان دانلود وقتی کانتر ترافیک خاموش هست ترافیک تموم شه آخه !
    اینا دیگه شورش رو در آوردن ! این 200 مگ هدیه آخرین حجمی هست که از شاتل استفاده می کنم .
    دیگه دایال آپ بگیرم یک قرون به شاتل نمیدم و ازش استفاده نمی کنم.
    به به شاتل حجم دزدی را کم داشت که اینم بهش اضافه شد.

4. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

7

دیشب یک ایمیل به شاتل زدم وکلی گلگی کردم که چرا در ساعتهای رایگان اینقدر سرعت رو آوردید پایین و اینکه با این کارها مشترکین خودتون رو از دست میدید و... که بعد از نیم ساعت دیدم سرعتم رفت بالا و شد همون65 فکر کنم ایمیله کاره خودش رو کرد

6. این کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دیشب یک ایمیل به شاتل زدم وکلی گلگی کردم که چرا در ساعتهای رایگان اینقدر سرعت رو آوردید پایین و اینکه با این کارها مشترکین خودتون رو از دست میدید و... که بعد از نیم ساعت دیدم سرعتم رفت بالا و شد همون65 فکر کنم ایمیله کاره خودش رو کرد
    اینا گوش به این حرفها نمیدن و اهمیتی براشون نداره با اینهمه تبلیغاتی که شاتل داره مشترک رفتی یکی دیگه میاد بجاش و هزینه نصب هم اضاف میگیرن
    احیانا ساعت 3 نبوده که سرعت رفت بالا؟ چون بعضی مواقع 1تا3 را محدود میکنن بعضی مواقع هم کل ساعت شبانه

8. 2 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من فکر کنم شما روزهای اولت هست که داری شبی 3/5 دانلود میکنی بعد میشه بپرسم قیمتهاش چطوره من الان 512eco دارم دارم دانلود مجانی میکنم سرعتم روزهای اول 65 بود الن شده 40 می خوام بدونم اونجا چطوریه ادرس سایتش رو بزار ببینیم اوضاع چطوره من که مجبورم تا 5 ماه دیگه صبر کنم تا قرار دادم تموم بشه

راستی دوستان کسی میدونه چطوری میشه که از محدود شدن سرعت دانلود در شبانه تموم بشه منظورم اینه که تا چه زمانی محدود میشیم و...
    نه دوست من ، من الان یه مدتی است که از این شرکت اینترنت گرفتم روزهای اول افتضا بود به مرور خوب شد اون روز ها به خودم لعنت می فرستادم که چرا اومدم توی اسن شرکت ایمیل که زدم برام درستش کردند بعد از یک هفته که ایمیل دادم شبی بین 1.5 گیگ الی 2.5 دانلود داشتم الان که داره 3.5 میده پارس انلاین سرعت رو دوره ای توی هر شهری پخش میکنه روزهای معمولی تا 2.5 دانلود میکنه خوب با این حساب اگر بخواید توی شاتل این کار رو بکنید اینترنت رو تون محدود که هیچ قطع میکنن

10. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من خیلی دوست دارم بدونم که واقعا چی دانلود می کنید شبا؟

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این که چی دانلود می کنیم شبا شخصی هست دوست من

13. 2 کاربر از yedostekhob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض قانون استفاده عادلانه

دوستان من می خوام یک بار دیگه این قانون شاتل رو با هم به طور دقیق تر و منطقی با هم بررسی کنیم تا مشکل اینکه عدهای میگن سرعت ما کم میشه در شب و عده ای که منکر این قضیه می شن و می گن سرعت من کم نمیشه رو بررسی کنیم

متن این قانون به شرح زیر هست

کاربر گرامی،
    اگر جزو مشترکین بدون محدودیت استفاده‌ (سرویس ارت رو میگه) و یا ترافیک رایگان ( سرویس اکو رو میگه به غیر از اکو افیس که رایگان نداره ) شرکت شاتل هستید، این قانون به سرویس شما اعمال می‌شود.

چرا Fair Use Policy؟

هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز است. بی‌گمان اطلاع دارید که خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراک‌‌گذاری شده به مشتریان ارایه می‌شود. حال آن که شرکت شاتل از رویه‌ها و عرف معمول شرکت‌های اینترنتی در کشورهای پیشرفته تبعیت نمی‌کند و برای افزایش خوشنودی مشتریان، ضریب اشتراک گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی کاهش داده است.
    در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایل‌های پرحجم یا استفاده از نرم‌افزارهای Peer-to-Peer کنند، ممکن است مصرف بالای پهنای باند منجر به کاهش پهنای باندی شود که شما از آن استفاده می‌کنید. چه آن گاه، این موضوع می‌تواند در ساعات اوج مصرف (فک کنم شبا رو میگه ها )، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.

آیا این قانون من را نیز در تحت تاثیر قرار می‌دهد؟

اگر شما از نرم‌افزارهای به اشتراک‌گذاری فایل استفاده نمی‌کنید یا اقدام به دریافت فایل‌های حجم نمی‌کنید، این قانون شما را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن که اگر از نرم‌افزارهای یادشده استفاده می‌کنید، خواهش‌مندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش از حد مجاز، تحت تاثیر این قانون قرار گیرید.

اگر مصرف من بالا باشد، چه رخ می‌دهد؟

اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشکلی ندارد، مگر آن که الگوی مصرف بالا به صورت یکنواخت تکرار شود.

اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، می توانید از سرویس های اختصاصی شاتل استفاده کنید، در غیر این صورت و ادامه روند مستمر مصرف بالا، شاتل برای حفظ حقوق چندین هزار کاربر دیگر، ناگزیر از به اشتراک گذاردن سرویس شما با سایر مشترکین پرمصرف و یا محدود، معلق یا مسدود کردن سرویس شما خواهد بود.

برای آن که موضوع کاملا” شفاف شود، در این جا یک مثال عینی آورده شده است. فرض کنید نمودار مصرف یک کاربر با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت برثانیه در یک شبانه روز به شکل زیر باشد:

تصویر شماره ۱: یک کاربر با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه که در اکثر مواقع از عمده ظرفیت خود استفاده کرده است

و این روند مصرف به طور متناوب در روزهای متوالی تکرار شود. از آن جایی که استفاده متناوب همانند تصویر بالا، هم ارز و معادل با استفاده از یک سرویس اختصاصی (dedicated) است، شاتل با توجه به قوانین ّ”استفاده عادلانه” (Fair Use Policy)، هزینه ای برای مصرف مازاد مشترک از وی دریافت نخواهد کرد، اما مجاز خواهد بود برای حفظ حقوق سایر مشترکین، با در نظر گرفتن قوانین وضع شده توسط سازمان تنظیم مقررارت رادیویی کشور، اولویت سرعت را به کاربرانی اختصاص دهد که مصرف متعادل تری داشته اند.

لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن است با توجه به ضریب اشتراک سرویس ایشان که متناسب با هزینه پرداختی است، در سرعت سرویس ایشان کاهش رخ دهد.
    بی گمان، این کاهش سرعت در صورت رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره میزان مصرف سایر کاربران قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.

گفتنی ست، مشترکینی که الگوی مصرف ایشان مشابه تصویر شماره ۱ و ۲ و به صورت متناوب باشد و تمایل نداشته باشند مشمول قوانین “استفاده عادلانه” (Fair Use Policy) شوند، می توانند از خدمات سرویس های اختصاصی (Dedicated) بهره مند شوند.بیان این نکته در این جا ضروری است که قیمت سرویس اختصاصی ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه مطابق با تعرفه مخابرات ۲٫۲۰۰٫۰۰۰ ریال در ماه است (در حالی که سرویس اشتراکی شاتل برای ART1 با سرعت ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه با قیمت ۲۸۰،۰۰۰ ریال در ماه ارایه می شود).

تصویر شماره ۲: یک کاربر با سرعت ۱۹۲ کیلوبیت بر ثانیه که در بیشتر مواقع از بخش قابل توجهی از ظرفیت خود استفاده کرده است

منبع : shatel. شاتل
    لینک منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان فقط منطقی بیاید بحث کنیم یکی که جو زدس نیاد خوب بگه یکی هم که دل پر داره از شاتل می خواد هر جور شده بد بگه منطقی

15. این کاربر از yedostekhob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

..........
    Last edited by yedostekhob; 21-01-2012 at 12:50. دليل: تکراری :)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض ي

اينجاست كه صداقت من روي خودش رو نشون ميده ...

پورن عزيزم .. چون هر روز آپديت ميشه

18. 6 کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •