والا کمتر دیدم بچه ها دنبال ارشد باشن خیلی از دیپلمه ها هم بیخیال دانشگاه میشن وقتی دولتی قبول نمیشن همه اینا میرن سربازی![]()
والا کمتر دیدم بچه ها دنبال ارشد باشن خیلی از دیپلمه ها هم بیخیال دانشگاه میشن وقتی دولتی قبول نمیشن همه اینا میرن سربازی![]()
حق با شماست. استقبال از ادامه تحصیل هم کم شده.
نوشهر - انحراف و واژگونی مینی بوس حامل سربازان در نوشهر حادثه آفرید و سبب کشته شدن یک نفر و مصدومیت پنج نفر دیگر شد. به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بعدازظهر سه شنبه قبل براثر انحراف و واژگونی یکدستگاه مینی بوس ون حامل سربازان نیروی دریایی ارتش در محور نوشهر - رویان در منطقه سی سنگان یک کشته و پنج مصدوم برجای گذاشت.
زکریا اشکپور سخنگوی مرکز اورژانش مازندران در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افزود: واژگونی مینی بوس در سی سنگان نوشهر یک فوتی و پنج مصدوم داشت.
وی افزود: ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه سه شنبه خبر این حادثه به مرکز پیام اورژانس غرب استان اعلام شد واین حادثه که در منطقه پارک سی سنگان نوشهر اتفاق افتاد پنج مصدوم و یک فوتی داشت.
به گفته وی، مصدومین،همگی مرد بودند و دو نفر به بیمارستان امام خمینی نور و چهار نفر به بیمارستان شهید بهشتی نوشهر منتقل شدند که متاسفانه یک نفر بدلیل وخامت حال و شدت آسیبها فوت شد.
به گفته اشکپور، مصدومین توسط دو دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ و یک دستگاه آمبولانس هلال احمر سی سنگان منتقل شدند.
حدود ۱۰ روز پیش نیز برخورد یک دستگاه خوردو به خوردو حامل سربازان در کمربندی نوشهر حادثه آفرید.
سلام، من دو تا سوال در مورد امریه دارم از دوستان:
1- من با معدل 16.31 دولتی و معاف از رزم به نظرتون میتونم تو شرکت نفت امریه بگیرم؟ من اگه شهریور برای ثبت نام اقدام کنم احتمال قبولیش بیشتره یا آبان؟ فرقی میکنه؟
2- غیر از خاتم و شرکت نفت برای مهندسی مکانیک دیگه کجا میشه برا امریه اقدام کرد؟
سلام
دیگه اونجوری اجرا نمی شه فقط برگه سبز برای اموزش کسر خدمت می خورید...که فکر کنم اموزشی میشه 1 ماه ...
این موضوع ربطی نداره و کاملا تصادفی
دوستان از آخرین تاریخ های اعزام خبر ندارین؟ لیسانس هنوز دی ماه هست یا وارد اسفند شده؟
لطفا جواب بدید.
گویا قانون جدید که گواهینامه نیازی به سربازی نداره اجرایی شده ! چند روز پیش یه مطلبی تو سایتهای خبری خوندم دربارش . برید از +10 سوال کنید اگه گفتن که نیاز هست، باید منتظر بشید تا برگه ی اعزام به خدمت براتون صادر بشه، به وسیله ی اون میتونید اقدام کنید .
نحوه ی جدید صدور این برگه رو نمیدونم اما زمان ما میومد دم در، الان ممکنه +10 خودش ثبت کنه . از خودشون بپرسید بهتر جواب میدن
همچنان دی ماه
ما که افتادیم دی
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)