چه تاریخی درخواست اعزام دادید؟
چه تاریخی درخواست اعزام دادید؟
همین امروز
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
تا اواخر مرداد همچنان درخواست اعزام منجر به یک دی خواهد شد از اوایل شهریور اسفند ماه اعزام میکنن
خدمت =اتلاف وقت و فرسوده شدن .
هرقدر هم اذیت کنند در برابر موردی که گفتم عددی نیست .
اینو حالا که خودم 3 ماه از خدمتم گذشته با پوست و گوشت و خون و مو و دست و پا و ...حس کردم
من خودم اشنا داشتم هم یگان خوبی افتادم هم تو یگان تو قسمت خوبی . کل کارم اینه که صبح میرم میشینم یه چند تا کار کوچیک میکنم 4 تا تایپ نامه و این چیزا و خلاصه اکثرش نشستیم تو دفتر و عمر به بطالت سر میکنیم بدون هیچ فایده و استفاده مفیدی
سلام دوستان
اگر با انصاف بخوام حرف بزنم من به شخصه خدمت باعث شد اولین کار عملی در حوزه رشتم رو انجام بدم و ترسم از کار بریزه. و اینکه باعث شد از توهمات مدینه ی فاضله ای که از رفتار و اخلاق نظامیان تو ذهنم داشتم در بیام
من بیکاریم کمه و اکثرا مشغولم که البته بازم بالا سریام فکر میکنن دارم کم کاری میکنم که با توجه به حقوق کم خدمت آدم از این حرفا شون زورش میگیره. ولی چون نگهبانی کلا ندارم و لباس شخصیم و نزدیک شهر خودمه وضع رو قابل تحمل میکنه
خدمت تا اینجا خوبیا و بدیاش تقریبا واسم به یه اندازه بود ولی الان شده یه مشت کار تکراری و امیدوارم هر چه زودتر تمومش کنم و ازش خلاص شم.
......
دوستان یه سوال دارم خواهشا اگه کسی در جریانه یه جوابی بده
من هفته پیش کلیه مدارک کسریم رو جمع و جور کردم و دادم به پایگاه بسیج شهرمون و اونا هم زود فرستادن بسیج ناحیه. به نظرتون چقدر طول میکشه در حالت نرمال کسری بسیجی فعالم بیاد؟
کسری بسیجم ان شاءالله بیاد و مشکل نداشته باشه دیگه خدمتم احتمالا تمومه ولی میترسم دیر بیاد الکی اضافه خدمت کنم
پیشاپیش تشکر
Last edited by Y@var; 13-07-2016 at 20:21.
نیاز به سربازی هست دوست عزیز یا معافیت تحصیلی داشته باشید که دفاتر پلیس +10 براتون با نه دانشاه یا مدرسه صادر کنند..
تاریخ اعزام ها فعلا دی ماه هست ولی بستگی به مراجعه مشمولین داره هر وقت ظرفیت پر بشه وارد ماه بعدی میشن.
دوستان جواب پذیرش امریه قرارگاه خاتم آمد
در این قسمت از سایت نظام وظیفه کد ملی و کد سخا رو بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس رو امریه و جذب کلیک کنید. اگه چیزی وجود نداشت بدونید متاسفانه امریه تان رد شده
Last edited by Rezalight; 14-07-2016 at 01:22.
سلام دوستان
یکی از دوستام پدرش 21 ماه جبهه داره (کارت ایثارگری هم داره) برا کسری چه مراحلی رو باید طی کنه و به کجا مراجعه کنه؟
Sent by Tapatalk on Android
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)