دوستان این معاینه پزشکی قبل از اعزام چقدر اعتبار داره؟
من اسفند سال قبل معاینه رفتم 20 تومن حق ویزیت دادم دی ماه امسال میخوام درخواست اعزام بدم دوباره باید برم معاینه یا همون برگه معاینه اسفندو قبول میکنن؟؟؟
دوستان این معاینه پزشکی قبل از اعزام چقدر اعتبار داره؟
من اسفند سال قبل معاینه رفتم 20 تومن حق ویزیت دادم دی ماه امسال میخوام درخواست اعزام بدم دوباره باید برم معاینه یا همون برگه معاینه اسفندو قبول میکنن؟؟؟
قانون کسری بسیج چطور هست؟
هر یک سال بسیج معادل یک ماه کسری میشه؟
سقفش چقدر هست؟
و اینکه بدون کارت سیز چقدر میشه گرفت؟
ممنون
سلام دوستان
من شرایطی پیش اومده که باید سریع کسری بسیجم رو آماده کنم تا الکی اضافه خدمت نکنم و متاسفانه تا الان که نزدیکا آخر خدمتمه به خاطر شرایطی نتونستم اقدام کنم. تازه مدارک کاملش رو جور کردم و اول این هفته تحویل دادم. چه مقدار معمولا طول میکشه کسری بسیج رو بعد از تحویل مدارک کاملش درست کنن؟
با شتکر
QUOTE=Y@var;8851738]سلام دوستان
من شرایطی پیش اومده که باید سریع کسری بسیجم رو آماده کنم تا الکی اضافه خدمت نکنم و متاسفانه تا الان که نزدیکا آخر خدمتمه به خاطر شرایطی نتونستم اقدام کنم. تازه مدارک کاملش رو جور کردم و اول این هفته تحویل دادم. چه مقدار معمولا طول میکشه کسری بسیج رو بعد از تحویل مدارک کاملش درست کنن؟
با شتکر[/QUOTE]
سلام دوستان چیزی که به من گفتن این بود که کسری بسیج برا آموزشی رو که از طریق برگ سبز بسیج میدادن برداشته شده بقیه انواع کسریا از طریق بسیجو نمیدونم
معلوم نیست تو این مملکت چه خبر هست و چی داره می گذره
یارو دو تا برادر هستند ، پدر گردن کلفت هم داره . یک لیسانس پوکیده بیشتر نیست
ساعت 1 ظهر خونشون هست!!
پارتی چی میکنه![]()
بچه ها سلام .یگان به من نامه معرفی برای کسری نمیده میگه باید چند ماه از خدمتت بگذره ولی من حتما باید کسری بگیرم الان من چی کار کنم؟
دوستان سلام
بعد از ارسال دفترچه میشه رفت دنبال معافیت ایثارگری یا نه ؟؟
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
بعد از اعزام به یگانتون مراجعه کنید نامه بگیرید پدرتون ببرن محل خدمتشون تا کارتون انجام بشه
دوستان اعزامی اسفند 95 هم داریم اینجا؟؟؟ چون همسایه ما امروز اسفند خورد در حالیکه اکثرا دی ماه دارن اعزام میخورن الان!!!
الان پست کنی. اسفند یا دی باید بری!!![]()
این همه مشتاق رفتن به خدمت هستند؟![]()
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)