تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3652 از 4751 اولاول ... 2652315235523602364236483649365036513652365336543655365636623702375241524652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,511 به 36,520 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بابا از شاتل بکشید بیرون ور شکست کنه.الکی پولتون رو دارید میریزید بیرون

2. 3 کاربر از dilemma2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

14

بابا از شاتل بکشید بیرون ور شکست کنه.الکی پولتون رو دارید میریزید بیرون
    سلام

جناب این شرکت با این چیزا برشکست نمیشه به خدا

4. 2 کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من الان 512eco دارم دانلود میکنم سرعتم 41 هست حالا نمیدونم چرا اینجوری شده

6. این کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به همگی دوستان انجمن.
    من 2 ساله شاتل دارم و ازش راضی بودم، یعنی پشتیبانی خوب سرعت مناسب و کم تغییر و...، بعدش یوهو هی هر ماه سقف سرعت دانلود سرویس ما پایین اومد اول ART1 داشتم با 30 دانلود می کردم بعد ART 2 گرفتم با 60 بعد سرعت اومد پایین رو 40، عوض کردم ART3 گرفتم یه یک ماهی خیلی عالی با سرعت 90 کلی ذوق مرگ شده بودم تا اینکه ماه بعد که 45 تومن رو واریز کردم از همون اول سقف سرعت روی 60 بود اصلا باورم نمی شد در این حد نامردی! جالب اینجاست که با پشتیبانی تماس گرفتم و هیچ نتیجه ای که نگرفتم هیچ، چهار پنج روز بعد سرعتم اومد روی 30! یعنی الان میخوام خفه کنم این مسئولین شاتل رو با این بی در و پیکریش! 45 هزار تومن واسه این مزخرف.
    نتیجه این داستان دوستان خوبم که شاتل نخرید، اگر دارید عوض کنید، اگر نمیتونید عوض کنید روزی دو دفعه زنگ بزنید پشتیبانی اعتراض کنید لااقل متوجه بشن چه افتضاحی هستن.
    قصه ی ما به سر رسید...

8. 3 کاربر از srnejad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من بیچاره 6 ماهه گرفتم 512 رو به نظر شما بهترین سرویس رو چه شرکتی میده که شبانه اش هم رایگان باشه و سرعت رو هم پایین نیارن و بهتر بگم محدود نکنند
    که بهد از اتمام برم اون شرکت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با عرض سلام
    دوستان بنده از اینترنت آسیاتک استفاده می کنم(2Mbps). قبل از 10 دی وضعیت سرعت ما خوب بود. با نرم افزار DAP سرعت دانلودمون بین 80-130 کیلو بایت در ثانیه بود. شبانشم در اکثر مواقع افتضاح. از 10 دی سرعت ما شد نابود. به پشتیبانی ام که زنگ می زنم جواب نمی گیرم. من گفتم شاید این کاهش سرعت ما به خاطر قضیه شبکه م-ل-ی باشه ولی یه نگاه که به فروم اسیاتک انداختم دیدم وضعیت بقیه خوبه. آقا ما که دیگه بریدیم. می خوام عوضش کنم.
    خلاصه این که از دوستان گرامی اگر کسی تهران مرکز مخابرات مالک اشتر از شاتل اینترنت گرفته لطف کنه بگه وضعیت چه جوریه؟ من قیمت ها رو که نگاه کردم ECO512 مد نظرم هست.
    یه سوال دیگه این که من باید اول به آسیاتک بگم خطمو از رانژه خارج کنه(که این کارم خدا می دونه می خواد چند روز طول بکشه) بعد برم از شاتل بگیرم یا نه؟
    Last edited by m.a.c; 19-01-2012 at 07:20.

11. این کاربر از m.a.c بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره دیگه روالش همیه به شرکت قبلی خبر میدی از رانژه اونا در میآیی؟
    ببینم دانلود شبانه داری؟دانلودت زیاده؟بازی انلاین چی؟

13. این کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آره دیگه روالش همیه به شرکت قبلی خبر میدی از رانژه اونا در میآیی؟
    ببینم دانلود شبانه داری؟دانلودت زیاده؟بازی انلاین چی؟
    بازی آنلاین نه. ولی دانلود آره. نکته این جاست که تو آسیاتک هم قبل از این که سرعت سرویس من نابود بشه شبانه درست و حسابی نداشت. ممکن بود یه شب سرعت مثل سرعت روز باشه ولی تا چند شب دیگه می شد dialup . برای من این جوری بود. ولی تو فروم آسیاتک که می خوندم بقیه وضعیتشون بهتر بود.
    می خواستم ببینم که این جا کسی از تهران مرکز مالک اشتر اکانت داره بگه چه جوریه وضعیت سرعت. چون من از 3 سال پیش همین اسیاتکو داشتم از وضعیت بقیه provider ها اطلاع ندارم.
    Last edited by m.a.c; 19-01-2012 at 10:37.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بازی آنلاین نه. ولی دانلود آره. نکته این جاست که تو آسیاتک هم قبل از این که سرعت سرویس من نابود بشه شبانه درست و حسابی نداشت. ممکن بود یه شب سرعت مثل سرعت روز باشه ولی تا چند شب دیگه می شد dialup . برای من این جوری بود. ولی تو فروم آسیاتک که می خوندم بقیه وضعیتشون بهتر بود.
    می خواستم ببینم که این جا کسی از تهران مرکز مالک اشتر اکانت داره بگه چه جوریه وضعیت سرعت. چون من از 3 سال پیش همین اسیاتکو داشتم از وضعیت بقیه provider ها اطلاع ندارم.
    اگر اهل دانلود رایگان شبانه هستی کلا دور شاتل رو خط بکش ! از ما گفتن بود. حالا هر چقدر میخوای بیشتر تحقیق کن !

16. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

با عرض سلام
    دوستان بنده از اینترنت آسیاتک استفاده می کنم(2Mbps). قبل از 10 دی وضعیت سرعت ما خوب بود. با نرم افزار DAP سرعت دانلودمون بین 80-130 کیلو بایت در ثانیه بود. شبانشم در اکثر مواقع افتضاح. از 10 دی سرعت ما شد نابود. به پشتیبانی ام که زنگ می زنم جواب نمی گیرم. من گفتم شاید این کاهش سرعت ما به خاطر قضیه شبکه م-ل-ی باشه ولی یه نگاه که به فروم اسیاتک انداختم دیدم وضعیت بقیه خوبه. آقا ما که دیگه بریدیم. می خوام عوضش کنم.
    خلاصه این که از دوستان گرامی اگر کسی تهران مرکز مخابرات مالک اشتر از شاتل اینترنت گرفته لطف کنه بگه وضعیت چه جوریه؟ من قیمت ها رو که نگاه کردم ECO512 مد نظرم هست.
    یه سوال دیگه این که من باید اول به آسیاتک بگم خطمو از رانژه خارج کنه(که این کارم خدا می دونه می خواد چند روز طول بکشه) بعد برم از شاتل بگیرم یا نه؟
    اگر میخوای خودتو نابود کنی برو از شاتل بگیر
    چندتا پست رو بخون ببین چه خونی شاتل به دل مشترک های چند سالش کرده
    الان فقط کسایی که از اینترنت استفاده نمیکنن از شاتل راضیند ;-) :-P

18. 2 کاربر از rmb_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 354 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 354 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •