این که گفته فایرفوکس رو باز کنید و لوگین کنید و برید توی settings-->settings یعنی اینکه توی تریبال وارز لوگین کنم و برم توی ستینگ ستینگ؟
اگر اینطوریه من همین کارو کردم ولی قسمت گرافیکال پک وجود نداشت !!!!
این که گفته فایرفوکس رو باز کنید و لوگین کنید و برید توی settings-->settings یعنی اینکه توی تریبال وارز لوگین کنم و برم توی ستینگ ستینگ؟
به به !!!! به به !!!!
سوتی دادم اساسی !
4 تا نوبل من رو توی یه حمله فرستادم منتظر بودم یکیشون روستا رو نوبل کنه LoL
حالا باید دوباره کلی وقت صبر کنم تا نوبل من ها برگردن و دوباره حرکت کنن !!!!!!!
پس این دفعه نوبل من ها رو جدا جدا می فرستم دیگه !!!!!
این جوری که مشکلی نیست !؟
راستی یه سوال دیگه ! اگه به یه بربرین نیرو ساپورت کنی چه اتفاقی برای نیروهات می افته ؟
میدونم بازیگرن بابا این یه معنی داره من میدونم و یه سری ها![]()
فراموش کردماین که گفته فایرفوکس رو باز کنید و لوگین کنید و برید توی settings-->settings یعنی اینکه توی تریبال وارز لوگین کنم و برم توی ستینگ ستینگ؟
پرمیوم لازم داره![]()
سلام من تو ورلد های قبلی که بازی می کردم با پالادین سر و کار نداشتم کلا کارش چیه؟ تو نوبل کردن تاثیر داره؟ فرمانده هست؟ یا یک سرباز قوی؟ کسی می تونه توضیح مختصری بده برای ورلد 23 و 24
اگه vasco's septor رو بگیره تو نوبل کردن تاثیر دارهسلام من تو ورلد های قبلی که بازی می کردم با پالادین سر و کار نداشتم کلا کارش چیه؟ تو نوبل کردن تاثیر داره؟ فرمانده هست؟ یا یک سرباز قوی؟ کسی می تونه توضیح مختصری بده برای ورلد 23 و 24
یه جورایی فرمانده هست
قویترین سربازه
الان عکس سلاحهاش رو میزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vasco's septor
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر امر خیر نوبل کردن کمک میکه بطوری که باعث میشه لویالتی حداقل 30تا بیاد پایین
یعنی دیگه لازم نیست برای محکمکاری 5تا نوبلمن بفرستید
همیشه با حداکثر 4تا نوبل میکنه
*علی*
قضیه حله گفت بیخیالش شدم
پس چیز جالبیه من تا به حال باهاش کار نکردم باید یک نوبل کردن رو شروع کنم ببینم کاکردش چه جوریه قبلا من همیشه بی برو برگرد 5 تا نوبل من می فرستادم اما مثل اینکه قضیه فرق رکده به هر حال تشکر به خاطر توضیحات شما
خواهش میشه
اطلاعات 7تا اسلحه دیگه رو هم فردا میزارم
ازت ممنونم فقط ازش بپرس چرا بین این همه منو انتخاب کرده بود؟مگه اسمم ایرانی نیست؟حتما دیده بود من ترایب ندارم.![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)