ham33d جان شما بیابه ایشون بگو
من نگفتم که همه
فقط اونایی که سرعتشون خوبه رو میاد میگه که سرعتشون رو محدود کنن !
ham33d جان شما بیابه ایشون بگو
من نگفتم که همه
فقط اونایی که سرعتشون خوبه رو میاد میگه که سرعتشون رو محدود کنن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیالت راحت سراسری همه محدود هستن رابطی به انجمن نداره
واقعا پارس انلاین داره به کجا میره الان من دارم با 100 بار رفرش این صفحه رو میارم بالا
فرشاد خودت قضیه یوتیوبت رو یادته ؟؟
که با بدون چروکسی بازش می کردی ؟؟؟؟!
جالبه قسمت پیام خصوصی منم مسدود شده هم خوبه![]()
مودم من 2750 هستش ولی روی جعبش رو که خوندم زده تا 1 مگ آپلود.
الکی میزنه اگه آپلودو رو 2مگ ببندن میکشه من خودم با 2730 آپلود 2مگ گرفتم قبلا
با سلام.
مدتی هست که تاپیک پارس آنلاین از حالت عادی خودش خارج شده و به تهمت زدن و یارکشی بین کاربران تبدیل شده !
لطفا این موارد را رعایت کنید چون نه تنها از طرف تیم مدیریت انجمن شبکه اینترنت بلکه از نظر قوانین عمومی انجمن ، ممنوع است و باعث از بین رفتن وزن علمی و تخصصی انجمن ها میشود.
در آخر میتوانید از انجمن انتقادات/پیشنهادات استفاده کنید.
باتشکر
داداشای گلم!!!
منم تا همین چن رور پیش به زور 1.5 گیگ می گرفتمحالا دیشب خواستن یه حالی به ما بدن!!!
... در ضمن من 2شب پیش شکایت کرده بودم!
شک نکنید امشب بیشتر از 1گیگ نمی تونم بگیرم!
دوستان كسي منطقه پونك تهران پارس انلاين داره؟؟ اگه اره كدوم سرويس ؟؟و سرعت دانلود در روز و شب هم بگين. نامحدودش خوبه؟؟؟ من سرعت واسم خيلى مهمه.
این چرت و پرتا چیه میگید آخه....
اخه سرعت شما رو کم کنن که چی بشه.... مگه بیکارن؟
این ماجرای جاسوس رو من باب کردم... ولی اون قضیه اش فرق میکنه... اگه باگی چیزی تو سیستم پارس باشه که بشه ازش استفاده کرد(مثل اون باگ باشگاه هواداران) اگه اینجا بگید سریع درستش میکنن.....
پارس آنلاین سرویسش نوسان زیاد داره ... یه مقدارش به سیستم بی در و پیکر شبانه ی پارس بر میگرده یه مقدار زیادیش هم من فکر میکنم عمدی هستش.... این کار رو میکنن که شما 2 شب سرعتت بد باشه 1 شب خوب... اینجوری احتمال اینکه مشتری ناراضی بشه کمتره پهنای باند کمتری هم مصرف میشه....
در ضمن بسته به شهر و منطقه ی مخابراتی پهنای باند پارس فرق میکنه... در نتیجه بعضی مناطق وضعشون از بعضی مناطق بهتره......
Last edited by netstat; 19-08-2014 at 02:10.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)